ErR Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Może w przyszłym tygodniu uda się pojechać większą załogą OBY ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 I znów pośmigaliśmy ,ludzi mało, pogoda jakby Dudek zalatwial:) czasy dalej kiepskie ale są pierwsze kroki żeby w zakręty ładować się slajdem a Marta ma kolejne szybkie moto na liście objechanych Suzuki BKing.... Może w przyszłym tygodniu uda się pojechać większą załogą KwD!Hehe .... uśmiałem się. .. ale dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 a Marta ma kolejne szybkie moto na liście objechanych Suzuki BKing.... ej ej ej zapomniałeś dodać, że wyprzedziłam 3 RAZY takiego POMARAŃCZOWEGO KTM 525 EXC !!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 że wyprzedziłam 3 RAZY takiego POMARAŃCZOWEGO KTM 525 EXC Tym nie masz co się chwalić, taką lamę to każdy wyprzedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 taką lamę to każdy wyprzedzi o sobie mówisz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 j ej ej zapomniałeś dodać, że wyprzedziłam 3 RAZY takiego POMARAŃCZOWEGO KTM 525 EXC !!!!!!!!!!!!!! to się nie ma czym chwalić, każdy go bierze kiedy chce taką lamę nie lame tylko c*pe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 to nie wiedziałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Na 99% śmigamy dzisiaj na popołudnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 miłej zabawy my może w środę i piątek pojedziemy, jeżeli pogoda będzie ładna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Pogoda dopisała, tłumu nie było, czas poprawiony o ponad sekundę- nie będę się nim tutaj chwalił bo i nie ma czym ale cieszę się z progresu )) Było trochę rozbitków, ucierpiała nasza koleżanka z forum ale była twarda i koniec końcu dobrze się skończyło więc myślę że sama niedługo się tutaj pochwali... Trzymam kciuki za pogodę w przyszłym tygodniu ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak będzie pogoda to w środę lub w piątek będę obowiązkowo w Radomiu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wysypałam się, bo zabrakło skupienia i koncentracji w trakcie jazdy, to nie był mój dzień i po kilku okrążeniach wiedziałam, że stopka w moto ewidentnie jest rozsypana i podbijało mnie na lewym winklu kilka razy, mój mąż między czasie pojechał kupić stojak pod tylne koło i mieliśmy ją odkręcić. A to okrążenie miało być ostatnim przed zjazdem i na dohamowaniu zamiast złożyć się w prawy winkiel i go zacieśnić, złapałam odruchowo hamulec. Przetestowałam zasadę numer jeden-jedziesz tam gdzie patrzysz… MOJA GŁUPOTA. Dziękuję za pomoc chłopakom z Łodzi i tym co torowali, że mnie pozbierali. Skończyło się na stłuczonej klatce piersiowej, urazem przyczepu obojczykowo-mostkowego i barku. Ból okropny. Póki co została lewa ręka i opioidy. Moto do zrobienia i toruje od przyszłego sezonu. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wracasz na tor a tam Ratownicy zbierają żonę na noszach do eSki.... - Widok bezcenny (mam nadzieję, że ostatni...) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wybiera się ktoś w środę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 ja i kwinto zastanawiamy sie czy w srode czy w piatek bo tez ma byc ladnie. ale na 99% w radomiu bedziemy w ten tydzien 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wybiera się ktoś w środę? Postanowione lecimy w środę na dwie sesje pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja tą środę muszę odpuścić, w przyszłym tygodniu polecę, a jak pogoda pozwoli to w sobotę szykuje się wycieczka do Bydgoszczy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 słyszałem o Bydgoszczy i jest możliwe, że też będziemy ale to nie na 100 % okaże się czy pogoda i praca pozwoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 wieści wieści o przyjemnej treści http://motocykle-lodz.pl/topic/8131-kartodrom-w-bydgoszczy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Postanowione lecimy w środę na dwie sesje pozdro jedziecie jutro na 100%? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 jedziecie jutro na 100%? Lecimy na 100% ale na popołudnie bo rano 9 C ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 oki jest nadzieja, że też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Tor zamkniety do poniedzialku... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dobrze że nie pojechałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dobrze że nie pojechałem A nie do końca dobrze bo 25 km dalej jest Tor Jastrząb i tam właśnie się wybraliśmy dzisiaj. Było całkiem przyzwoicie tor dużo szybszy niż w Radomiu (większy i szerszy) można było złapać trochę nowego doświadczenia i to się udało. jedyny minus to nie do końca sprawna organizacja no i koszty sporo większe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi