tomahouk Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Konrada wyraz twarzy mówi "co ja tu kurw.. robię" czyżbym pomylił adresy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Rid że ten oczojebny kombinezon to niby ty??????? Oczywiście że ja. Dzięki uprzejmości chłopaków z Motorwingsów mam piękna jednoczęściową torową replike Dovizioso . Teraz głównym moim sponsorem jest SPIDI Poza tym wszyscy chca być czarnii ja juz jeden czarny mam wiec na tor będę miał wersję czerwoną czyt. Najszybszą (chociaz ostatnio nie szło ) PS Poza tym jak w takim oczojebnym czerwonym wyskoczę na parapet to wszystkie moja Konrada wyraz twarzy mówi "co ja tu kurw.. robię" czyżbym pomylił adresy Nic nie mylił. Dawał radę Edytowane 13 Października 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Siesta na Radomiu Eeee tam. Co to za sjesta Wczoraj na Torze Jastrząb byli ludzie całymi rodzinami, z grillami i leżakami. To dopiero była sjesta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nie wiecie kto cykał foty na wyjściu na prostą start-meta jak jeździliśmy w prawo?? Chętnie bym zobaczył te foto... Mowa o piątkowym wypadzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 PS Poza tym jak w takim oczojebnym czerwonym wyskoczę na parapet to wszystkie moja Jeśli kiedykolwiek zobaczę Cie na parapecie to jak słowo daję spalę Ci motocykl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jeśli kiedykolwiek zobaczę Cie na parapecie to jak słowo daję spalę Ci motocykl. ale jak ty możesz go tam zobaczyć jak przecież TY TAM NIE BYWASZ !!!!! 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) ale jak ty możesz go tam zobaczyć jak przecież TY TAM NIE BYWASZ !!!!! A czasami rowerkiem albo piechotką przez pietrynkę się przewinę wiec lepiej nie ryzykować Sorki za Edytowane 14 Października 2014 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 pojechał ktoś do Radomia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hello_nasty Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wybieram sie w srode na tor do radomia na poranna sesje i szukam kogos kto by mi w tym towarzyszył.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ktoś w majówkę wybiera się na tor? 1 i 3 jedziemy z Maćkiem, jeżeli pogoda pozwoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 niestety, ja własnie po tym weekendzie chce rozpocząć sezon nauki od 0ra... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 niestety, ja własnie po tym weekendzie chce rozpocząć sezon nauki od 0ra... a myślałam, że tylko ja mam wrażenie, że nie pamiętam jak się jeździ 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Też po weekendzie majowym planuję jechać, 1-3 mają będę w Warszawce. Więc pisz Rolek jak będziesz się wybierał... ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dam znaka. Ty rób w tym czasie dekiel od alternatora ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 eee to jeszcze nie zrobił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Hmmm może i ja się skuszę na przelot. Nie wiem tylko którym sprzętem ale może nie być złym pomysłem zacząć od tego mniejszego 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 bierz litra. teraz jak nie masz litra to jesteś lamus ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 lubię gonić literki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A Pati jak sie pozbiera to Was 250-ką z Lusią objedzie 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wiecie co? Gońcie się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 R6 juz prawie gotowa... jeszcze tylko dekiel musze założyć... ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Chcecie mnie wj***ć w jakieś kompleksy,z powodu posiadania litra? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Sikorr mistrz !!! Myślałem, że po Lublinie długo na silnik czekałem Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Chcecie mnie wj***ć w jakieś kompleksy,z powodu posiadania litra? A jak nie możesz mieć lepiej niż my 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Sikorr mistrz !!! Myślałem, że po Lublinie długo na silnik czekałem Wiesz jaki jest problem z częściami do tego modelu rzadkiego motocykla... Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Sikorr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi