Lusia Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak masz chęć jechać w niedzielę, to lepiej rano, trochę mniej moto będzie Jeżeli moto Maćka będzie już sprawy, to jest szansa, że w środę pojedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Byłem na sesji porannej. Frekwencja aż za dobra - pełno motocykli. Gdzieś do połowy sesji wszyscy jeździli razem - tłok, motocykl na motocyklu. Było chyba z 5-6 gleb, jedna poważna - moto i kierowca poszli w opony. Dopiero od połowy obsluga toru podzieliła nas na 3 grupy - początkujący, średnio-zaawansowanie, motocykle torowe i supermoto. Jazda po 15 minut. I to była bardzo dobra decyzja - od razu lepiej się jeździło, mniej osób na torze i wyeliminowano problem zbyt dużych różnic w poziomie jazdy. Po podziale - zero gleb. Moim zdaniem w niedziele - kiedy wiadomo jest, że będzie tłok - taki podział powinien być od samego początku. Ogólnie dzień mega pozytywny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No właśnie, dlatego jeżeli ktoś ma czas i jest chętny to zapraszam we wtorek albo środę jako kompana do wyjazdu, moto na przyczepkę. Jedna sesja lub dwie (do uzgodnienia). Koszty do podziału. Ostatnio jak byłem od rana może z 10 moto a na drugą sesje to praktycznie nikt nie zjechał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 My z Martą w środę i piątek grzejemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Niestety nie mam możliwości jazd w tygodniu - za mało urlopu - za dużo planów na dni wolne od pracy:) Ale chcę jechać w któryś poniedziałem do Bydgoszczy na motocykowe poniedziałki - napiszę w odpowiednim temacie jak będę już wiedział kiedy jadę. Najbliższe 2 tygodnie na pewno odpadają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To dawaj znac, ja na Bydgoszcz zawsze chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 ktoś jutro się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja w niedziele, wiem że bedzie tłok ale innego wolnego dnia nie mam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 @Seweryn - jedziesz na rano czy popołudnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Cały dzień raczej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ok, ja jak pojadę to raczej na popołudnie tym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 nam może się uda wyskoczyć do Torunia w niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No i d*pa mam do wymiany 8 szklanek w głowicach:( oddałem go na regulacje zaworów a tu taka niespodzianka:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja, karol i przemas jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Seweryn KTMy tak mają ze zawsze się zesrają w najgorszym momencie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMarek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 nam może się uda wyskoczyć do Torunia w niedzielę więcej szczegółów? Awix czy motopark? Nie jestem przywiązany do Radomia, więc może mógłbym pojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Motopark tylko nie wiem czy nie będziemy z terenem latać /Maciek Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 lepiej że teraz i że wałków jeszcze nie wydarło. Może w końcu pojadę gdzieś w tym roku:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jednak jutro jedziemy do Radomia, w Toruniu jakas sraczka z torem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Maciek to jutro się widzimy p.s. obie sesje ? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wczoraj pisałem, ze jutro, czyli chodzilo mi o dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 aa na wzrok mi padło..... dużo ludzi w niedzielę? Byliśmy tydzień temu i była masakra... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Po południu był luz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 podzielił na grupy i było dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ktoś się jutro (22.06) wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi