Skocz do zawartości

Propozycja Na Niedzielę 9.10.2011R :)

Konrad85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Konrad85

13

• piyok

11

• kydy

7

• JAKUBKO

7

Top użytkownicy w tym temacie

myślę że uda mi się wyrwać w niedzielę z domu, mogę poprowadzić zapodaną wcześniej trasę na tamę we włocławku, w niedzielę ma być ledwo 10 stC, czy nadal są chętni/chętne na ten wyjazd??warunek jeden, wyjazd nie później jak o godz. 13.15 ze zgierza gdzie byśmy się umówili na zbiórkę

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Jak by było 10 stopni to by było super byle bez deszczu.Proponuję żeby wyjechać trochę wcześniej 9- 10 ta bo dzień krótki.

dla mnie im wcześniej tym lepiej, możemy się wstępnie umówić o 9:30 przy mcdonaldzie w zgierzu, wyjazd o 9:45.

ja proponuję w południe czyli o 12:00 w McDonaldzie w Zgierzu... i trochę skrócić trasę czyli do Włocławka i wracamy... 300 km to sporo... a jakby skrócić do mw 200km to można właśnie na Dell jeszcze pojechać. W niedzielę ma być chłodno więc jedźmy kiedy teoretycznie będzie najcieplej czyli w południe.dajcie znać co o tym sądzicie...

no 300 km przy temp. 10 stc to trzeba przyznać jest wyzwanie, wobec tego:- trasa na tamę ale przez nowy duninów (omijajac płock) to jakieś 254 km czyli nie wiele mniej,- trasa na tamę ale krajową jedynką to 224 km przy czym żenująco nudna droga (przy tej opcji nie jadę, ale to nie problem bo drogę znacie zapewne doskonale),inne co mogę zaproponować to wyjazd nad jeziorsko nad tamę (tu pojadę z Wami), bliżej jest? jest, tama jest? jest, droga przyjemna jest? w miarę jest i można zachaczyć o uniejów zobaczyc jak Maciek biega :rolleyes: dajcie znać która opcja Wam pasuje, przy opcji jeziorsko jest większa swoboda przy wyobrze czasu wyjazdu bo jest bliżej, dajcie znać która opcja będzie dla was optymalnahttp://maps.google.pl/maps?saddr=zgierz&daddr=Ozork%C3%B3w+to:solca+wielka+to:uniej%C3%B3w+to:52.00383,18.50682+to:Trasa+478+to:Trasa+710+to:Aleksandr%C3%B3w+%C5%81%C3%B3dzki+to:zgierz&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.829837,18.907471&spn=0.722234,0.957184&sll=51.821349,18.793488&sspn=0.72237,0.957184&geocode=FdI-FwMd9hwoASlHvsbJ07UbRzHgQAw1klfDoA%3BFZzlGAMd-lwmASkdrQxTCrAbRzFxTa9gRXU5Pw%3BFZ1HGQMdAkslASnj__5yeaUbRzGkvm8litZBVw%3BFUT-GAMddNAeASnzDlSngAQbRzFxKIH-xgbqCQ%3BFfaDGQMdRGQaASn5Ft4YUh8bRzHPVuZRUaRbaA%3BFcBOFwMdAFMdAQ%3BFcDrFAMdGKAeAQ%3BFaCzFgMdjI0mASmBD1kuhbQbRzEpSdcBWDXmcg%3BFdI-FwMd9hwoASlHvsbJ07UbRzHgQAw1klfDoA&vpsrc=6&mra=dvme&mrsp=4&sz=10&via=4&t=m&z=10

inne co mogę zaproponować to wyjazd nad jeziorsko nad tamę (tu pojadę z Wami), bliżej jest? jest, tama jest? jest, droga przyjemna jest? w miarę jest i można zachaczyć o uniejów zobaczyc jak Maciek biega :rolleyes: dajcie znać która opcja Wam pasuje, przy opcji jeziorsko jest większa swoboda przy wyobrze czasu wyjazdu bo jest bliżej, dajcie znać która opcja będzie dla was optymalna

a ta opcja to jaka długość trasy??? tą opcją zaciekawiłeś mnie najbardziej :smile: nie wiem jak innych... i możemy właśnie zahaczyć o Uniejów i zobaczyć Maćka jak biega :smile:

a ta opcja to jaka długość trasy??? tą opcją zaciekawiłeś mnie najbardziej :smile: nie wiem jak innych... i możemy właśnie zahaczyć o Uniejów i zobaczyć Maćka jak biega :smile:

1. jeżeli wybierzemy się przez Turek i zajedziemy na tamę od doopy strony, potem powrót przez szadek, konstantynów, aleksandrów, zgierz to jest jakieś 184 km,2. jeżeli prosto do uniejowa potem powrót przez szadek, konstantynów, aleksandrów, zgierz to jest jakieś 158km,3. jeżeli uniejów-tama-uniejów (poddebice), zgierz to jest około 140 kmzapodałem wcześniej link do trasy przez turek

i tutaj każda z propozycji zaczyna mnie ciekawić :smile: poniżej 200 km... mam nadzieję że jakieś punkty kontrolno-postojowe będą żeby grupa zbierała się w całość :smile:

nastawiam się na opcje nr 1 czyli 184 km, punkty zborne będą wyznaczone,1. ozorków stacja bliska2. Uniejów przy termach3. rondo przed turkiem4. tama5. parking na byłym lotnisku przed Rossoszycą6. przed wjazdem do Szadku7. stacja paliw w lutomiersku8. Konstantynówmiejsca zaznaczę na mapkach które dostaniecie (mam tylko 4)wolałbym jechać jednak w jako tako ogarniętej grupie i nie zastanawiać się czemu kogoś nie ma... :)prędkość przejazdu myślę że w okolicach 100-140, ustalcie tylko czas wyjazdu, moja propozycja to:- zbiórka o 10:30 przy mcdonaldsie w zgierzu, wyjazd o 11pasuje??

Postój co 20km...średnio...I wg mnie jak się leci w grupie to swoje własne widzimisie trzeba zostawić w domu. Jak ktoś lata sam to może jechać jak mu się podoba, w grupie nie ma na to miejsca i trzeba dostosować się do zasad. No chyba, że każdy sobie a spotykamy się na miejscu. Tak też można, ale to trzeba się zdecydować.

Ja na 90% będę, ale co do ilości przystanków, to popieram Maweta, żeby ich liczbę zredukować o połowę. (Będzie jakiś postój na dobre jedzonko? ;P )Nie wiem czy zaglądaliście w temat o spontanach, ale może będziecie chętni, żeby później podjechać na parapet i Dell'a ;)