PIT Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja nawet zaopatrzyłem się w Lap Timer mam fart bo mam tą funkcję wbudowaną w kompie motocykla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja mam przedni zawias do wyciągania, wymiana w tylnym oleju i szukam taniego kombi w rozmiarze 46. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 a ja już odliczam poprzedni rok w plecy.... w tym dużo do nadgonienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) rooland: szkoda żeby taki sprzęt sie kurzył Edytowane 11 Lutego 2016 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Nie zakładam nowego wątku bo temat jest krótki. Pojawiła się fajna inicjatywa wyjazdu na Stary Kisielin. Zaliczka 80 zł, bez tłoku jak w radomiu. Byłoby super gdyby zebrała się większa ekipa z łodzi tak jak to było w LBL.tu macie link: https://www.facebook.com/events/1780167665536116/Do tej pory jest nas trzech: Lucek, Frager i Ja. Zapisujcie się bo mało miejsc zostało a będzie fajny wyjazd Edytowane 11 Lutego 2016 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Trojki to tam raczej nie wrzucicie, ale oponki pozamykac mozna. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Trojki to tam raczej nie wrzucicie, ale oponki pozamykac mozna. Jarku tylko po co mi wrzucać tam trzeci, piąty czy szósty bieg skoro nakurwiam zakręty na granicy przyczepności opon? Nie potrzebna tam prędkość autostradowa i odpalanie fajki podczas jazdy w kasku szczękowym 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Tak napisalem bo wiem, ze to maly tor. Nie wiem jakie sa inne, na ktore jezdzicie. Swoja droga to zawsze sie zastanawiam jak znajdujecie na te wypady czas, o kasie nie wspomne. Ale to juz chyba temat na inny watek albo pogaduchy przy ognichu. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 11 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Tak, zakończmy temat przy ognisku bo dyskusja nie będzie miała końca. To nie są dobre pytania... Swoja droga to zawsze sie zastanawiam jak znajdujecie na te wypady czas, o kasie nie wspomne. Ja kradnę, gwałcę i zbieram znaczki. Czas znajduje między gwałtem, a kradzieżą. 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zazdroszcze. ;-) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zazdroszcze. ;-) Znaczków oczywiście? Jest czego, kolekcja Prezesa jest sławna w świecie Chętnie się przejadę na tor jeśli będą warunki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Myśleliśmy z Maćkiem, żeby jechać ale trochę termin zdymany... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 siemanko! od 6.04 Radom dostępny dla moto jeżeli pogoda będzie, to 10 kwietnia jedziemy z Maćkiem przetestować jadźkę dosłownie odliczam już dni!! ktoś się wybiera? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) A od lipca ma niby ruszyć tor Stryków Suchy: Tor Stryków omawiany jest w innym miejscu. Trzymajmy się Radomia w tym wątku Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jest nadzieja, że w niedzielę jedziemy z Maćkiem do Radomia ktoś się jeszcze wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 w majówkę ktoś się wybiera do Radomia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 30 kwietnia ktoś się wybiera ? samemu to smutno jechać https://www.facebook.com/events/175286306198172/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 https://calendar.google.com/calendar/embed?src=vfib0vnp1b87cdiejsfd8pu000@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Warsaw 30 jest kolego impreza zamknięta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 w majówkę ktoś się wybiera do Radomia? A jak jest z cenami? Poniedziałek 02.03 też liczą jak w święto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Podejrzewam, że w poniedziałek ceny będą świąteczne:/ akurat o2.05 jedziemy do Bydgoszczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 30 jest kolego impreza zamknięta Lusia przecież kolega wyżej właśnie o tym samym pisze... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 30 kwietnia ktoś się wybiera ? samemu to smutno jechać https://www.facebook.com/events/175286306198172/ ja się wybieram, ale potwierdzę pewnie jakoś w czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) 30 kwietnia.OSK TURBO z Pabianic razem z KULIKOWISKO Motocyklowa szkoła Tomka Kulika http://motocykle-lodz.pl/topic/11473-tor-radom-30042016-szkolenie-motocyklowe-po%C5%9Bwi%C4%99cone-pokonywaniu-zakr%C4%99t%C3%B3w-turbo-z-kulikowiskopl/#entry228080 Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Lusia przecież kolega wyżej właśnie o tym samym pisze... to teraz to ja już się pogubiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jak pogoda dopiszę mam ambitny plan wybrać się 2.05 i 4.05. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi