ErR Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) 28go na tą chwilę też jadę no, wiem że mi wszystko ucieka bo gruba jestem powiesz co i jak robić i będę szlifować technikę ! Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Na 28go to wam od razu wpiszę Beatę niech leci potrenować. Jakby zmieniła zdanie to oczywiście polecę ja ;P Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na 28go to wam od razu wpiszę Beatę niech leci potrenować. Jakby zmieniła zdanie to oczywiście polecę ja ;P Może oboje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jedziemy jutro na Radom z Piotrkowa jak ktoś chętny to zapraszam. Sesja poranna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na 28go to wam od razu wpiszę Beatę niech leci potrenować. Jakby zmieniła zdanie to oczywiście polecę ja ;P Przylećcie na jednym. Będziecie na zmiane jeździć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przylećcie na jednym. Będziecie na zmiane jeździć. Ktoś musi dzieci pilnować 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tak na 97% pojadę 21.08 tylko muszę zdemontować stopkę centralną, bo po obniżeniu motocykla jest zbyt nisko ziemi i najprawdopodobniej (sądząc po zdjęciach) to ona szorowała po asfalcie a nie podnóżek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tak na 97% pojadę 21.08 tylko muszę zdemontować stopkę centralną, bo po obniżeniu motocykla jest zbyt nisko ziemi i najprawdopodobniej (sądząc po zdjęciach) to ona szorowała po asfalcie a nie podnóżek Zdjęcie stopki to jakieś 5min wiec prawdopodobieństwo, że pojedziesz z nami w najbliższą środę wzrasta do 99% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeśli nic niespodziewanego jutro się nie wydarzy to również się wybiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeśli nic niespodziewanego jutro się nie wydarzy to również się wybiorę Fajnie! Do zobaczenia w środę. Poganiamy się trochę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeśli nie będzie w nocy padać to jadę na poranną sesję z jeszcze jednym znajomym. On trzyma moto na brzezińskiej więc polecimy tamtędy i spotkamy się już na torze Jeśli jednak będzie padać wybieramy się na sesję popołudniową. Już nie mogę się doczekać ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeśli nie będzie w nocy padać to jadę na poranną sesję z jeszcze jednym znajomym. On trzyma moto na brzezińskiej więc polecimy tamtędy i spotkamy się już na torze Jeśli jednak będzie padać wybieramy się na sesję popołudniową. Już nie mogę się doczekać ! Ok. Jadę tylko na rano wiec i tak się spotkamy. Ktoś jeszcze jutro jedzie?Czy mam na kogoś czekać na Dell'u? Wstanę około 5 i jeśli będzie pogodowo nieciekawie to niestety bede zmuszony odpuścić. Niestety sesja popołudniowa nie wchodzi w grę. Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja jutro niestety jednak nie dam rady jechać;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja niestety też nie;/ praca a moto u mechanika, dobrej zabawy i oby pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Ok. Jadę tylko na rano wiec i tak się spotkamy. Ktoś jeszcze jutro jedzie?Czy mam na kogoś czekać na Dell'u? Wstanę około 5 i jeśli będzie pogodowo nieciekawie to niestety bede zmuszony odpuścić. Niestety sesja popołudniowa nie wchodzi w grę. Pogoda za oknem po uju.. Chyba się spotkamy 28.08:-)Może zostaniemy na 2 sesje??? Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pogoda za oknem po uju.. Chyba się spotkamy 28.08:-) Może zostaniemy na 2 sesje??? Nie wqrwiaj mnie zino....tydzien czekania żeby teraz xxxj bombki strzelił...rano się zobaczy. 28.08 mam już wpisane ale dwóch sesji nie obskoczę bo padnę z głodu w miedzy czasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie wqrwiaj mnie zino....tydzien czekania żeby teraz xxxj bombki strzelił...rano się zobaczy. 28.08 mam już wpisane ale dwóch sesji nie obskoczę bo padnę z głodu w miedzy czasie Zabiorę więcej kanapek i podzielę się:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zabiorę więcej kanapek i podzielę się:-) Jakie tam kanapeczki? Cały dzień na Radomringu to przydałoby się jakiegoś stejka wsunąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Zdzwonimy się rano tak jak ustaliliśmy, na tą chwilę jadę bo pogoda w meteo nie jest taka zła zobaczymy nad ranem EDIT "Nad ranem" : niestety, słitaśnych foci z buziaczkiem nie będzie na fejsika ale podjeliśmy wyzwanie... dojechaliśmy do Ujazdu i powrót :/ nie lało ale siąpiło i bylo chłodno a my gonilismy front deszczowy więc nie przestałoby kropić Uważam to za dobrą decyzję bo jak się rozebrałem to miałem już dużo mokrych ciuchów a to było dopiero 1/6 jazdy... krótko mówiąc smuteczek ... Pozostaje za tydzień ! Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Za tydzień kolejna próba!Cały dzień poszedł się ..je...hmm...... lekko się zdenerwowałem.Ludziki picować sprzęty i 28.08 dajmy po garach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jakie tam kanapeczki? Cały dzień na Radomringu to przydałoby się jakiegoś stejka wsunąć Na terenie Toru (zaraz przy wjeździe) masz knajpke "klakson". Polecam placki po wegiersku. Jest tez opcja jedzenia na dowóz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja dojechałem wczoraj na miejsce, kropić przestało.... ale zaczęło padać więc 28 kolejne podejście Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jakie tam kanapeczki? Cały dzień na Radomringu to przydałoby się jakiegoś stejka wsunąć A cheeseburgera nie chciałeś 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć Towarzysze!Maszynki naszykowane? Jeśli tak to rewelacyjnie! Mam nadzieję, że jesteście tak samo głodni winklowania jak ja Informuję, iż w najbliższą środę 28.08 ponownie wybieram się na Radomring. Wszystkich, którzy mają ochotę spędzić przyjemnie czas z motocyklem serdecznie zapraszam. Oby tym razem warunki pogodowe Nas nie wygoniły. Przypominam: Zbiórka o 6 rano na krańcówce autobusowej na Dell'u.Kto jedzie?LwG! Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jak nie bedzie deszczu to lece:D bede czekal w Kurowicach do 6:30:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi