Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ta nawierzchnia to sportowy asfalt czy zwyczajny drogowy ? Wiesz może ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pojechał ktoś dziś do Radomia? :smile: kurde taka ładna pogoda ehh :/

Opublikowano

środa 17 stopni i słoneczko :biggrin: kto chętny na torowanko? :biggrin:

Opublikowano

środa 17 stopni i słoneczko :biggrin: kto chętny na torowanko? :biggrin:

jak mechanik odda mi osobówkę to na 90% pojadę :smile::)

Opublikowano

Ja generalnie w tym tygodniu chciałbym pojechać na popołudniową. Dzień dowolny, wszystko zależy od pogody :smile:

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki to ruszać tyłki :smile: z Maćkiem będziemy w środę i w piątek, jeżeli nie będzie padać :smile: my na pewno jedziemy na 2 sesje :smile: tylko jeszcze trzeba sprawdzić czy tor nie będzie zamknięty :P

zadzwoniłam i tor dostępny dla motocykli :biggrin: bardzo miła pani wszystko mi wyjaśniła :biggrin: nawet jak sprawdzać dostępność toru :P

Edytowane przez Lusia (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Czy ma ktoś wolne miejsce na pace aby zabrać mi moto? Też chce jechać! :doofywave: 

Środa byłaby idealna :hi: 

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Czy ma ktoś wolne miejsce na pace aby zabrać mi moto? Też chce jechać! :doofywave: 

Środa byłaby idealna :hi: 

Z góry dzięki za pomoc.

jutro będę wiedział czy mechanik odda mi auto z hakiem, jeśli tak to biorę przyczepę na 2 moto i możemy w środę jechać ZAWSZE BĘDZIE TANIEJ :smile:

Jutro napisze sms pozdro

Opublikowano

A można dołączyć? O której wyjazd? Trzeba mieć lawete czy można na moto polecieć? Do której trwa impreza? Ile kosztuje wjazd? Czy ktoś mi pomoże ogarnąć początki na torze i ustawienie moto? To byłby mój pierwszy raz na torze.

Honda

Opublikowano

A można dołączyć? O której wyjazd? Trzeba mieć lawete czy można na moto polecieć? Do której trwa impreza? Ile kosztuje wjazd? Czy ktoś mi pomoże ogarnąć początki na torze i ustawienie moto? To byłby mój pierwszy raz na torze.

1. Można cisnąć na moto, laweta lepsza ale w sumie Radom blisko

2. Sesja poranna 8:45-12:45, popołudniowa 12:45-16-45 koszt odpowiednio 60 i 70 pln

3. Na początek to najlepiej pojechać, a potem to już samo pójdzie :smile:

Poniżej w linku, zakładce "tor" masz wszystkie szczegóły:

http://www.automobilklub.radom.pl/

Opublikowano (edytowane)

na którym moto chcesz jechac ?

Co do ustawienia moto to jedynie można SAG ci zrobić (ale tutaj od razu mogę ci powiedzieć, że sprężyny w motocyklu masz za słabe bo jesteś za ciężki a we wszystkich moto typu honda,suzuki,kawa czyli od skośnookich spręzyny są dobierane na żółtka ważacego 70-80 kg w pełnym sprzęcie) bo reszta to niestety ale najpierw trzeba przeprowadzić serwis zawiasów i dopiero mając pewność że dobrze działając bawić się regulacją dobicia i odbicia...

Na która sesje chcecie jutro jechać ?

A w piątek ? Jest ktoś chętny? Bo pogoda ma być jeszcze lepsza niż jutro... 

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Tylko CBR sprawna na ten moment

Honda

Opublikowano (edytowane)

Sovteq na poczatku nie trzeba nic w moto ustawiać tylko w głowie troche przestawiania jest :P co do. Cen, tak jak napisał Bombel, a jak chcesz na 2 sesje wjechać to 90zl. Rolek my z Martą środa i piątek obie sesje :smile:

Edytowane przez SMmaciek (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja walczę aby jutro na popołudniową pojechać ! :biggrin:

Opublikowano

No to git. A czy ktoś oprócz mnie jedzie na moto? A może znajdzie się gdzieś miejsce na lawecie?

Honda

Opublikowano (edytowane)

Sovteq pierwszy raz to leć sobie motocyklem. Jak ruszysz koło 11:00 Twoim tempem to spokojnie na 12:40 będziesz na miejscu. Wszyscy praktycznie co na lawetach to albo mają moto rozłożone na tor albo nienadające się do jazdy po drodze publicznej. My w tamtym roku zawsze na kołoach śmigaliśmy :smile:

PANOWIE i PANIE a co powiecie o piątku ? W piątek ma być 25 stopni i bezchmurnie. Jutro niestety ale 20 i chmurnie... Dzowniłem do Krzysztofa i jemu by nawet pasowało, teraz ma zadzownić do Pana Bombla i też się spytac ...  Lusia z SMMackiem w piatek też będa ...  Sovteq ? A tobie jak z piatkiem ? 

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Sovteq o nic się nie martw :smile: straszą Cie tylko a szczególnie Rolek :P zazdrości Ci, że na tor pojedziesz a on nie :P jeszcze w mojej kolekcji nie ma hondy cbr 1000, więc zapraszam na torowanko :decayed:

a co do początków na torze, to zawsze ktoś pomoże :smile:

Edytowane przez Lusia (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

A czym go straszę bo za bardoz nie wiem ? Namawiam go aby jechał, nie widze tutaj niczego innego ;) 

Opublikowano

ja w jutro jadę. A piątek jak nie będę miał jakiejś katastrofy w pracy to tez jadę

Opublikowano

mi piątek pasuje. Jutro też mi pasuje. Juz z bombelkiem sie na lawetkę umówiłem.

Co do ustawienia moto to jedynie można SAG ci zrobić (ale tutaj od razu mogę ci powiedzieć, że sprężyny w motocyklu masz za słabe bo jesteś za ciężki a we wszystkich moto typu honda,suzuki,kawa czyli od skośnookich spręzyny są dobierane na żółtka ważacego 70-80 kg w pełnym sprzęcie) bo reszta to niestety ale najpierw trzeba przeprowadzić serwis zawiasów i dopiero mając pewność że dobrze działając bawić się regulacją dobicia i odbicia...

Zobaczymy na miejscu co się da wycisnąć z mojego moto :smile: Ale w kombi ważę jakieś 20 kg mniej - tak mówią :biggrin:

Honda