kwinto Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 No to d*pa. Moge iść do pracy z rana a miałem już urlop Bo to trzeba nad techniką pracować a nie nad czasami. Problem czasem w tym że na tych wszystkich torach jak jest więcej osób to nie da rady jechać wolniej ale dobrze technicznie bo wszyscy chcą zapier... tylko że bez dobrej techniki nie da się zrobić dobrych rezultatów. Wystarczy popatrzeć jaka przepaść jest za Dudkiem Jak zmienie gumę po kts to chyba sobie w deszcz pojadę W deszcz nie wpuszczają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W deszcz nie wpuszczają Hehe i cały misterny plan poszedł w pi... ale spoko przy średniej pogodzie czasem da radę jeździć i u nich a wtedy klientów mało 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) prace techniczne wyglądają tak Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Super było wczoraj, mało ludzi, pogoda taka że dziś wyglądam jakbym własnie z egiptu wrócił , i co najważniejsze fajne towarzystwo. Do następnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 potwierdzam było super i już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu wystarczy odwiedzić Radom i już masz Egipt hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 bedzie ktos w poniedzialek albo wtorek na radomiu? 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ja z Martą wtorek albo środa, śledzimy prognozy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dla mnie też wtorek lub środda wypada najlepiej ale wszystko jak zwykle zależy od pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 To wtorek czy środa? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie wiem... jedna pogoda pokazuje jutro deszcz a druga słońce... a w środę na odwrót... a z Maćkiem chcieliśmy bardziej w środę jechać... i teraz to ja nie wiem co i jak... ręce opadają po prostu zawsze jak chcemy jechać, to pogoda się pier*oli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jakie są koszta korzystania z toru ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 60/70 zł zależy od sesji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) a za 2 sesje 90 . My z Martą lecimy w środę, chyba ze się pogoda zesra to piątek Edytowane 15 Czerwca 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Sesji .... Pytam bo ostatnio byłem w Bydgoszczy ale to było organizowane przez Kulikowiskk i nie orientuje sie za bardzo Co znaczy sesja - ile to czasu na torze ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 4 godziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 tu masz wszystko http://lmgtfy.com/?q=tor+radom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzieki z linka ale powiedz co to jest to Google ? A na poważnie nie wiedziałem czy to jakas zorganizowana akcja czy to tak z ulicy I teraz jeszcze o doświadczeniach: czemu Radom ?? W czym jest lepszy od innych torów ?? 4 godziny Dzieki Jeden przynajmniej niezłośliwy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie jest lepszy, jest najbliżej, najłatwiej sie na niego dostać. Spróbuj wjechać do Bydgoszczy indywidualnie, powodzenia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 już ktoś wcześniej zadawał takie same pytania jak Ty, wystarczyło poczytać kilka stron wcześniej. I złośliwa nie jestem a jak Ty to odbierasz to nie mój problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja niestety odpadam w tym tygodniu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 szkoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 widzę że towarzystwo się nie obija niestety muszę się wstrzymać do początku lipca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 jeżeli będzie pogoda to w piątek lecimy z Maćkiem po dzisiejszym mini szkoleniu postęp wielki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 To co już cię nie wyprzedzę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 postęp w technice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi