ErR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Już mam. Jedzie ze mną Konrad-Michał ! Edytowane 9 Października 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Już mam. Jedzie ze mną Konrad-Michał ! No masz... i znów powie Achmedowi, że ten jego lakier za szybko schodzi przy ślizgach 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Rolek to dobrze, że znalazłeś towarzysza... ja od 9 planuję jutro jeździć i oby nikogo nie było cały tor tylko dla 2 osób 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jutro niestety ale musimy się spodziewać wielu osób... przynajmniej będzie kogo wyprzedzać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zazdraszczam cholerka, też bym poleciała w piątek. Jak człowiek siedział dwa tygodnie na urlopie to nic ...plaża... ani razu. A teraz kurka kilka razy w tygodniu. Bawcie się dobrze bo pogoda ma być śliczna. Trzymam kciuki za dobre czasy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 od 12:45 na pewno będzie dużo luda ale od 9 na pewno mniej Ola źle urlop zaplanowałaś zresztą mogłaś pisać, ja bym się z Tobą wybrała namawiać mnie nie trzeba na torowanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Spakowani? Zwarci i gotowi?No to widzimy się jutro na kolanku!Do zobaczenia na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Widze że się ostre zapier.... szykuje. Nie wiem czy jako turysta mogę się przyłączyć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pogoda ładna więc pewnie będzie ciasno ale fajnie że w końcu większa ekipa z łodzi My jedziemy na cały dzień dozo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 fajosko do jutra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Lusia, mi dwa razy powtarzać nie trzeba, następnym razem dzwonię do Ciebie:) Bawcie się dobrze, czekam na zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Jaka cisza... Chyba było zaj#@?£¥e nudno... Edytowane 10 Października 2014 przez Sikorr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Bylo super. Zabijala mnie choroba i po 15min jazdy ledwo siedziałem na moto ale i tak zsjebisty dzień. Wielkie dzięki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 mam nadzieję, że to nie był ostatni wyjazd było super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Było mega w pyte... :-D masakra dzisiaj mi się podobało, było od groma ludzi i cały czas walka na torze! Zero litości:-D :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) moja bardzo fajna strona pokazuje, że w środę będzie 20 stopni! czy ktoś ma jeszcze w planach torowanie i weźmie moje moto na przyczepę? Edytowane 11 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 moja bardzo fajna strona pokazuje, że w środę będzie 20 stopni! czy ktoś ma jeszcze w planach torowanie i weźmie moje moto na przyczepę? interesujace ale nie wiem jak to bedzie bo moj portfel powoli odmawia posluszenstwa heheh...wiecej w przyszlym tyg. eehhh... z pogody powinno sie korzystac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 no właśnie powinno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jak m dojdą klamki na środę to jadę 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Krótkie klamki do bladego mam. Jakby pasowały do ciebie to mogę się podzielić nim przejdą twoje bo szkoda nie torowac 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ridrick Opublikowano 12 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Siesta na Radomiu 10 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kondziu tak zapitalał, że blacha spadła z wrażenia? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kondziu tak zapitalał, że blacha spadła z wrażenia? jak my wszyscy prędkość aż kipi z leżaków heh... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kondziu tak zapitalał, że blacha spadła z wrażenia? Żeby go na radar nie złapali Ja tym wypadem doprawiłem się masakrycznie. Jednak może uda się wyleczyć do kolejnej edycji 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Rid że ten oczojebny kombinezon to niby ty??????? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi