Lusia Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 o ktorej wyjezdzacie z lodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja jak coś to chce na południową sesje czylko startuje jak coś 10 .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 a ty rolek laweta czy moto? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 a ty rolek laweta czy moto? próbuję ogarnąć lawetę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Sovteq o nic się nie martw straszą Cie tylko a szczególnie Rolek zazdrości Ci, że na tor pojedziesz a on nie jeszcze w mojej kolekcji nie ma hondy cbr 1000, więc zapraszam na torowanko a co do początków na torze, to zawsze ktoś pomoże Luśka jak się rozkokosiła. ho ho sovteq bój się bo czeka Cie ogromy ból głowy i zastanawianie się jak to się stało że 160 KM nic nie znaczy przy pojemności 125 Tak jak się już prawie ze wszytskimi spisałem umawiamy się na (prawdopodobne) zakończenie sezonu torowego w piątek! Zatem do piątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 My z Rolandem i Pan Bombel lecimy również jutro. 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 My z Rolandem i Pan Bombel lecimy również jutro. Oby... oby bo jeszcze nie jest to do końca pewne, wieczorem będe wiedział ale jak się wszystko uda to ruszam o 10tej z łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Fajnie, wreszcie jakaś większa ekipa. A Wy chłopaki 2 sesje czy popołudnie jak Rolek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Po poludnie 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jeżeli jedziecie autem to na 2 przyjedźcie więcej frajdy Luśka jak się rozkokosiła. ho ho wcale się nie rozkokosiłam miałam 2 tygodnie przerwy, więc będzie lipa... ale tylko przez pierwszą godzinkę jak się wszystko uda to ruszam o 10tej z łodzi o 10 to ja już będę TOROWAĆ :D :D już nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Toruj sobie toruj bo na drugą sesję wpadają dopiero ci lepsi zawodnicy więc rozgrzej się dobrze My startujemy ok 9:15 więc na stacji przy selgrosie na rokicińskiej będę koło 9:30. Potem bez przystanków na tor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Toruj sobie toruj bo na drugą sesję wpadają dopiero ci lepsi zawodnicy więc rozgrzej się dobrze Dokładnie, łatwo nie będzie Ja już trenuję na PlayStation :P:P 2 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 kurde chyba też zacznę trenować na plejce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wyśpijcie się Torowicze a my z Maćkiem ruszamy do Radomia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jutro wymieniam klocki i w piątek lecimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 z Maćkiem na pewno będziemy super dzisiaj było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Czy jest ktoś chętny na jutrzejszy radomring na sesję południową ? Możliwe że będę miał miejsce na przyczepce ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 z Maćkiem na pewno będziemy super dzisiaj było Luśka jakieś nowe motury w kolekcji wyprzedzonych? Pytam bo troche mam oby aby nie być Twoim kolejnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 być Twoim kolejnym. chciałbyś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Luśka jakieś nowe motury w kolekcji wyprzedzonych? no jasne sporo ich było najbardziej rzucił mi się w oczy taki pomarańczowy moto... kurde nie pamiętam dokładnie jaki to był... cholerka !! ale jak mijałam tego Pana, to mu pomachałam z opowieści to słyszałam, że Ty wszystkich uczysz jeździć, więc raczej to ja będę w Twojej kolekcji wyprzedzonych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pomarańczowy to pewnie jakiś zipp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 nooo szczególnie, że zippa żadnego nie było w każdym bądź razie frajda była i nakręciłam ponad 200 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie pitolcie mi ttutaj tylko organizujcie mi towarzysza do lawety ! Bo jak nikogo nie znajdę to niestety ale ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Rolku, załatw mi crash-pady do jajca na jutro to też polecę 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Rolek dzwoniłam już nawet do znajomego, który ma moto ale niestety jutro idzie do pracy i nie pojedzie :/ może ci co byli w Lublinie mają chęć jutro do Radomia jechać tylko to Marta albo Łukasz mają z nimi kontakt, więc do nich się odezwij A jak nie znajdziesz nikogo to przyjedź na moto albo Olę porwij z pracy organizujcie mi towarzysza towarzysza powiadasz... Edytowane 9 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi