piyok Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 jeśli nie będzie lało to ja będę o 10:30 przy mc'ds w zgierzu, co dalej to się ustali, postoje itp. itd. 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Adrian-xj600 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 dla mnie to juz za zimno na della za to napewno wpadne ale chyba autem.... 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 kilka spraw i jedziemy - temperatura nie jest idealna więc proponowałbym zbiórkę ok 11 a wyjazd w południe czyli 12:00 wiadomo że wtedy będzie cieplej - druga sprawa to Macix który będzie biegał w Uniejowie od 14:00 i po biegach chce zabrać się z nami... czyli czeka nas w Uniejowie dłuższy postój... możemy go dopingować zjeść coś itd... mają tam niezłe knajpy Koper - też zgadzam się z innymi żeby zredukować postoje ale to możemy już ustalić w Macu tak czy inaczej ważne że chętni są i jedziemy :)pozdrawiam i do jutra 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 szerokosci ;] 0 Cytuj
kydy Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 po 11 będziemy z Łukaszem 0 Cytuj
piyok Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 ok, to będę też po 11 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Konrad85 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 też będę po 11 w macu :)do zobaczenia! 0 Cytuj
piyok Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 jak zakończyła się Wasza wycieczka??ja dotarłem ze szwagrem z powrotem do Uniejowa chyba około 15:30, przy termach już Was nie było,pojechaliśmy na tamę na Jeziorsku, też nikogo nie było, podjechał jakiś chłopak na vfr z Turku, od słowa do słowa i polecieliśmy w trzech do Burzenina za Sieradzem (droga Sieradz - Burzenin rewelacja, myślałem że w centralnej Polsce nie da się spotkać drogi ze znakiem ostrzegawczym "Uwaga kręta droga") potem powrót przez Łask do Pabianic i do domu,łącznie 320km zrobione :)ps. w pewnym momencie to i zimno przestało przeszkadzać 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
TMiN Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 jak zakończyła się Wasza wycieczka??ja dotarłem ze szwagrem z powrotem do Uniejowa chyba około 15:30, przy termach już Was nie było,pojechaliśmy na tamę na Jeziorsku, też nikogo nie było, podjechał jakiś chłopak na vfr z Turku, od słowa do słowa i polecieliśmy w trzech do Burzenina za Sieradzem (droga Sieradz - Burzenin rewelacja, myślałem że w centralnej Polsce nie da się spotkać drogi ze znakiem ostrzegawczym "Uwaga kręta droga") potem powrót przez Łask do Pabianic i do domu,łącznie 320km zrobione :)ps. w pewnym momencie to i zimno przestało przeszkadzać a ty przecież z nimi pojechałeś... ???? 0 Cytuj
piyok Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 a ty przecież z nimi pojechałeś... ????tak, od Zgierza do Uniejowa byłem ale jak czekali na Maćka w Uniejowie musiałem wrócić do domu 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
preker84 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 jechał jechał ale się wrócił:] Piyok o 15:30 nadal byliśmy w Uniejowie tylko, że przeparkowaliśmy sprzęty pod szkołe, a potem polecieliśmy nad tamę. Konrad wziąl następną porcje tabletek i zawinęliśmy część na chatę, część nie wiadomo gdzie:] A i po drodze na tame wpadliśmy na rybkę z Jeziorska:) 0 Cytuj 504635425
Mario Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Oj tam, oj tam,byśmy zrobili kółko wokół Jeziorska,a rybka na plaży to bonusik 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
JAKUBKO Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 o ja rybka mniam szkoda ze nie moglem 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Czarna_750 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Mysle JAKUBKO ze ta na ktorej my bylismy na pewno by Ci smakowała... bardziej wyglada na Sushi 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
JAKUBKO Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 ech rybka i FRYTKI AAAAAA!!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Czarna_750 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Frytki jak frytki ale rybkaaa... pierwsza klasa mamy nawet fotki tej rybki 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
kuba Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 ehhh mnie tez nie było:( 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 ryba kiła chyba 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
kuba Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 może tak być http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj
preker84 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Shot at 2011-10-09 rybka: Shot at 2011-10-09 Shot at 2011-10-09 0 Cytuj 504635425
Konrad85 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zdycham ale warto było Szkoda tylko że część się zawinęła po drodze a cześć dotarła tak późno a oto fotorelacja z naszego wypadu... Postój przy termach w Uniejowie: Dla chętnych... za***iste i tanie noclegi: Macix gdzieś w tłumie: Morza szum, ptaków śpiew... Jeziorsko, tama, stary człowiek i morze itp. : oby więcej takich wypadów!!! pozdrawiam 0 Cytuj
scOti Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Konrad85, wrzucaj proszę zmniejszone fotki dz 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
JAKUBKO Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 końdziu aleś dopier**lił rozmiar fot http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Konrad85 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 jak ci się dograją to dopasują ci się do przeglądarki więc bez marudzenia 0 Cytuj
scOti Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Konrad85, ale długo się wczytują i zamulają serwer 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Rekomendowane odpowiedzi