Lusia Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 hmm jeżeli na Toruń nie zbierze się ekipa, to być może pojedziemy w poniedziałek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Lepsza jedna sesja w Radomiu niż cały dzień w pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 podjeliscie jakas decyzje?? Ogólnie meteo pokazuje że od 17ej bedzie lało... najgorsze że zmienia sie to co chwile i to przesuwa się coraz wcześniej....:/ Sam już nie wiem czy nie przesunąć wyjazdu na wtorek ewentualnie środę... Jest cały dzień dla moto i pogoda jak na razie pewniejsza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 My jutro odpuszczamy, za duże ryzyko deszczu. Jak się nie zbierze na piątek ekipa do Bydgoszczy to jedziemy do Radomia na cały dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Niedziela? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A na którą godzinę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 cały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja na sesję popołudniową bym się łapał ;-) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 w niedzielę będzie tłok na torze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 tłok to jest czasami w tygodniu... w weekend jest koszmar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 czy ja wiem, pewnie będą dwie grupy, bo kilku chłopaków z forum SM się wybiera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ile osób maksymalnie wpuszczają na tor? Trzeba mieć crashpady? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 wpuszczają dużo osób, kasa się liczy crash pady trzeba mieć albo gmole, no i strój jakiś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Tak przyglądałem się zdjęciom i Lusia chyba ich nie ma. U mnie za crashpad robi owiewka i bak. Bardzo to sprawdzają? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) mamy oboje na wahacz crashpady w sm nie potrzeba za bardzo bo nie ma się jak dekiel rozbić, rama i podnóżki chronią Na torze crashpady są potrzebne po to żebyś nie zalał toru olejem jak coś nie wyjdzie a co do sprawdzania.... pytają czy masz Edytowane 28 Maja 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zależy w jakim humorze gościu będzie, bo mi kiedyś sprawdził sam podchodząc... A czasami tylko się pyta. W weekend będzie dużo ludzi i nie będzie chciał ryzykować że ktoś wywali się na pierwszym zakręcie, zaleje tor olejem i wszyscy do domu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 ktoś wywali się na pierwszym zakręcie, zaleje tor olejem to by był dramat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 straszycie trochę... albo macie jakieś złe doświadczenia... nigdy koleś się mnie nie zapytał czy mam crashpady... moto nie oglądał... w hondzie nie miałam nic i mnie wpuścił... i w weekend bez przesady dramatu nie ma... nigdy nie jest tak, że jeżdżą wszystkie motory... ktoś odpoczywa a ktoś jeździ... ale złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Najwyżej przejadę się po zupkę błyskawiczną do Radomia. O której planujecie wylot? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 6:30 najpóźniej, ale my autem z przyczepką także tempo słabe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 My okolo 7 ruszamy ze Starowej Góry. Jedziecie przez Tomaszów? Na ktora trzeba się zameldować? Wpuszczają o 8:45? Czy w niedziele jest inaczej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 tak przez Tomaszów 8:45 wpuszczają od 7 tor jest otwarty, jeżeli ktoś się zgłosi na karting my planujemy wyjechać 6:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ok to do zobaczenia na miejscu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 jak coś to rozkładamy się przy kibelkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) O 6.30 startuje moto z Głowna Jak cos do zobaczenia na miejscu Dziękuje za wspólny wypadzik na tor, genialne wrażenia i dobra ekipa Edytowane 31 Maja 2015 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi