Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która przełoży się na czas :P Ja dopiero w lipcu z wami pojadę. Puki co szukam kombinezonu, Czerwona lampka mi się za często zapalała :whistling:

Opublikowano

w końcu się przełoży :smile: 

Opublikowano

Ja może w przyszłym tygodniu pojadę ;) w tym jest kijowa pogoda...

Opublikowano

może

to jest słowo kluczowe ;P

My jutro odpuszczamy bo prognozy z d*py. 

Opublikowano

Ano właśnie miałam trącić, że zapowiadają kijową pogodę. Ja pewnie pojadę z wami ( bardzo chętnie wezmę drugiego do przyczepki ) ale dopiero od 7 lipca jakoś. No chyba że przyszły tydzień

Opublikowano

w lipcu jestem uziemiony, chyba że niedziele. A w przyszłym tyg jak tylko będzie pogoda to myslę że nawet na dwa dni pojedziemy

Opublikowano

w lipcu jestem uziemiony, chyba że niedziele

nie ma innej możliwości ;) miesiąc bez toru?! NIEMOŻLIWE ;)

Opublikowano

Ja w niedziele z wami bardzo chętnie. Na cały dzień tym razem może wytrzymam kondycyjnie. A teraz się pakuje i jutro w drogę :riding:

Opublikowano

z Maćkiem jedziemy jutro i prawdopodobnie w środę :smile: ktoś się wybiera? :smile:

Opublikowano

Może się spotkamy raniutko w Radomiu bo takie są plany

Opublikowano

Na rano nie dotrzemy, jeśli w ogóle się jutro uda to będziemy na drugą sesję

Opublikowano

uuuuuu no to szkoda bo TheBest-ka mówi, że fajnie jeździsz a to będzie moja pierwsza jazda na torze więc wskazówki były by mile  słyszane :biggrin:

Opublikowano

A ktoś byłby chętny na środę, bo chyba nawet ma być pogoda....

Opublikowano

No tak:)) a ktoś na drugiego do przyczepki? :smile:

Opublikowano

o ja pierniczę serio? kurcze teraz to mam tremę, a na cały dzień czy na jedną sesję byś chciał?

Opublikowano

Tremę to ja mam jak mnie z każdej strony na winklach mociaki wyprzedzają :biggrin: Szczegóły dograne, oby tylko było bezdeszczowo! Do środy!

Opublikowano

udanej zabawy :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

a czemu macie tremę? :smile: my w środę 2 sesje :biggrin: jedna to za mało :P

Opublikowano

Pogoda zapowiada się dobra Lusia my  tez na dwie sesje ale będzie pewnie koło 10 dopiero. Tak czy siak dobrze że jesteście, pomożecie trochę ze sprzętem :smile:

Opublikowano

Tak czy siak dobrze że jesteście, pomożecie trochę ze sprzętem :smile:

jasna sprawa ;)

Opublikowano

Zdycham..... ale było dobrze, czas zrobiony więc mimo wszystko wracam z tarczą:smile:

Opublikowano

U mnie progres dzięki Maćka radom ale ponoć na początku szybko idzie się do przodu. Już mam zakwasy więc na dniach pewnie się z wyrka nie podniosę. Dzięki za torowanko! Do następnego.