Koper Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Witam. Posiadam kurtkę Modeka Space rozmiar XL (taką jak tutaj: http://4bikes.pl/kurtka-modeka-space-p-5458.html )Przelatane ma ok 6tys km, nigdy w deszczu. Kurtka jest w stanie 4+, nie posiada żadnych wad, jedyne do czego można się doczepić to rzep pod szyją trochę się zużył, ale są na to sposoby. Chętnie zamienię na kurtkę tekstylną w rozmiarze L. Ja (stety lub nie) robię się piękniejszy, chudnę w oczach, a kurtka zaczyna na mnie wyglądać jak żagiel. Ma protektory CE ramion i łokci i protektor piankowy na plecach. Gdyby ktoś wpakował w swoją jakieś wypaśniejsze ochraniacze, to nie widzę problemu, żeby je powymieniać, tak żeby te, które mamy zostały z nami. Zainteresowanych proszę na PW PS- gdyby ktoś miał kurtkę wyższego sortu aniżeli moja jakaś lekka dopłata wchodzi w grę, tak jak i dopłata/wymiana na skórę Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No chłopaki, nie mówcie, że przez miesiąc nikomu się nie podjadło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak chcesz to odezwij się na PW. Ja dysponuję kurtką Retbike'a w rozmiarze L, tylko nie pamiętam jaki to model... na oko wygląda podobnie do tej http://www.retbike.pl/katalog/kurtki_tekstylne/ret_shock ,ale to tylko wizualnie. Mogę podesłać zdjęcia. Jest w b. dobrym stanie bo nigdy nie była dużo używana. Z membraną Reissa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 na skórę L mogę zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) @ffjotus, ale mówimy o wymianie, tak? @pd napisz coś więcej o tej skórze. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi