Kochu Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Cześć, jadę dzisiaj oglądać moto i jeśli mi sie spodoba to chętnie sprawdzilbym jego stan u mechanika. Podpowiedzcie czy jest warsztat do ktorego moge podjechac w bez umawiania i mi wszystko sprawdza? Jaki warsztat polecacie? I jaki jest przyblizony koszt takiej usługi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja sprawdzałem w Profi na al. Włókniarzy 38 bez wcześniejszego umawiania. Koszt 100zł 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No i elegancko ;-) a do ktorej tam mają otwarte? :-) i co sprawdzają na takich oględzinach? Dokładniej w którym miejscu jest ten warsztat? Niestety serwis mają tylko do 16 a może macie jakiś inny serwis otwarty dłużej? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Dzwoń do JAKUBKO, do Motorwings - myślę, że Panowie chętnie pomogą. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wielkie dzięki :-) tylko zastanawiam sie czy JAKUBKO znajdzie czas jak podlece z zaskoczki bo widzę, że u niego jest zawsze tłok :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Jak nie zadzwonisz i nie zapytasz, to na pewno się nie dowiesz. Michał w Motorwingsie też jest wiecznie zarobiony, więc również sugerowałbym najpierw podpytać czy pomoże w razie "zaskoczki", jak to pięknie ująłeś. Edytowane 12 Lipca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Pisze, że z zaskoczki bo juz tyle zlomu obejrzałem, że dopóki nie obejrze moto na własne oczy i sie nie przejade to juz nie uwierze nikomu na słowo że moto jest w stanie bardzo dobrym ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Wielkie dzięki :-) tylko zastanawiam sie czy JAKUBKO znajdzie czas jak podlece z zaskoczki bo widzę, że u niego jest zawsze tłok :-) dzwoń do JAKUBKA... jeśli nie odbiera to podjedź na Drewnowską... oględziny z JAKUBKIEM najbezpieczniejsze... za ile się dogadacie co do oględzin to już wsza sprawa... odległość, ilość motocykli itd ma znaczenie co do ceny... wygląda to mw tak.... zbierasz listę motorków do sprawdzenia... wsiada z tobą do autka... jedziecie od motocykla do motocykla... Kuba sprawdza.... ogląda... jeździ itd... pod koniec nazwijmy to dnia... wiesz już który ma najmniej wad i w którym jest najmniej do zrobienia... pomijasz więc niewygodną kwestię "sprawdzenia stanu u mechanika" bo rozumiem że masz na myśli dogadanie się ze sprzedającym i sprawdzenie PO ZAKUPIE.... z JAKUBIKIEM sprawdzisz wszystko przed zakupem gorąco polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki wielkie :-) ale cały czas chodziło mi o oględziny przed zakupem, ale faktycznie faktycznie podjechanie z nim wydaje sie byc sensowniejsze :-) tylko zastanawiam sie czy w sezonie znajdzie czas na wycieczki :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi