Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Enduro Dla Nowego ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemasz

mam takie pytanie, suzkam czegoś dla siebie czym możnaby pojeździć po mieście , ale głównie w teren lasy, błotko, motocross itd (jak już ogarnę motor), bo akurat mam tu niedaleko jeden miły motocrossik. W czym rzecz - nigdy nie jeżdziłem na motorze :smile: prawko będę robił jak już kupię. Mogę przeznaczyć jakieś 12 tys na motor oraz ubranie do niego. 185 cm wzrostu 75 kg. Dodam, że bardz odorbze jeżdżę autem choć to chyba nic nie wnosi xD nie mam pojęcia szczerze o temacie także czekam na wasze profesjonalne porady :smile: jak potrzebne będą jakieś jeszcze dane to słucham co podawać :smile:

Opublikowano

Profesjonalnie poradzę Ci, byś zawitał najpierw do POWITALNI, bo zaraz Cię ktoś zj**ie :laugh2:

Jak już to zrobisz na pewno niejeden z nas chętnie Ci pomoże :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano (edytowane)

Na miasto i na motocross - tak masz rację, nie masz pojęcia :smile:

Skąd Szczeciniak na Łódzkim forum ? :smile: :)

Najpierw motocykl, potem prawko - kolejna bzdura :smile:

Najpierw zrób prawko, przejedź się czymś, zobacz z czym to się je bo póki co to tak naprawdę sam nie wiesz czego chcesz.

Edytowane przez piotreklodz (wyświetl historię edycji)

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano

Najpierw motocykl, potem prawko - kolejna bzdura

Niby dlaczego? Jeżeli chce latać na torach offroadowych to na nic mu się nie przyda prawo jazdy jak również homologacja na motocykl.

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

Yamaha WR 250

KTM EXC-F 250

Pozdrawiam :smile:

you will never know me, you can only follow me.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jaki sens gościa od razu jakoś pouczać w taki sposób ? Żeby się zraził ??? Skoro nie jeździł nigdy to chyba nie potrzebuje nic wyczynowego i śmiało może kupić jakieś enduro którym będzie mógł przejechać się też po mieście jak już będzie miał prawo jazdy.Z motorów to to co widać wyżej :biggrin: i raczej możesz śmiało patrzeć na motory typu suzuki dr 350 honda xr albo kawaski klx z 2t to ew husqvarna wr ale trzeba pamiętać o kosztach ^^ ale ja polecił bym ci raczej coś co nie bedzie z kategorii tych wyczynowcyh pojeździsz troche po ulicach i w terenie nie nawkładasz w to kasy i zobaczysz co ci odpowiada :biggrin: Pozdro

Edytowane przez Koza666 (wyświetl historię edycji)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Yamaha WR 250

KTM EXC-F 250

Pozdrawiam :smile:

Z WR 250 sie zgodze że to fajne moto, ale EXC-F 250 to padaczka jak juz coś to nowszy model EXC 250R na silniku RF4(silniki bardzo czułe na serwis)

Ja dodam od siebie CRF 250X lekkie, wytrzymałe i prowadzi sie łatwiej niż WR