Psycho Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czy ma ktoś bilety na ten koncert który jest w lipcu, a nie idzie na niego??? chętnie odkupię bilety Proszę o info na priv. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Kolega sobie na tablicy poszuka to znajdzie http://tablica.pl/oferta/bilety-iron-maiden-lodz-2013-gc-ID35Kzp.html#6b3a219f05 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Sam bym chętnie się wybrał no ale cóż... wszystkiego mieć nie można ... zabrakło eciu peciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja mam bilety idę i nie oddam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja tez 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 ehh w tym roku zabrakło funduszy.Pocieszam się że byłam na nich w Warszawie na sonisphere. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Aż tak bardzo nie żałuj akustyka była nie najlepsza, nie wiem czy za głośno jak na obiekt czy po prostu liche zestrojenie ale echo w niektórych momentach dominowało. Oczywiście miło było zobaczyć Dickinsona szalejącego po scenie. A tak przy okazji czy ktoś z was zna powód dla którego jak ktoś kupował sobie wodę to nie dostawał do niej zakrętki, podobno "ze względów bezpieczeństwa" ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić zagrożenie powodowane przez groźną zakrętkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Dostajesz wodę bez zakrętek żeby jakieś cymbały nie pomyślały ze nakrętka służy do rzucania w publiczność tudzież wykonawców no i nie daj Bóg niech taki delikwent zgłodnieje i stwierdzi ze jednak kapsle są jadalne.. Akustyka była fatalna i co chwila zanikał albo dźwięk albo w druga stronę było tak głośno/nie wyraźnie, że nie było nic słychać..ale Iron na żywo wymiata! Edytowane 11 Lipca 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Czyli w sumie mam się cieszyć że byłam na nich w Wawie a nie u nas?Tam koncert był zajebiaszczy i takiego Ediego ogromnego dali. W Wawie na ich koncercie dobrze wszystko było słychać i jedyne co mi nie pasowało to to że kiedy chciałam coś zobaczyć(oprócz pleców ludu) to musiałam włazić na barana do Mateusza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Aż tak bardzo nie żałuj akustyka była nie najlepsza, nie wiem czy za głośno jak na obiekt czy po prostu liche zestrojenie ale echo w niektórych momentach dominowało. Oczywiście miło było zobaczyć Dickinsona szalejącego po scenie. A tak przy okazji czy ktoś z was zna powód dla którego jak ktoś kupował sobie wodę to nie dostawał do niej zakrętki, podobno "ze względów bezpieczeństwa" ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić zagrożenie powodowane przez groźną zakrętkę zakręconą butelką lepiej, celniej i dalej da się rzucić? Edytowane 11 Lipca 2013 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Czyli w sumie mam się cieszyć że byłam na nich w Wawie a nie u nas?Tam koncert był zajebiaszczy i takiego Ediego ogromnego dali. W Wawie na ich koncercie dobrze wszystko było słychać i jedyne co mi nie pasowało to to że kiedy chciałam coś zobaczyć(oprócz pleców ludu) to musiałam włazić na barana do Mateusza. W wawie nie byłem ale kolega który jeździ na niemal wszystkie koncerty po warszawskim był zachwycony a po Łódzkim nieco rozczarowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Z takich większych w Łodzi byłam na Slayerze..hyhy wstyd się przyznać ale zasnełam. Szału nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Z takich większych w Łodzi byłam na Slayerze..hyhy wstyd się przyznać ale zasnełam. Szału nie było Ha. To był jeden z lepszych koncertów na jakim byłem. Slayer na scenie miażdży energią. Na Iron Maiden poszedłem z przyzwoitości. Ironi to po prostu kapela na którą wypada pójść raz w życiu. Koncert taki sobie. Wielkim ich fanem nie jestem, no i nagłośnienie było fatalne. Co do tych zakrętek - na wszystkich dużych koncertach tak robią. Ja nauczony doświadczeniem idąc na koncert mam w kieszeni swoją zakrętkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi