Konrad85 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie wiem jak reszta ale można trasę poszerzyć o Uniejów i przyjedziemy po ciebie na motorach tylko musisz do Uniejowa jechać motocyklem a nie autem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja sie okresle w sobote 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja odpadam na taką traskę w niedzielę za to napewno trochę poszaleję na Dellu wieczorkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja bym chętnie skrócił trasę o jakieś 100km, żeby mi jeszcze paliwa na Dell starczyło , ale nie będę grymasił, jeśli ostatecznie zostanie taka jaka jest to też się piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 myślę że uda mi się wyrwać w niedzielę z domu, mogę poprowadzić zapodaną wcześniej trasę na tamę we włocławku, w niedzielę ma być ledwo 10 stC, czy nadal są chętni/chętne na ten wyjazd??warunek jeden, wyjazd nie później jak o godz. 13.15 ze zgierza gdzie byśmy się umówili na zbiórkę 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak by było 10 stopni to by było super byle bez deszczu.Proponuję żeby wyjechać trochę wcześniej 9- 10 ta bo dzień krótki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak mi żona pozwoli i nie będzie padać to ja sie piszę. 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak by było 10 stopni to by było super byle bez deszczu.Proponuję żeby wyjechać trochę wcześniej 9- 10 ta bo dzień krótki.dla mnie im wcześniej tym lepiej, możemy się wstępnie umówić o 9:30 przy mcdonaldzie w zgierzu, wyjazd o 9:45. 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Super.Jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 chociaż o 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ja proponuję w południe czyli o 12:00 w McDonaldzie w Zgierzu... i trochę skrócić trasę czyli do Włocławka i wracamy... 300 km to sporo... a jakby skrócić do mw 200km to można właśnie na Dell jeszcze pojechać. W niedzielę ma być chłodno więc jedźmy kiedy teoretycznie będzie najcieplej czyli w południe.dajcie znać co o tym sądzicie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 no 300 km przy temp. 10 stc to trzeba przyznać jest wyzwanie, wobec tego:- trasa na tamę ale przez nowy duninów (omijajac płock) to jakieś 254 km czyli nie wiele mniej,- trasa na tamę ale krajową jedynką to 224 km przy czym żenująco nudna droga (przy tej opcji nie jadę, ale to nie problem bo drogę znacie zapewne doskonale),inne co mogę zaproponować to wyjazd nad jeziorsko nad tamę (tu pojadę z Wami), bliżej jest? jest, tama jest? jest, droga przyjemna jest? w miarę jest i można zachaczyć o uniejów zobaczyc jak Maciek biega dajcie znać która opcja Wam pasuje, przy opcji jeziorsko jest większa swoboda przy wyobrze czasu wyjazdu bo jest bliżej, dajcie znać która opcja będzie dla was optymalnahttp://maps.google.pl/maps?saddr=zgierz&daddr=Ozork%C3%B3w+to:solca+wielka+to:uniej%C3%B3w+to:52.00383,18.50682+to:Trasa+478+to:Trasa+710+to:Aleksandr%C3%B3w+%C5%81%C3%B3dzki+to:zgierz&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.829837,18.907471&spn=0.722234,0.957184&sll=51.821349,18.793488&sspn=0.72237,0.957184&geocode=FdI-FwMd9hwoASlHvsbJ07UbRzHgQAw1klfDoA%3BFZzlGAMd-lwmASkdrQxTCrAbRzFxTa9gRXU5Pw%3BFZ1HGQMdAkslASnj__5yeaUbRzGkvm8litZBVw%3BFUT-GAMddNAeASnzDlSngAQbRzFxKIH-xgbqCQ%3BFfaDGQMdRGQaASn5Ft4YUh8bRzHPVuZRUaRbaA%3BFcBOFwMdAFMdAQ%3BFcDrFAMdGKAeAQ%3BFaCzFgMdjI0mASmBD1kuhbQbRzEpSdcBWDXmcg%3BFdI-FwMd9hwoASlHvsbJ07UbRzHgQAw1klfDoA&vpsrc=6&mra=dvme&mrsp=4&sz=10&via=4&t=m&z=10 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 inne co mogę zaproponować to wyjazd nad jeziorsko nad tamę (tu pojadę z Wami), bliżej jest? jest, tama jest? jest, droga przyjemna jest? w miarę jest i można zachaczyć o uniejów zobaczyc jak Maciek biega dajcie znać która opcja Wam pasuje, przy opcji jeziorsko jest większa swoboda przy wyobrze czasu wyjazdu bo jest bliżej, dajcie znać która opcja będzie dla was optymalnaa ta opcja to jaka długość trasy??? tą opcją zaciekawiłeś mnie najbardziej nie wiem jak innych... i możemy właśnie zahaczyć o Uniejów i zobaczyć Maćka jak biega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 a ta opcja to jaka długość trasy??? tą opcją zaciekawiłeś mnie najbardziej nie wiem jak innych... i możemy właśnie zahaczyć o Uniejów i zobaczyć Maćka jak biega 1. jeżeli wybierzemy się przez Turek i zajedziemy na tamę od doopy strony, potem powrót przez szadek, konstantynów, aleksandrów, zgierz to jest jakieś 184 km,2. jeżeli prosto do uniejowa potem powrót przez szadek, konstantynów, aleksandrów, zgierz to jest jakieś 158km,3. jeżeli uniejów-tama-uniejów (poddebice), zgierz to jest około 140 kmzapodałem wcześniej link do trasy przez turek 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 i tutaj każda z propozycji zaczyna mnie ciekawić poniżej 200 km... mam nadzieję że jakieś punkty kontrolno-postojowe będą żeby grupa zbierała się w całość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 i tutaj każda z propozycji zaczyna mnie ciekawić poniżej 200 km... mam nadzieję że jakieś punkty kontrolno-postojowe będą żeby grupa zbierała się w całość nastawiam się na opcje nr 1 czyli 184 km, punkty zborne będą wyznaczone,1. ozorków stacja bliska2. Uniejów przy termach3. rondo przed turkiem4. tama5. parking na byłym lotnisku przed Rossoszycą6. przed wjazdem do Szadku7. stacja paliw w lutomiersku8. Konstantynówmiejsca zaznaczę na mapkach które dostaniecie (mam tylko 4)wolałbym jechać jednak w jako tako ogarniętej grupie i nie zastanawiać się czemu kogoś nie ma... :)prędkość przejazdu myślę że w okolicach 100-140, ustalcie tylko czas wyjazdu, moja propozycja to:- zbiórka o 10:30 przy mcdonaldsie w zgierzu, wyjazd o 11pasuje?? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 wygląda spoko... ja się wstępnie piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Postój co 20km...średnio...I wg mnie jak się leci w grupie to swoje własne widzimisie trzeba zostawić w domu. Jak ktoś lata sam to może jechać jak mu się podoba, w grupie nie ma na to miejsca i trzeba dostosować się do zasad. No chyba, że każdy sobie a spotykamy się na miejscu. Tak też można, ale to trzeba się zdecydować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jak nie będzie lało to jestem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 to moze wezmiemy kąpielowki i zrobimy male moczenie w termach? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 czyli 10.30 na maku w zgierzu?? jedziemy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja na 90% będę, ale co do ilości przystanków, to popieram Maweta, żeby ich liczbę zredukować o połowę. (Będzie jakiś postój na dobre jedzonko? ;P )Nie wiem czy zaglądaliście w temat o spontanach, ale może będziecie chętni, żeby później podjechać na parapet i Dell'a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 od rańca ma padać tak że nie wiem czy 10:30 nie będzie za wcześnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi