Koper Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Haha, było mi bardzo dobrze Byłem w Bydgoszczy na Kulikowisku. Ogólnie wrażenia spoko i każdemu kto jeszcze wdrożony nie jest to polecam. Starsi wyjadacze pewnie by się mogli trochę nudzić słuchając o skręcie bioder przed zakrętem i o trzymaniu palców na setach, a nie pod nimi, ale dla mnie to były cenne wskazówki. Żałuję, że tego szkolenia nie przerobiłem przed pierwszym Radomiem, może wtedy nie wyprzedzałby mnie ten chłopiec na rowerku Jak masz więcej pytań, to wal na PW, nie będziemy tu odbiegać od tematu, ewentualnie w tym temacie, który podrzuciła Lusia jest też trochę wrażeń innych uczestników. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Koper to kiedy teraz do Radomia jedziesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Kto w piątek planuje wypadzik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 @Lusia, jak się znajdzie gdzieś miejsce na transport, to w ten piątek też bym się wybrał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 My dopiero przyszły tydzień, raczej poniedziałek ale będziemy śledzić prognozy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Koper będziesz w czwartek pod samolotem ??? Jak tak to mnie poduczysz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Niestety, nie wyrobię się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Koper auto z hakiem i przyczepa wynajem i możesz jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja w piątek jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ej poważnie, nie wybiera się ktoś w ten piątek na Radom i nie ma wolnego miejsca na transport moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja w piątek jadę O której planujecie wyjazd? Macie miejsce na moto i kierownika? Chętnie bym dołączył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 O której planujecie wyjazd? Macie miejsce na moto i kierownika? Chętnie bym dołączył. No to chyba jest was dwóch ty i Koper, zróbcie zrzutę na przyczepke i ogień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja bym jeszcze musiał zrobić zrzutę na samochód Chyba, że esquina ma samochód z hakiem, to możemy zrobić zrzute na paliwo i przyczepkę i jedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No właśnie w tym problem że nie mam haka (haku?) w aucie i dlatego szukam transportu. Jak ktoś miałby jak pomóc z transportem to ja chętnie na drugą sesje skoczę. A jak nie to trudno innym razem może coś się ugra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Pożyczać od kogoś auto z hakiem i dawać ! Ja niestety mam komplet już... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Pożyczać od kogoś auto z hakiem lepiej założyć hak chociaż to zależy jakie auto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak się nie znajdzie chętny z transportem, to rozważam wyjazd na kołach, gdyby ktoś chciał dołączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 tylko nie skończ jak ten z repsola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Weź go kurde nie strasz ! Repsol ch*j maszyna... zx7r takie gleby na śniadanie przyjmuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ZX7R się tak wysoko od ziemi nie oderwie... mam nadzieję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 hehehe nie no nic się nie stanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak teraz najlepiej na Radom lecieć? Autostrada czy Tomaszów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 My przez Tomaszów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Sikor, leć przez Warszawę! Edytowane 14 Maja 2015 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Udane pierwsze torowanko w tym sezonie ale niestety trochę zardzewiałem przez zimę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi