Tomek K71 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Czy trzeba wcześniej dzwonić i umawiać się czy z biegu wjazd na obiekt?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) W piątek, środę, poniedziałek i niedziele z biegu. Dawaj z nami w piątek, będzie nas kilku więc zawsze ktoś coś podpowie Edytowane 6 Maja 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A za 8 godzin 90zl:) także zbierać się ludzie bo pieniądze marne a frajdy co niemiara Jak bozia da też będziemy cały dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kwinto śrubki weź 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dobra ekipa będzie Kurde jakbym miał koce to też bym skoczył na cały dzionek .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Dawaj bez kocy, pare kółek na lajcie i opony się nagrzeją A jak się nie rozgrzeją to chociaż Ola pojeździ a Ty ponagrywasz Edytowane 6 Maja 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Ha mam koce ! jedziemy od rana :D Edytowane 6 Maja 2015 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kwinto a hamulec już działa? Czy trzeba wcześniej dzwonić i umawiać się czy z biegu wjazd na obiekt?? http://www.automobilklub.radom.pl- tu masz wszystko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Droga na moto? Gdzieś się zbieracie?? Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 my wszyscy przyczepa, raczej się nie zbieramy, chociaż nie wiem jak ekipa z Łodzi każdy wyjeżdża kiedy mu pasi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Czy ktoś wybiera się w ten piątek i ma wolne miejsce na busie/przyczepce? Pełen nadziei idę do garażu szykować moto, więc prosiłbym o kontakt 790-262-188 gdyby ktoś miał za dużo miejsca na pace Edytowane 6 Maja 2015 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Moze Sikorr będzie miał miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Już gadałem z Koperkiem, prawdopodobnie wpakuje moto na przyczepke i jadę do kielc do roboty, jak się wyrobię to lece na Radom na popołudniową sesję jak się nie wyrobię to z płaczem wracam do domu. Przynajmniej taki jest zamysł na dzień dzisiejszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 O której trzeba by wyjechać na ranną sesje ?? 6 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) w majówkę autem jechałem 2 godzinki i kilka minut, w piatek trzeba liczyc 2,5 godziny. Moto zależy jak jeździsz Edytowane 6 Maja 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dobra ekipa będzie Kurde jakbym miał koce to też bym skoczył na cały dzionek .... nie popadajmy w paranoje bez kocy tez da sie jezdzic wiadomo ze jak sa to fajnie bo od razu mozna ladowac na ostro ale bez nich na d211 jakoś daje rade jak jest ciepło to jedno, dwa okrążenia i można sie napędzać całkiem przyzwoicie 3 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Kwinto śrubki weź Zapas trytytek Edytowane 7 Maja 2015 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 le bez nich na d211 jakoś daje rade jak jest ciepło to jedno, dwa okrążenia i można sie napędzać całkiem przyzwoicie Dzięki Szefu, tak się sram trochę ze slickami bo nigdy na nich nie jeździłem i bałem się, że nie uda mi się ich dogrzać ale skoro mówisz że się da to się da My jedziemy na cały dzień... Startujemy jak wstaniemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 tak się sram trochę ze slickami jajec nie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) nie popadajmy w paranoje bez kocy tez da sie jezdzic wiadomo ze jak sa to fajnie bo od razu mozna ladowac na ostro ale bez nich na d211 jakoś daje rade jak jest ciepło to jedno, dwa okrążenia i można sie napędzać całkiem przyzwoicie A tak na przyszłość z typowymi slikami jest tak samo? Edytowane 7 Maja 2015 przez wildeyed (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Kwinto będziecie z Panem Bomblem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 jajec nie masz natychmiast wracaj do kuchni stara babo .... raz dwa raz dwa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Kwinto będziecie z Panem Bomblem? A to wy jeszcze na pan/ pani ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A to wy jeszcze na pan/ pani ? a Ty taki czepialski musisz być? natychmiast wracaj do kuchni stara babo .... raz dwa raz dwa ! spoko właśnie wróciłam z kuchni pyszne śniadanko sobie zrobiłam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zapas paliwka powinien być?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi