Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 3 03:44:56

Tor Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro i w środę będę na torze. Prawdopodobnie ostatnie podrygi ładnej pogody, a że mam wolne w pracy to trzeba wykorzystać. Jadę na kołach z okolic Rawy Mazowieckiej. Jak coś do zobaczenia na miejscu!

Opublikowano

z Maćkiem jesteśmy jutro :smile: i mam nadzieję, że nie będzie to ostatni raz! :biggrin:

Opublikowano

dzięki za wspólne torowanko :smile: moja Jadzia wyrywała się do jazdy :biggrin:

Opublikowano
  W dniu 21.09.2015 o 19:43, kwinto napisał(a):

Dziś wreszcie postęp 39:63  :riding: 

w ktora strone?

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Opublikowano
  W dniu 23.09.2015 o 07:41, Szefu napisał(a):

w ktora strone?

Na bramę

Opublikowano

ktoś w niedzielę się wybiera? :smile:

Opublikowano

ma ktos wolne miejsce na przyczepie/busie na ta niedziele?

Opublikowano

ale macie wolne miejsce ?

W dniu 1.10.2015 o 18:59, kamaras napisał(a):

My z Pati jedziemy na caly dzien

macie wolne miejsce na przyczepie/busie ?

Opublikowano

pisz do Krzyśka, żeby przyjeżdżał z grillem ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

odliczam dni dosłownie :P już nie mogę się doczekać torowanka!!! jak Wasze przygotowania? ;) Kwinto nowe butki, Bombel cienki jak szczypiorek, Maciek zbiera opony i ktoś jeszcze tu jeździ? ;) pochwalę się, mnie Maciek upolował kombinezon ale najbardziej to jestem ciekawa jak będzie działał nowy hamulec :smile: czy nadal Maciek chce mnie potajemnie wykończyć :P mam nadzieję, że już niedługo spotkamy się wszyscy na torze!! :biggrin:

Opublikowano

U mnie crashpady czekają na montaż i generalnie, o ile mnie przyjmiecie do grupy, to chętnie pouczę się jazdy :smile:

Opublikowano

każdy mile widziany :smile: im więcej znajomych mordek na torze tym lepiej :smile:

Opublikowano

Moja czarnulka ma odmalowywane felgi i zbiornik przy wlewie bo zaczęło coś puchnąć - to jej możliwości nie zmieni, ale nowe oponki już tak  :biggrin: .

Dodatkowo po ostatniej awarii moto założyłem hak w puszce więc jeden ciągnik więcej gdyby coś.

Reasumując będę się starał z Wami czasem pogonić czy też za Wami  :biggrin: , ale poza tym na pewno w tym roku Bydgoszcz i może na Stary Kisielin na to szkolenie się wybiorę. 

Opublikowano

Ja nawet zaopatrzyłem się w Lap Timer aby móc sprawdzać czy poprawiam błędy :smile:

Koszt śmieszny, bo w sumie wyszło mnie około 80 pln (kupowałem w Chinach podczas wyprzedaży 11 listopada, przy niskim kursie dolara), aż żal byłoby nie kupić :smile: Porównując z cenami allegrowymi za ten sprzęt zastanawiam się skąd sprzedawcy takie cyny biorą u nas w Polsce.