Sikorr Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Lusia, zaczynam się Ciebie bać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Sikor, za tydzień w piątek Radom. Rezerwuj sobie dzień! Resztę chętnych też zapraszamy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 sprzedałam moto!!! jupi!!! kupię swój i będzie ogień! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 moto kupiony jutro w Radomiu już jeżdżę a nie patrzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Moto spakowane jutro od rana szatanimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam Panowie marzy mi się tor !!! Nie byłem jeszcze. Możecie naświetlić jak to się odbywa? Ile kosztuje?Co trzeba mieś. Ciuch tekstylne przejdą ? Można liczyć na wsparcie teoretyczne? Wiedzę posiadam z publikacji Pan Keith Code. Do Radomia to na motkach??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Cena to 60-70 zl sesja. Poranna od 8:45-12:45 albo 12:45-16:45. Można w tekstyliach. Wsparcie teoretyczne można uzyskać ale też nie ma co liczyć na ciągłe instruktarze bo każdy chce jeździć Jazda na torze niestety obarczona jest ryzykiem gleby wiec jak masz możliwość to najlepiej przyczepka ale jak nie masz zamiaru gnać jak dziki to możesz na moto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wy Panowie pomykacie autkiem czy na motorach???? Jak autkiem to zmieści się jeszcze jedna maszyna? Ja posiadam T4 dwa motory na bank wejdą może trzy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 My samochodami, czy będize miejsce to okaże się pewnie w ciągu tygodnia bo cholera wie ile osób będize jechać. Obserwuj temat i będziemy myśleć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Czytalem w regulaminie,ze wymagane sa crashpady? 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tak, crashpady są obowiązkowe... albo gmole. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 skutki torowanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Majówka udana, tempo wzrosło, obyło się bez gleb oby tylko progres postępował teraz trzeba ogarnąć maszynę i mścimy dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 majówka bardzo udana! fajnie by było, jakby zawsze był taki podział na grupy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Szczególnie jak tylko my będziemy na sm:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 no to tylko 2 moto na torze tylko wtedy Ty czasów nie poprawisz a ja będę liczyć ile razy mnie wyprzedzisz zanim przejadę kółko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 W piątek ciśniecie dwie sesje czy miękka kita i tylko pół dnia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ja dwie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ja jestem uzalezniony od Dudka więc jeżeli będzie jechał od rana to skocze od rana jak na popołudnie to wiadomo... jak na dwie to zesram się pod siebie ale będę na dwóch 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 czemu uzależniony od Dudka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Koce ma dla mnie .... a po drugie razem z moto zakupiłem u niego pakiet szkoleniowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 hehe nieźle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 OFICJALNIE : jedziemy w piątek 08.05.2015 na radom Lusia z Maćkiem lecą na dwie sesje czyli już w radomiu będą na 8:45 (bo tak otwierają tor). Ja, Koper, Ola, Sołtys najprawdopodobniej jedziemy dopiero na popołudniową sesje czyli na 12:45 ale będziemy tam zapewne wcześniej aby się przygotować. Wszystkich serdecznie zapraszamy, zabawy dużo, nauki jeszcze więcej. Koszt wjazdu na tor to ok 60-70 zł za 4 godziny non stop śmigania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A za 8 godzin 90zl:) także zbierać się ludzie bo pieniądze marne a frajdy co niemiara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 ta Rolek na pewno będziemy na 8:45 w snach chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi