niedzwiedz102 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Jak już się nagadałem o egzaminach (i w końcu je zdałem ), a z motocyklem załatwiłem już wszystkie formalności związane z kupnem sprowadzonego sprzętu, to czas się pokazać: Honda Transalp XL650V z 2000r., przyprowadzona z Włoch, ale ma już polskie obywatelstwo, w moim posiadaniu Moja pierwsza maszyna, mam nadzieję, że posłuży długie lata. Do zobaczenia na trasie Edytowane 29 Czerwca 2013 przez niedzwiedz102 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ładna u mnie widać zdjęcia,te tłumiki to w tablice wchodzą O.o ? (bynajmniej tak widać) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz102 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ładna u mnie widać zdjęcia,te tłumiki to w tablice wchodzą O.o ? (bynajmniej tak widać) Nie no, zaręczam że nie wchodzą rzeczywiście śmiesznie zdjęcie wyszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jeden z fajniejszych trampków Gratki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Fajny transik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Cześć Trampkarzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zacna maszynka, spodoba Ci się zwłaszcza spalanie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Akurat 650tki żłopią najwięcej ze wszystkich, które wyszły - choć tragedii nie ma Ładny, wypieszczony... dowiedziałeś się czemu malowany, bo tak wygląda ? I jeśli zamierzasz wyskakiwać w teren to załóż gumki na lagi 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakoob Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Sam myslałem o trampku ładny. Trzeba kiedys razem jakies lasy pozwiedzać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ładny trampek.Oby nakrecil mnostwo bezawaryjnych kilometrow. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ładna u mnie widać zdjęcia,te tłumiki to w tablice wchodzą O.o ? (bynajmniej tak widać) U mnie już też. A co do Hondy to jest bardzo ładna .Jakoś nie wszystkie transalpy mi się podobają ,ale ta jest wyjątkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 fajny Transalpik. no to kuferek na stelaż i wypad w szutry 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz102 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzięki za słowa pochwały, przekażę adresatowi Akurat 650tki żłopią najwięcej ze wszystkich, które wyszły - choć tragedii nie ma Ładny, wypieszczony... dowiedziałeś się czemu malowany, bo tak wygląda ? I jeśli zamierzasz wyskakiwać w teren to załóż gumki na lagi Pan Włoch sobie przemalował na czarny mat, ponoć tak mu się podobało (widać, że sprzęt jest zadbany, ma parę zmyślnych modyfikacji), ale podejrzewam, że raczej miało to związek z pęknięciem plastiku przy lewym kierunkowskazie (od wewnątrz zaczepy są doklejone )O gumkach już mi powiedziano, poluję na allegro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Nie kupuj najtańszych "no name-ów" bo rozpuszcza je olej, nawet przy niewielkim poceniu. Jak już zdejmiesz lagi to zmień olej, a jak się pocą to i uszczelniacze bo dość wk..ące jest jak za chwilę znów będziesz demontował lagi - niestety przerabiałem temat w tym roku. Jak dla siebie to robić raz a porządnie. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ładny Trampiszon Fakt nie jest w oryginalnym malowaniu ale wygląda zacnie, brakuje mu jeszcze osłon i kanapa nie wygląda na oryginalesa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ładnie się prezentuje w tym kolorze . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dobry trampek nie jest zły, dozo poza czarnym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Sam go sprowadzales, czy kupiles od handlarza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ładna sztuka:) ale ten mat Osobiscie wolał bym na połysk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz102 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Sam go sprowadzales, czy kupiles od handlarza? O, cześć Arek Kupiłem od handlarza w Wieluniu. Kolor taki już był, a poza nim w motocyklu wszystko jest bardzo "cacy" poza tym kolor to kwestia umowna Edytowane 12 Lipca 2013 przez niedzwiedz102 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi