Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jadę od rana. Do zobaczenia :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w niedzielę ktoś się wybiera?

Opublikowano

Może ja wreszcie. Części już wszystkie mam. Jak by co to dam jeszcze znac na 100%, w sobotę. Jak by co to mam jedno miejsce w busie.

Opublikowano

Prognozy nie zachęcają. Ja raczej szykuję się na przyszły weekend. 

Opublikowano

Pogoda zapowiada się super. Ja jadę na pewno w niedzielę, być może również w piątek na popołudnie. Ktoś jeszcze się wybiera?

Opublikowano

ja z Maćkiem w niedzielę raczej ;]

Opublikowano

Cały dzień? Rano, popołudnie? Ja jeszcze się waham, na którą sesję. 

Swoją drogą co tak mało osób z Łodzi jeździ do Radomia, czy w ogóle na tor? :sad2: 

Opublikowano

Bo się okazuje że kupa kasy władowana w sprzęt nie jedzie i nie ma ja się przylansować :P

Opublikowano

Miałem jechać w poniedziałek ale może jutro tez pojadę, z przyczepką jeździsz czy na kołach?

Opublikowano

my raczej cały dzień, na jedną sesję to się nie opłaca...

Opublikowano

Nie mam auta z hakiem więc jadę na kołach.

Opublikowano

i to jesZcse w nocy.

o 20 wyjechałeś z Radomia? :P 

Opublikowano

Przyczepka zawsze lepsza, ale jak się nie ma to lepiej na kołach niz wcale. Ja ostatnio byłem w Radomiu na szkoleniu 8h w temperaturze 34 stopni i wracałem na kołach ;-) po prostu w trasie na i z toru jadę spokojnie, bez spiny.

Opublikowano

Jak cos to pisz na P W mam wolne miejsce w busie. Dopiero wczoraj odebrałem moto. I mam nadzieje ze do niedzieli nic sie juz nie urodzi. Mam nadzieję ze nie masz uczulenia na psy:)

Opublikowano

Bez spiny Panowie :smile: Jak dwa lata temu jeździliśmy na radom z dziewczynami i chłopakami z forum to prawie cały sezon jeździło się na kołach i na nich wracało :smile: Bus bardziej potrzebny w razie gleby... chociaż kurde nie jeden z nas wracał na krzywych lagach i pogiętą kierownicą  :decayed:   :riding:

Opublikowano

w październiku wracaliśmy w nocy :P

Opublikowano

I d*pa. Wybrałem się dzisiaj na Radom i przed Tomaszowem złapałem kapcia. Więc i na niedzielę nie pojadę:sad2: 

Opublikowano

a droga do Radomia jak się jedzie przez Tomaszów to już jest przejezdna czy jeszcze są światła i remonty? nie pamiętam nazwy wioski :/

Opublikowano

Nie dojechałem do Tomaszowa nawet :biggrin:, ale w czwartek wracałem akurat z Lublina przez Radom i Tomaszów to były jeszcze remonty i ruch wahadłowy w 2 miejscach (bardzo blisko siebie). 

Opublikowano

A ja właśnie wróciłem z jazy testowej nowe hamulce działają nawet za dobrze:) więc w niedziele jadę napewno:) Przód czy Tyl mam zapasowa tylna z latka.

Opublikowano

oki dzięki Marek za info :smile:

Opublikowano

Tylna. Już zamówiłem nowa oponę.