ridrick Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 My też się nie opierdzielaliśmy To ja se w piątek pojade i będę wstawiał zdjęcia jak będziecie tyrać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
KrzysztoFu Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 To ja se w piątek pojade i będę wstawiał zdjęcia jak będziecie tyrać Dostaniesz bana za znęcanie się 0 Cytuj
wildeyed Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Było superowo, przemierzenie się do "sporta" bezcenne, jednym słowem rewelacja. Dzięki Krzysztofu, Rolek z Wami na koniec świata i jeden dzień dłużej, nawet maleńki szlifik nie zepsuł mi humoru. 1 Cytuj
kamaras Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Znowu? xD 0 Cytuj kamaras
Suchy-wolk Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Co znowu? Co znowu?! Jeszcze nas by objeździła, więc ukłony dla tej Pani 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
dudekstyle Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Witajcie... Dajcie info jak ogarniecie jakieś filmiki z dzisiejszego dnia:) Pozdrawiam 1 Cytuj
wildeyed Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Co znowu? Co znowu?! Jeszcze nas by objeździła, więc ukłony dla tej Pani Dzięki Suchy, za słowa uznania. A szlifik niewielki, przytuliłam moto do nogi to się nawet tak nie porysował. Wszystko przez te podnóżki. Jak nic na tor potrzebny jest sport:) 0 Cytuj
Szefu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Wszystko przez te podnóżki. Jak nic na tor potrzebny jest sport:) podnóżki podnóżkami ale czy nie zdarza Ci sie przymknąć gazu w zakręcie właśnie w momencie przytarcia podnóżkiem badz chwile przed? u mnie w tamtym sezonie jak latałem na fajerze najczęściej zdarzało sie przycierać w momencie gdy z pozycja bylo cos nie tak albo właśnie w momencie przymknięcia gazu moto zapadało sie w zakręcie do tego dochodziło dość miękkie zawieszenie przez co motocykl dodatkowo przysiadał na nim zmniejszając prześwit. Kiedy odruchowo zamknie sie jeszcze więcej gazu ciężar motocykla idzie na podnóżek tylne kolo się odciąża (dziwne slowo ) przez co traci przyczepność a my zwiedzamy pobocze tak wiec w miarę możliwości najpierw trzeba dojść do ładu z zawieszeniem później z samym sobą a na końcu zmieniamy moto na inne i powtarzamy dwie pierwsze czynnosci heheh 1 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."
wildeyed Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 podnóżki podnóżkami ale czy nie zdarza Ci sie przymknąć gazu w zakręcie właśnie w momencie przytarcia podnóżkiem badz chwile przed? u mnie w tamtym sezonie jak latałem na fajerze najczęściej zdarzało sie przycierać w momencie gdy z pozycja bylo cos nie tak albo właśnie w momencie przymknięcia gazu moto zapadało sie w zakręcie do tego dochodziło dość miękkie zawieszenie przez co motocykl dodatkowo przysiadał na nim zmniejszając prześwit. Kiedy odruchowo zamknie sie jeszcze więcej gazu ciężar motocykla idzie na podnóżek tylne kolo się odciąża (dziwne slowo ) przez co traci przyczepność a my zwiedzamy pobocze tak wiec w miarę możliwości najpierw trzeba dojść do ładu z zawieszeniem później z samym sobą a na końcu zmieniamy moto na inne i powtarzamy dwie pierwsze czynnosci heheh Wszystko się zgadza. Zamknięcie przepustnicy powoduje zmniejszenie prześwitu. W tym natomiast konkretnym zakręcie według rad "szefuńcia" dojeżdżałam na hamulcu i tuż przed szczytem zakrętu zmieniałam siłę działania hamulca na powolne odkręcanie manetki. Niestety w sekundzie, kiedy zaczęłam odkręcać podnóżek postanowił zwiedzić asfalt i przyczepność tylnej opony poszłaaaa...... Ciężko natomiast się nie zgodzić z tym co napisałeś i zawsze mam to z tyłu głowy 0 Cytuj
Szefu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) coś leniwy ten Twój Fazer nie chce mu sie robic tylko by leżał Edytowane 10 Października 2013 przez Szefu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."
ErR Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Są są filmiki, tylko trzeba znów poczekać ze dwa lata jak je ogarnę Ola by tu 90% forum objechała Edytowane 10 Października 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
KrzysztoFu Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Są są filmiki, tylko trzeba znów poczekać ze dwa lata jak je ogarnę Ola by tu 90% forum objechała Weź no się chłopie za robote bo ludzie czekają 1 Cytuj
wildeyed Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Fakt rozleniwiła się ciutek, albo nieśmiała się zrobiła przy tylu sportach 0 Cytuj
dudekstyle Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Może ktoś reflektuje jutro na Radom?? I jak temat środowych filmików?? 0 Cytuj
ErR Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Uwaga uwaga. Filmik z 20.09.2013 możliwe że dzisiaj pojawi się w tym temacie więc sprawdzać wieczorem 1 Cytuj
Sebol Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 czy to ten filmik kiedy parkujesz poza asfaltem? 0 Cytuj
ErR Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 czy to ten filmik kiedy parkujesz poza asfaltem? nie, tego nie mamy na fimie a szkoda bo fikołka tkaiego zrobiłem że fiu fiu. Na tym jest jak piękny nowy ducat wpada w poślizg i łamie kierownicę, wygina lagi, niszczy jeszcze coś w silniku bo wysypało się wszystko 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 pokaż 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
ErR Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Jak wgrać żeby wyświetlany obraz był HD ? bo filmik jest w takiej jakości a możliwości odtwarzania sa tylko 360 .... :/ dajcie znać jak a ponownie wgram. PS: w niektorych miejscach masakrycznie trzesie mi się łapa ze zmęczenia .... wybaczcie 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Fajny mieliście wypad Valentino Rossi mógłby sie od was nauczyć techniki jazdy 1 Cytuj
ErR Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 za kilka dni pojawi się filmik z 09/10 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 super oglądałem od deski do deski zazdroszczę ,no może nie koniecznie temu na samym końcu ale na następny sezon napewno jadę z wami. 1 Cytuj
KrzysztoFu Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 RADOM TEAM wymiata Świetna robota Rolek!Dziękuję w imieniu wszystkich za fajną pamiątkę.KwD! 1 Cytuj
zino Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Joł!!! Dzięki i do następnego... KwD!:-) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi