CORONER Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Witam,moje imię to Tomasz dla przyjaciół CORONER, mam 35 lat, mieszkam w Kutnie (często jestem w Łodzi). Latam po asfalcie od paru lat wciąż szukając dla siebie odpowiedniej maszyny. Obecnie ujeżdżam DRAG STARA 1100 w niecodziennej zabudowie. Pozdrawiam Wszystkich. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez CORONER (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jabioka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 dla przyjaciół CORONER a ma to coś wspólnego z zawodem albo hobby? Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Jędrzej Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Dann Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
chylon Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Turboldz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
CORONER Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 a ma to coś wspólnego z zawodem albo hobby? Witaj Cześć, jeśli chodzi o Twoje pytanie to oczywiście,że tak... 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Cześć, jeśli chodzi o Twoje pytanie to oczywiście,że tak... i w tej tajemniczości powiało trochę grozą... coś więcej na temat? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
gonia Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witaj to nie codzienny widok maszyny sorry i chyba nie podoba mi się w tej powitalni tak skromnie 0 Cytuj
CORONER Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 ...żeby wszystko było jasne, napiszę jeszcze kilka słów o sobie i jak tu trafiłem. Moja pasja motocyklowa zaczęła się bardzo wcześnie jednak tak szybko jaki był jej start taki był finish... Otóż w wieku 15 lat (była po drodze motorynka:), simson skuter ) rodzice zakupili dla mnie piękne czerwone SUZUKI GSX 600F (Warszawa). Po powrocie do domu okazało się, że musiałem na nich czekać parę minut i to przesądziło o moim zakończeniu kariery motocyklowej... Później zrobiłem prawko (oczywiście kat. gdyż był mały szantaż i próba przekupstwa dobrym autem (zakończona powodzeniem)... Itak to trwało i trwało, aż pewnego pięknego dnia zabrano mi uprawnienia gdyż przekroczyłem dopuszczalną ilość punktów...Jak się później okazało przerwa w aktywnym uczestnictwie w ruchu drogowym wyszła mi tylko na dobre... Pojechałem do Kłodzka,kupiłem TDM`a 900, tydzień później zdałem egzamin (jeden z wielu, chodzi oczywiście o kat.) i zaczęła się na nowo moja przygoda z motocyklami... Po TDM`ie była miłość od pierwszego... KAWASAKI ZX6R 636 z 2002r... Co to była za KAWA... Przytyło mi się a że do najmniejszych nie należę musiałem przesiąść się na coś gabarytowo większego... Zakupiłem DRAG STARA 1100 CUSTOMA... (Jak dla mnie ciężarówka) Postanowiłem jednak się z nim tak szybko nie rozstawać i tak to się zaczęło. Wpadłem na pomysł połączenia mojej miłości do dwóch kół z pracą... Ale o tym w temacie NASZE MOTOCYKLE... Wciąż szukam swojej drugiej połówki i coś mi się wydaje,że ją znalazłem... ...posiedzę wieczorem i poskładam wszystko w jedną całość. Poznacie mojego Draga i w pewnym sensie mnie. Uprzedzam jednak,że jestem tutaj aby móc rozmawiacz szczerze z Wami o wszystkim co wiąże się z Naszą pasją a przez to i z Nami samymi. Jak do tej pory nie uaktywniałem się na innych forach, Wasze znalazłem przez przypadek ( o tym kiedyś) jednak jest mi najbliższe z racji województwa w którym mieszkamy. Pozdrawiam Wszystkich. Witaj to nie codzienny widok maszyny sorry i chyba nie podoba mi się w tej powitalni tak skromnie Witam, poprawiłem się...Przecież chodzi o mnie... 0 Cytuj
Italiano Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 WITAM!!! i do zobaczenia w Czwartek pod Centralem o 19-tej! 0 Cytuj
CORONER Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 WITAM!!! i do zobaczenia w Czwartek pod Centralem o 19-tej! Witaj, nie dam rady. Motocykl mam w Kłodzku w serwisie Yamahy. Odbieram pod koniec tygodnia. A tak w ogóle to zaprraszam na stronę Yamaha Polska jest konkurs:) 0 Cytuj
Italiano Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Podajesz strona po prosze? Dzieki 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi