ErR Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dasz radę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ktoś może się wybiera w tygodniu i ma miejsce wolne na przyczepie, w busie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja dopiero w przyszła niedziele. Mój znów na serwisie może sprzęgło się znajdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 w niedziele to jest do bani :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 ktoś może się wybiera w tygodniu i ma miejsce wolne na przyczepie, w busie? Nie wiem czy ja się w piątek nie będę wybierał ... miałem jechać z kumplem, ale jest duże prawdopodobieństwo, ze on nie da rady wiec u mnie zrobi się miejsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jeździ ktoś jutro? Prognozy spoko więc wybieram się na cały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 no właśnie ja się zastanawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoOo Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 ma ktos wolne miejsce na przyczepie / busie ?? z checia sie dolacze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tomek jak przerobię przyczepę na 2 moto to będę miała miejsce Niestety jutro odpuszczam, w niedzielę z Maćkiem pojedziemy jak będzie zrobiona pomarańcza. W przyszłym tygodniu na bank jadę, jeżeli będzie pogoda oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Pomarańcze się nie psują To pewnie lusterko się poluzowało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Pomarańcze się nie psują tylko szybko się zużywają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 U mnie już moto na kipie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 miłej zabawy Kwinto mam nadzieję, że my w niedzielę dotrzemy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 pomarańcza na Maćka szczęście zrobiona, więc niedziela Radom Kwinto daj znać czy jedziesz jakoś w tygodniu następnym, bo też bym pojechała w niedzielę poćwiczę jazdę z przyczepą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ktoś wybiera się do Radomia jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jeżeli będzie ładnie to śmigam do Radomia, ktoś jeszcze będzie? w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Może mnie by się udało w piątek, ale jutro będę więcej wiedział na ten temat 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 jakos wyjątkowo w ten weekend radom otwarty w sobotę ja i Marta lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Dzwoniliście zapytać czy coś im się nie po...ło? Jeśli to nie jest lipa to chyba też się skuszę. Cena pewnie jak za nd? Edytowane 30 Lipca 2015 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) pewnie tak, zaraz zadzwonię Edit: Nawet na głównej stronie jest komunikat że w sobotę moto, cena świąteczna http://www.automobilklub.radom.pl/ Edytowane 30 Lipca 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zwiększyli troszkę ceny? - http://automobilklub.stardesign.com.pl/wp-content/uploads/2015/07/CENNIK-ZA-KORZYSTANIE-Z-TORU-sierpie%C5%84-2015.pdf 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 nie wiem co to za cennik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 troszkę tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Z cyklu "chwalę się" oraz "mój pierwszy raz" Nie wieszajcie na mnie kotów:) bo doskonale wiem, ze czeka mniej jeszcze sporo pracy jeśli chciałbym jeździć tak jakie są standardy Jakby nie było: emocje były naprawdę poza skalą! Na początku film może "d*py nie urywa" a to dlatego, ze był to pierwszy, pierwszy raz .... Kolejne okrążenia to już wg. mnie szczyt moich możliwości:) Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez MarekW78 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 widzę że Ciebie tez dopadł syndrom pierwszej jazdy po trawniku, przedni hamulec i wyj&*ka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi