AndrzejCBR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kur*a szkoda pisać w tym temacie koleś rzuca słowami typu "trolle" niech sobie kupi nawet 50 i dyma nim turystycznie, nerwy i zdrowie mu padna... Poznaleś nasze zdania i nie przekonuj nas to swojego które jest chore. Ale mi ponosi ciesnienie ten temat
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 nie wyobrażam sobie latać turystycznie 250 więc o 125 nie wspomnę. Tym się nie da jechać PS. Jeździłem jednym i drugim, sześćsetki też mi nie podchodzą
tomislik Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 poznaleś nasze zdania i nie przekonuj nas to swojego które jest chore. Koleś ja nikogo nie przekonuję, a po prostu napisałem dlaczego zastanawiam się właśnie nad 125. Poza tym nie pytałem się czy mam kupić 125 cm czy motocykl o większej pojemności. Zauważyłeś ? Powtórzę się 3 raz. Temat można zamknąć. Przy okazji powiem, że jeździłem kiedyś turystycznie ogarem 200 i było całkiem fajnie.
Marsel Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 W takim razie kolego życzę udanego zakupu i wiele szczęścia na nowej drodze życia, a także niezapomnianych wrażeń podczas motocyklowej turystyki. http://www.babelkowy-swiat.pl/
Rekomendowane odpowiedzi