Lusia Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Maciek i ja jedziemy w poniedziałek albo środę, zależy od pogody. Jak ktoś ma chęć zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 środa ktoś się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 My środa raczej nie, poza tym straszą burzami... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 w majówkę też straszyli zobaczymy jutro rano jak z pogodą może się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Chętnie jutro, ale pozostaje mi tylko najbliższy piątek i poniedziałek. Najlepiej chciałbym oba dni 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Piątek jak będize ładna pogoda to bardzo możliwe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ja w piątek nie dam rady ale w poniedziałek już nie odpuszczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Na 99% wybieram się w najbliższy piątek na Radom. Okazuje się, że jednak będę miał wolne miejsce na przyczepce, więc mógłbym kogoś zabrać - jak coś pisać na PW Planuję cały dzień torowania, aczkolwiek wszystko zależy od pogody. Edit: Miejsce zaklepane dla @esquina. Edytowane 20 Maja 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Dokładnie! Pierwsze torowanie przede mną! DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĘ! Oby tylko pogoda dopisała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Na czym chcesz jechać? Na którym Moto? Edytowane 20 Maja 2015 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Kurcze niby chmurki odchodzą .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 i jak kiedy jedziecie? Ja planuje poniedziałek... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ja z Maćkiem w poniedziałek i piątek jak będzie pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 UWAGA!!! UWAGA!!!Informujemy, że w dniu 25.05.2015 (poniedziałek) w związku z realizacją zdjęć na torze NIE ODBĘDZIE się I sesja dla motocykli. Zapraszamy na sesję II (od godziny 12.45 do godziny 16.45). Info ze strony automobilklub.radom.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Esquina, w poniedziałek lecimy do Torunia:) na jedną sesję szkoda jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 @SMmaciek, na pierwszy raz 1 sesja to było dla mnie maks, chociaż jeśli masz możliwość wziąć dwie to w sumie warto, bo przejeździsz mniej więcej tyle samo, ale więcej odpoczynku między rundkami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Podejrzewam że na dwie sesje mniej jeżdżę niż Ty na jednej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jak byłem pierwszy raz to na pierwszej (+1h dzięki uprzejmości kierownika) zrobiłem 100km, w zeszłym tygodniu na dwóch zrobiłem... 120km, więc właściwie 2 wyjazdy więcej. Ale faktem jest, że jak człowiek jedzie na jedną, to się mocniej spina, żeby wykorzystać i mniej czasu na odpoczynek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Leci ktoś na poniedziałek na jedną sesję ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Dudek chcemy jechać do Torunia w poniedziałek. nie chcesz jechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Podejrzewam że na dwie sesje mniej jeżdżę niż Ty na jednej Bo pół dnia naprawiasz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Lubię czasem coś grzebnąć i jak sie nie wywalam to nie muszę grzebać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jeszcze wcześnie ale gdyby ktoś patrzył w przyszłość to mi pasuje 1 czerwca (poniedziałek) jechać na obie sesje. Najlepiej jakby ktoś szukał drugiego moto do przyczepki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 i jak sie nie wywalam to nie muszę grzebać nawet jak się nie wywalasz to skrzynka z narzędziami jest w ruchu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Nie raczej Toruń odpada... może wybiorę się na Radom... Pogoda zapowiada sie ok... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi