ErR Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jeżeli będzie ładna pogoda to niestety będzie milion ludzi... 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ehh nie mogę. Na jastrząb w ciepły weekend bym poleciał. W tygodniu u mnie kiepsko z czasem. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Oglądałem pogody. Ma nie padać generalnie, ale szlag trafia człowieka jak to się waha. Mamy maj do *****. Przecież jeszcze nie dawno w maju to pływałem w rzece koło Konina!Sorry za offtop, jestem ostatnio w stresie i mi się ulewa przez pogodę, bo się wyszaleć nie mogę na torze 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lusia Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 zdecydowaliśmy się w ostatnim momencie. pogoda była zacna, rano trochę było zimno ale popołudniowa sesja super Jak wracaliśmy, to lekko przylało ale ważne, że w Radomiu nie padało 3 Cytuj
Fredos Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Jedzie ktoś na tor jutro lub w poniedziałek? 0 Cytuj
Fredos Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Ja będę tylko na porannej sesji pewnie, jeszcze mnie nie było w niedzielę słyszałem, że dzielą na grupy. Wpuszczają wszystkich czy jak będzie zbyt dużo moto to można się nie załapać? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Czasami dzielą, czasami nie, to zalezy ile jest ludzi i czy im się chce kiedyś była taka niedziela, że juz nie wpuszczali, bo było zdecydowanie za dużo moto ale to na popołudniowej sesji, także nie musisz się martwić ;-) do zobaczenia na torze! 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 w niedzielę ktoś się wybiera? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2018 hejka czy może ktoś wybiera się na Radom w najbliższym czasie? mam do dyspozycji przyczepę ale nie mam haka w aucie (jeszcze) no i prosiłabym o zabranie moich czterech literek i mój moto niestety na 2 kółkach nie pojadę, bo mam moto przerobione na tor... Ewentualnie, czy jak już założę ten hak, to czy ktoś byłby zainteresowany wspólnym torowaniem, bo samej to raczej będzie nie za ciekawie 1 Cytuj
Koper Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie na Radom i ma wolne miejsce na pace / przyczepce? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi