Fredos Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jestem z Andrzejowa, będę na kołach jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jutro i w środę będę na torze. Prawdopodobnie ostatnie podrygi ładnej pogody, a że mam wolne w pracy to trzeba wykorzystać. Jadę na kołach z okolic Rawy Mazowieckiej. Jak coś do zobaczenia na miejscu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 z Maćkiem jesteśmy jutro i mam nadzieję, że nie będzie to ostatni raz! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredos Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Też się wybieram jutro tylko ze od 12;45, a wy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 my cały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kwinto Opublikowano 21 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dziś wreszcie postęp 39:63 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kwinto szalejesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 dzięki za wspólne torowanko moja Jadzia wyrywała się do jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dziś wreszcie postęp 39:63 w ktora strone? 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 w ktora strone? Na bramę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 ktoś w niedzielę się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Cały dzień? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 jasne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoOo Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 ma ktos wolne miejsce na przyczepie/busie na ta niedziele? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 My z Pati jedziemy na caly dzien 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoOo Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 ale macie wolne miejsce ? My z Pati jedziemy na caly dzien macie wolne miejsce na przyczepie/busie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Niestety nie 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 takiej bandy to już dawno w Radomiu nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 pisz do Krzyśka, żeby przyjeżdżał z grillem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ooo god idea 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 odliczam dni dosłownie już nie mogę się doczekać torowanka!!! jak Wasze przygotowania? Kwinto nowe butki, Bombel cienki jak szczypiorek, Maciek zbiera opony i ktoś jeszcze tu jeździ? pochwalę się, mnie Maciek upolował kombinezon ale najbardziej to jestem ciekawa jak będzie działał nowy hamulec czy nadal Maciek chce mnie potajemnie wykończyć mam nadzieję, że już niedługo spotkamy się wszyscy na torze!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 U mnie crashpady czekają na montaż i generalnie, o ile mnie przyjmiecie do grupy, to chętnie pouczę się jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 każdy mile widziany im więcej znajomych mordek na torze tym lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Moja czarnulka ma odmalowywane felgi i zbiornik przy wlewie bo zaczęło coś puchnąć - to jej możliwości nie zmieni, ale nowe oponki już tak . Dodatkowo po ostatniej awarii moto założyłem hak w puszce więc jeden ciągnik więcej gdyby coś. Reasumując będę się starał z Wami czasem pogonić czy też za Wami , ale poza tym na pewno w tym roku Bydgoszcz i może na Stary Kisielin na to szkolenie się wybiorę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja nawet zaopatrzyłem się w Lap Timer aby móc sprawdzać czy poprawiam błędy Koszt śmieszny, bo w sumie wyszło mnie około 80 pln (kupowałem w Chinach podczas wyprzedaży 11 listopada, przy niskim kursie dolara), aż żal byłoby nie kupić Porównując z cenami allegrowymi za ten sprzęt zastanawiam się skąd sprzedawcy takie cyny biorą u nas w Polsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi