Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KrzysztoFu bede rano na dellu :smile:  czekaj na mnie tylko napisz mi dokladnie gdzie mam czekac i o ktorej bo jestem jeszcze w pracy. Kwinto dawaj bedzie fajnie :biggrin:

6 rano, zajezdnia autobusowa na dell'u. Tam się spotykamy za każdym razem. Od razu uprzedzam że tylko mega ulewa lub gradobicie z piorunami, ewentualnie huragany sa w stanie mnie powstrzymać przed jutrzejszym torowaniem.

Do zobaczenia

Opublikowano

Będę :smile:  mnie może powstrzymać zwykły deszcz ale mam nadzieje że go jutro nie będzie :biggrin:  do zobaczenia.

Opublikowano

Dzisiaj był idealny dzień na latanie po torze, mało motongów i nauka od podstaw. Szacun na KrzysztoFu. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj był idealny dzień na latanie po torze, mało motongów i nauka od podstaw. Szacun na KrzysztoFu. Pozdrawiam

Pati bo się zaczerwienie :P Bez przesady :hihi:

Tak! Dzisiaj było idealnie. Warunki do jeżdżenia były wyśmienite. Szkoda tylko Sławka, że zrobił sobie wycieczkę do Radomia i musiał się obejść smakiem.

Opublikowano

Pati bo się zaczerwienie :P Bez przesady :hihi:

Tak! Dzisiaj było idealnie. Warunki do jeżdżenia były wyśmienite. Szkoda tylko Sławka, że zrobił sobie wycieczkę do Radomia i musiał się obejść smakiem.

Zmieniły się zasady korzystania z toru???

Czemu Sławek nie jezdził?

Opublikowano

Slawek nie mial odpowiednich spodni i go nie wpuscili na tor :-( Trzeba miec pelny kombinezon...

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Krzysiu, jeżeli lecisz za tydzień to już wpisuje się na listę :smile: 

Tylko żeby pogoda dopisała... 

Opublikowano (edytowane)

Witam, czy jest taka możliwość żeby się tam przejechać, zrobić sobie wycieczkę, wejść za free na teren żeby popatrzeć jak śmigacie, bo z moim moto i strojem to na tor na pewno mnie nie wpuszczą :]

Jak się zbierze większa grupka to jestem chętny.

Edytowane przez miqul (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

można jechać i wejść. Szykujemy się na 28.08. jak nic nie wyskoczy ;)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Krzysiu, jeżeli lecisz za tydzień to już wpisuje się na listę :smile:

Tylko żeby pogoda dopisała... 

Krzysiu to jest IBISZ albo dziecko w przedszkolu B)

Za tydzień jak nic mi nie wyskoczy to jadę! Za bardzo to mi się podoba aby sobie odmawiać takiej przyjemności a po za tym jeszcze sporo pracy mnie czeka bo zdjęcia znowu pokazały bolesną prawdę :smile: 

Witam, czy jest taka możliwość żeby się tam przejechać, zrobić sobie wycieczkę, wejść za free na teren żeby popatrzeć jak śmigacie, bo z moim moto i strojem to na tor na pewno mnie nie wpuszczą :]

Jak się zbierze większa grupka to jestem chętny.

Można spokojnie wejść na teren toru i kibicować.

Opublikowano

hehe, zrozumiałem przekaz ;-) czyli trzymam kciuki za pogodę!

Opublikowano

Szykujemy się na 28.08. jak nic nie wyskoczy ;)

Się piszę też:-)

Opublikowano

Może i mi się tym razem uda :smile:  na biegu szukam kombi i rezerwuje czs wolny na 28 :smile: 

a tak w woli przypomnienia dla wszystich, bez kompletnego kombi (spodnie+kurtka) i crash padów można tylko obejść się smakiem :P  ewentualnie policzyć ile jest schodków na trybunie lub ławeczek :P

Opublikowano

No dobra Panie i Panowie 28.08 też ciśniemy :riding:   Wpisane w kalendarz. Namówiliście mnie B)

Opublikowano

bez kompletnego kombi (spodnie+kurtka) i crash padów można tylko obejść się smakiem

Ja jeździłem w skórzanej kurtce i tekstylnych spodniach. Całość spięta krótkim zamkiem. Nie robili problemów.

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

Czy 21.08 ktos jedzie? :smile:

A jak myślisz? :doofywave:

Opublikowano

Ja jeździłem w skórzanej kurtce i tekstylnych spodniach. Całość spięta krótkim zamkiem. Nie robili problemów.

A w teksach łączonych zamkiem w pasie wpuszczą?

Opublikowano

wpuszczają bo ja mam szmaty połączone zamkiem i nie było problemu. ja się piszę na 21szego ;)

Opublikowano (edytowane)

wpuszczają bo ja mam szmaty połączone zamkiem i nie było problemu. ja się piszę na 21szego ;)

Rooland na 28.08 też się od razu wpisz :smile: Trzeba trochę popracować nad Tobą bo bioderko i bark Ci ucieka :P

Informuję, iż w najbliższą środę tj 21.08 również wybieram się na Radomring i wszystkich chętnych, którzy chcą poganiać po zakrętach zapraszam.

Gwarantuje dobrą zabawę ;)

Edytowane przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji)