ErR Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ta nawierzchnia to sportowy asfalt czy zwyczajny drogowy ? Wiesz może ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 pojechał ktoś dziś do Radomia? kurde taka ładna pogoda ehh :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 środa 17 stopni i słoneczko kto chętny na torowanko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 środa 17 stopni i słoneczko kto chętny na torowanko? jak mechanik odda mi osobówkę to na 90% pojadę :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja generalnie w tym tygodniu chciałbym pojechać na popołudniową. Dzień dowolny, wszystko zależy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Chłopaki to ruszać tyłki z Maćkiem będziemy w środę i w piątek, jeżeli nie będzie padać my na pewno jedziemy na 2 sesje tylko jeszcze trzeba sprawdzić czy tor nie będzie zamknięty zadzwoniłam i tor dostępny dla motocykli bardzo miła pani wszystko mi wyjaśniła nawet jak sprawdzać dostępność toru Edytowane 6 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Czy ma ktoś wolne miejsce na pace aby zabrać mi moto? Też chce jechać! Środa byłaby idealna Z góry dzięki za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Czy ma ktoś wolne miejsce na pace aby zabrać mi moto? Też chce jechać! Środa byłaby idealna Z góry dzięki za pomoc. jutro będę wiedział czy mechanik odda mi auto z hakiem, jeśli tak to biorę przyczepę na 2 moto i możemy w środę jechać ZAWSZE BĘDZIE TANIEJ Jutro napisze sms pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 szykuje się w końcu większa grupa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 a wiec środa :):) jedziemy:):) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A można dołączyć? O której wyjazd? Trzeba mieć lawete czy można na moto polecieć? Do której trwa impreza? Ile kosztuje wjazd? Czy ktoś mi pomoże ogarnąć początki na torze i ustawienie moto? To byłby mój pierwszy raz na torze. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A można dołączyć? O której wyjazd? Trzeba mieć lawete czy można na moto polecieć? Do której trwa impreza? Ile kosztuje wjazd? Czy ktoś mi pomoże ogarnąć początki na torze i ustawienie moto? To byłby mój pierwszy raz na torze. 1. Można cisnąć na moto, laweta lepsza ale w sumie Radom blisko 2. Sesja poranna 8:45-12:45, popołudniowa 12:45-16-45 koszt odpowiednio 60 i 70 pln 3. Na początek to najlepiej pojechać, a potem to już samo pójdzie Poniżej w linku, zakładce "tor" masz wszystkie szczegóły: http://www.automobilklub.radom.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) A można dołączyć? O której wyjazd? Trzeba mieć lawete czy można na moto polecieć? Do której trwa impreza? Ile kosztuje wjazd? Czy ktoś mi pomoże ogarnąć początki na torze i ustawienie moto? To byłby mój pierwszy raz na torze. na którym moto chcesz jechac ? Co do ustawienia moto to jedynie można SAG ci zrobić (ale tutaj od razu mogę ci powiedzieć, że sprężyny w motocyklu masz za słabe bo jesteś za ciężki a we wszystkich moto typu honda,suzuki,kawa czyli od skośnookich spręzyny są dobierane na żółtka ważacego 70-80 kg w pełnym sprzęcie) bo reszta to niestety ale najpierw trzeba przeprowadzić serwis zawiasów i dopiero mając pewność że dobrze działając bawić się regulacją dobicia i odbicia... Na która sesje chcecie jutro jechać ? A w piątek ? Jest ktoś chętny? Bo pogoda ma być jeszcze lepsza niż jutro... Edytowane 7 Października 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Tylko CBR sprawna na ten moment 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Sovteq na poczatku nie trzeba nic w moto ustawiać tylko w głowie troche przestawiania jest co do. Cen, tak jak napisał Bombel, a jak chcesz na 2 sesje wjechać to 90zl. Rolek my z Martą środa i piątek obie sesje Edytowane 7 Października 2014 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja walczę aby jutro na popołudniową pojechać ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No to git. A czy ktoś oprócz mnie jedzie na moto? A może znajdzie się gdzieś miejsce na lawecie? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Sovteq pierwszy raz to leć sobie motocyklem. Jak ruszysz koło 11:00 Twoim tempem to spokojnie na 12:40 będziesz na miejscu. Wszyscy praktycznie co na lawetach to albo mają moto rozłożone na tor albo nienadające się do jazdy po drodze publicznej. My w tamtym roku zawsze na kołoach śmigaliśmy PANOWIE i PANIE a co powiecie o piątku ? W piątek ma być 25 stopni i bezchmurnie. Jutro niestety ale 20 i chmurnie... Dzowniłem do Krzysztofa i jemu by nawet pasowało, teraz ma zadzownić do Pana Bombla i też się spytac ... Lusia z SMMackiem w piatek też będa ... Sovteq ? A tobie jak z piatkiem ? Edytowane 7 Października 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Sovteq o nic się nie martw straszą Cie tylko a szczególnie Rolek zazdrości Ci, że na tor pojedziesz a on nie jeszcze w mojej kolekcji nie ma hondy cbr 1000, więc zapraszam na torowanko a co do początków na torze, to zawsze ktoś pomoże Edytowane 7 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A czym go straszę bo za bardoz nie wiem ? Namawiam go aby jechał, nie widze tutaj niczego innego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ojej żarciki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ojej żarciki Przeproś ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ja w jutro jadę. A piątek jak nie będę miał jakiejś katastrofy w pracy to tez jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Przeproś ! chciałbyś! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 mi piątek pasuje. Jutro też mi pasuje. Juz z bombelkiem sie na lawetkę umówiłem. Co do ustawienia moto to jedynie można SAG ci zrobić (ale tutaj od razu mogę ci powiedzieć, że sprężyny w motocyklu masz za słabe bo jesteś za ciężki a we wszystkich moto typu honda,suzuki,kawa czyli od skośnookich spręzyny są dobierane na żółtka ważacego 70-80 kg w pełnym sprzęcie) bo reszta to niestety ale najpierw trzeba przeprowadzić serwis zawiasów i dopiero mając pewność że dobrze działając bawić się regulacją dobicia i odbicia... Zobaczymy na miejscu co się da wycisnąć z mojego moto Ale w kombi ważę jakieś 20 kg mniej - tak mówią 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi