KrzysztoFu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 KrzysztoFu bede rano na dellu czekaj na mnie tylko napisz mi dokladnie gdzie mam czekac i o ktorej bo jestem jeszcze w pracy. Kwinto dawaj bedzie fajnie 6 rano, zajezdnia autobusowa na dell'u. Tam się spotykamy za każdym razem. Od razu uprzedzam że tylko mega ulewa lub gradobicie z piorunami, ewentualnie huragany sa w stanie mnie powstrzymać przed jutrzejszym torowaniem. Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Będę mnie może powstrzymać zwykły deszcz ale mam nadzieje że go jutro nie będzie do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dzisiaj był idealny dzień na latanie po torze, mało motongów i nauka od podstaw. Szacun na KrzysztoFu. Pozdrawiam 1 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dzisiaj był idealny dzień na latanie po torze, mało motongów i nauka od podstaw. Szacun na KrzysztoFu. Pozdrawiam Pati bo się zaczerwienie Bez przesady Tak! Dzisiaj było idealnie. Warunki do jeżdżenia były wyśmienite. Szkoda tylko Sławka, że zrobił sobie wycieczkę do Radomia i musiał się obejść smakiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Pati bo się zaczerwienie Bez przesady Tak! Dzisiaj było idealnie. Warunki do jeżdżenia były wyśmienite. Szkoda tylko Sławka, że zrobił sobie wycieczkę do Radomia i musiał się obejść smakiem. Zmieniły się zasady korzystania z toru??? Czemu Sławek nie jezdził? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Kilka zdjęć w galerii, więcej foto jutro doda kamaras. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Slawek nie mial odpowiednich spodni i go nie wpuscili na tor :-( Trzeba miec pelny kombinezon... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 i podobno też crashpady lub gmole 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Krzysiu, jeżeli lecisz za tydzień to już wpisuje się na listę Tylko żeby pogoda dopisała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, czy jest taka możliwość żeby się tam przejechać, zrobić sobie wycieczkę, wejść za free na teren żeby popatrzeć jak śmigacie, bo z moim moto i strojem to na tor na pewno mnie nie wpuszczą :] Jak się zbierze większa grupka to jestem chętny. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 można jechać i wejść. Szykujemy się na 28.08. jak nic nie wyskoczy 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Krzysiu, jeżeli lecisz za tydzień to już wpisuje się na listę Tylko żeby pogoda dopisała... Krzysiu to jest IBISZ albo dziecko w przedszkolu Za tydzień jak nic mi nie wyskoczy to jadę! Za bardzo to mi się podoba aby sobie odmawiać takiej przyjemności a po za tym jeszcze sporo pracy mnie czeka bo zdjęcia znowu pokazały bolesną prawdę Witam, czy jest taka możliwość żeby się tam przejechać, zrobić sobie wycieczkę, wejść za free na teren żeby popatrzeć jak śmigacie, bo z moim moto i strojem to na tor na pewno mnie nie wpuszczą :] Jak się zbierze większa grupka to jestem chętny. Można spokojnie wejść na teren toru i kibicować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 hehe, zrozumiałem przekaz ;-) czyli trzymam kciuki za pogodę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Szykujemy się na 28.08. jak nic nie wyskoczy Się piszę też:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja też podbijam 28.08 1 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Może i mi się tym razem uda na biegu szukam kombi i rezerwuje czs wolny na 28 a tak w woli przypomnienia dla wszystich, bez kompletnego kombi (spodnie+kurtka) i crash padów można tylko obejść się smakiem ewentualnie policzyć ile jest schodków na trybunie lub ławeczek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No dobra Panie i Panowie 28.08 też ciśniemy Wpisane w kalendarz. Namówiliście mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 bez kompletnego kombi (spodnie+kurtka) i crash padów można tylko obejść się smakiem Ja jeździłem w skórzanej kurtce i tekstylnych spodniach. Całość spięta krótkim zamkiem. Nie robili problemów. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Czy 21.08 ktos jedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Czy 21.08 ktos jedzie? A jak myślisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 hehe, to spoko, ja jeszcze kumpla namawiam to kilku nas będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja jeździłem w skórzanej kurtce i tekstylnych spodniach. Całość spięta krótkim zamkiem. Nie robili problemów. A w teksach łączonych zamkiem w pasie wpuszczą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Z tego co widzialem jak tam bylem to tak, wpuszcza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wpuszczają bo ja mam szmaty połączone zamkiem i nie było problemu. ja się piszę na 21szego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) wpuszczają bo ja mam szmaty połączone zamkiem i nie było problemu. ja się piszę na 21szego Rooland na 28.08 też się od razu wpisz Trzeba trochę popracować nad Tobą bo bioderko i bark Ci ucieka Informuję, iż w najbliższą środę tj 21.08 również wybieram się na Radomring i wszystkich chętnych, którzy chcą poganiać po zakrętach zapraszam. Gwarantuje dobrą zabawę Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi