Pati Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jutro poranna sesja 👍 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Też jadę od rana. Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 w niedzielę ktoś się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Może ja wreszcie. Części już wszystkie mam. Jak by co to dam jeszcze znac na 100%, w sobotę. Jak by co to mam jedno miejsce w busie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Prognozy nie zachęcają. Ja raczej szykuję się na przyszły weekend. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Pogoda zapowiada się super. Ja jadę na pewno w niedzielę, być może również w piątek na popołudnie. Ktoś jeszcze się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 ja z Maćkiem w niedzielę raczej ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Cały dzień? Rano, popołudnie? Ja jeszcze się waham, na którą sesję. Swoją drogą co tak mało osób z Łodzi jeździ do Radomia, czy w ogóle na tor? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Bo się okazuje że kupa kasy władowana w sprzęt nie jedzie i nie ma ja się przylansować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredos Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Miałem jechać w poniedziałek ale może jutro tez pojadę, z przyczepką jeździsz czy na kołach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 my raczej cały dzień, na jedną sesję to się nie opłaca... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie mam auta z hakiem więc jadę na kołach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wybiera się ktoś może jutro ? 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 i to jesZcse w nocy. o 20 wyjechałeś z Radomia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Przyczepka zawsze lepsza, ale jak się nie ma to lepiej na kołach niz wcale. Ja ostatnio byłem w Radomiu na szkoleniu 8h w temperaturze 34 stopni i wracałem na kołach ;-) po prostu w trasie na i z toru jadę spokojnie, bez spiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak cos to pisz na P W mam wolne miejsce w busie. Dopiero wczoraj odebrałem moto. I mam nadzieje ze do niedzieli nic sie juz nie urodzi. Mam nadzieję ze nie masz uczulenia na psy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Bez spiny Panowie Jak dwa lata temu jeździliśmy na radom z dziewczynami i chłopakami z forum to prawie cały sezon jeździło się na kołach i na nich wracało Bus bardziej potrzebny w razie gleby... chociaż kurde nie jeden z nas wracał na krzywych lagach i pogiętą kierownicą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ale nigdy w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 w październiku wracaliśmy w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 I d*pa. Wybrałem się dzisiaj na Radom i przed Tomaszowem złapałem kapcia. Więc i na niedzielę nie pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 a droga do Radomia jak się jedzie przez Tomaszów to już jest przejezdna czy jeszcze są światła i remonty? nie pamiętam nazwy wioski :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie dojechałem do Tomaszowa nawet , ale w czwartek wracałem akurat z Lublina przez Radom i Tomaszów to były jeszcze remonty i ruch wahadłowy w 2 miejscach (bardzo blisko siebie). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A ja właśnie wróciłem z jazy testowej nowe hamulce działają nawet za dobrze:) więc w niedziele jadę napewno:) Przód czy Tyl mam zapasowa tylna z latka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 oki dzięki Marek za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tylna. Już zamówiłem nowa oponę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi