Seweryn Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Jak mi moto oddadzą to bardzo chętnie. Kolano mnie jeszcze trochę boli po szlifie na wakacjach. Raczej na jedną sesję zobaczy się na miejscu. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 My nie jedziemy, holownik się zesrał :/ 0 Cytuj
Seweryn Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak coś to mam auto z hakiem, tylko muszę wiedzieć wcześniej żeby wszystkie graty zostawić w garażu. Z przyczepką 4 moto można spakować. Dwa do środka. 0 Cytuj
Pan Bombel Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Ktos jutro na radom jedzie ?? 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Jak coś to mam auto z hakiem, tylko muszę wiedzieć wcześniej żeby wszystkie graty zostawić w garażu. Z przyczepką 4 moto można spakować. Dwa do środka. Jednak jedziemy 1 Cytuj
carusek Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja chętnie jakoś w przyszłym tygodniu bym skoczył. 1 Cytuj
Lusia Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 KrzysztoFu przyjeżdżasz z grillem? 1 Cytuj
Pan Bombel Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Wszyscy myśleli że będzie padało a nie padało i możecie żałować. Możliwe że w następnym tyg. też pojedziemy 0 Cytuj
esquina Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Planuje ktoś się wybrać w tym tygodniu? Jutro, środa lub piątek? Jak pogoda będzie dobra to jadę. Edytowane 13 Lipca 2015 przez esquina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
kwinto Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Planuje ktoś się wybrać w tym tygodniu? Jutro, środa lub piątek? Jak pogoda będzie dobra to jadę. na kołach? 0 Cytuj
Jaro1975 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 jakby to napisać ... pojechałem na to szkolenie na torze i "chyba załapałem bakcyla torowego" ... nie ukrywam, że bardzo mi się to podobało. Dlatego, mimo iż będę totalną zawalidrogą, chętnie wybiorę się na tor do Radomia. W związku z tym chciałbym zadać kilka pytań "starym wyjadaczom": - lepiej pojechać w piątek czy w niedzielę - w który dzień jest mniejszy tłok? - czy są jakieś ograniczenia co do maksymalnej ilości osób, jakie wpuszczą w jednej sesji na tor? - czy trzeba rezerwować w jakikolwiek sposób "miejscówkę" czy działa to na zasadzie spontana - postanawiam jechać, jadę i wiem, że zawsze wjadę? (oczywiście zgodnie z harmonogramem toru, wtedy kiedy są otwarte sesje dla moto) - jak wygląda ta kwestia crashpadów? Faktycznie tak to sprawdzają? Pytam, bo takowych nie posiadam, a założenie ich do mojego staruszka zwiększy jedynie wartość pojazdu o 10% a sama wartość crashpadów zdecydowanie przerośnie wartość mych owiewek. Dzięki za wszelakiej maści informacje 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Pisał Rolek odnośnie crashpadów już ze sto razy, raz sprawdzają, raz nie, zależy od kolesia. Lepiej mieć cokolwiek. https://www.google.com/calendar/embed?src=vfib0vnp1b87cdiejsfd8pu000@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Warsaw- dostępność toru sobie sprawdzaj. Rezerwować nie trzeba. Chcesz jechać to jedziesz, nie masz chęci, to nie jedziesz ;] Sesja jest od 8:45 do 16:45. Koszt i regulamin masz na stronie toru - http://www.automobilklub.radom.pl Wpuszczają wszystkich, nie ma żadnych ograniczeń co do ilości. W piątek wiadomo nie każdy ma wolne, więc ludzi masz mniej 1 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 1. W piątek 2. Nie zauważyłem 3. Nie trzeba, spontan działa. Trzeba tylko na www sprawdzić dostępność toru 4. Sprawdzają. Lepiej mieć, kit z owiewkami ale po co olej na torze rozlewać psujesz zabawę innym. Crash pady możesz zrobić sam, w metalpolu można kupić wałek z ertalonu na centymetry, wiercisz dziury, przykręcasz i masz:) crashe za 30zl 2 Cytuj
esquina Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Tak bo transportu brak i po torowaniu na wioskę, a z radomia to ok 60km. Pogoda średnio dziś się prezentuje więc jutro zdecyduje śr czy pt. 0 Cytuj
Jaro1975 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Crash pady możesz zrobić sam, w metalpolu można kupić wałek z ertalonu na centymetry, wiercisz dziury, przykręcasz i masz:) crashe za 30zl i z tej rady skorzystam z pewnością, ogromnie dziękuję. A temat będę śledził, może kiedyś przygarniecie nowicjusza ze sobą .... mam tylko nadzieję, że nie zjedzą mnie na tym torze 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Jeździsz po to, żeby się uczyć, a jak komuś przeszkadzasz, to Cię po prostu wyprzedza źle napisałam wyżej cały dzień to 8:45-16:45 jedna sesja to 4h 0 Cytuj
Przemmo Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 1. W piątek 2. Nie zauważyłem 3. Nie trzeba, spontan działa. Trzeba tylko na www sprawdzić dostępność toru 4. Sprawdzają. Lepiej mieć, kit z owiewkami ale po co olej na torze rozlewać psujesz zabawę innym. Crash pady możesz zrobić sam, w metalpolu można kupić wałek z ertalonu na centymetry, wiercisz dziury, przykręcasz i masz:) crashe za 30zl Czy jest jakaś różnica który ertalon? Sprawdzałem i jest w sumie kilkanaście odmian. 0 Cytuj
Seweryn Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Jak by co to ja mogę zabrać czyjeś moto. Ale raczej tylko w niedzielę. Plus jedna osoba. Przyczepkę mogę ciągnąć ale mam auto trzy osobowe, a po wczorajszym dniu dwa miejsca są już zajęte. Generalnie jeśli będę jechał to mogę zabrać trochę gratów grille leżaki i inne pierdoły. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Czy jest jakaś różnica który ertalon? Sprawdzałem i jest w sumie kilkanaście odmian. Nie wiem czy w metalpolu są chociaż 3 odmiany Przy crashach ważna sprawa to śruby, średnica minimum 8mm i twardość 8.8. 0 Cytuj
esquina Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Więc jutro się melduje na poranną sesje. Ktoś też wpada? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 czy może ktoś wybiera się w niedzielę? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 jedna sesja czy dwie? mam dylemat czy jechać bez Maćka, nie wiem czy sama dam radę zawsze jestem pasażerem a przy rozkładaniu i pakowaniu pomocnikiem 0 Cytuj
ErR Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Marta, znajdzie się wielu którzy z przyjemnością Ci pomogą ;-) więc spokojna głowa 1 Cytuj
Lusia Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 pewnie tak ale nikt za mnie nie wsiądzie za kierownicę 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi