KrzysztoFu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Chciałbym przypomnieć, że słowo klucz to "wspólnie" Ja chce jechac w drugiej polowie miesiaca, bo do 15 wrzesnia nie dam rady... Zatem wstępnie możemy ustalić, iż pożegnanie lata robimy po 15 września. W gre wchodzi tylko sesja popołudniowa a podyktowane jest to temperaturą. Działamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Działamy? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak tylko pogoda pozwoli to szykuję się na środę lub piątek. Kwinto dawaj w środę... też planuję być Byłem w piątek ... Mimo że to nie weekend było sporo moto... Udało mi się poprawić życiówkę i to w obie strony:) Teraz w lewo jest: 36.76, a w prawo 37.39:) Liczę że jeszcze uda się coś z tego urwać... Więc jeśli tylko pogoda pozwoli to będę w środę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Krzysztofu namówiłeś mnie paczamy w pogodę po 15 i lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Krzysztofu namówiłeś mnie paczamy w pogodę po 15 i lecimy Nie było to jakoś specjalnie trudne Zakładam, że zdecydował o tym mój urok osobisty a nie obiekt na który planujemy jechać Kwinto dawaj w środę... też planuję być Byłem w piątek ... Mimo że to nie weekend było sporo moto... Udało mi się poprawić życiówkę i to w obie strony:) Teraz w lewo jest: 36.76, a w prawo 37.39:) Liczę że jeszcze uda się coś z tego urwać... Więc jeśli tylko pogoda pozwoli to będę w środę... No Kwitno dawaj w środe! Z Dudkiem sobie polatasz Czasy pokazują, że możesz liczyć na podjecie walki co najmniej 3 razy w ciągu jednego okrążenia w trakcie kiedy Dudek będzie wyprzedzał Hehehee oczywiście żarty żartami ale życzę miłej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja i lucek tez sroda 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Fajne bo wszystkie znaki wskazują że tez będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dziękuję Wszystkim za dzisiejsze wspólne torowanie na Radomiu. Pogoda dopisała, frekwencja na torze zaskakująca jak na środek tygodnia. Udało mi się poprawić czas w lewo: 36,65:) Niestety na kolejnym okrążeniu i próbie pobicia ww czasu w trakcie dohamowywania jeszcze w szczycie zakrętu dowiedziałem się co to lowside:/ W sumie sam sobie jestem winien bo opona na której jeździłem przeszła już bardzo dużo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jeżeli pogoda będzie w miarę - 15.09 się melduję 1 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jak poogoda pozwoli to lecimy jutro z Marta na 2 sesje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ej to miała być tajemnica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Pojeździliśmy, pogoda byla super mnie się chyba popsuł laptimer bo jakieś dziwne czasy pokazywał ale za to Marta.......Wyprzedziła gościa na BMW S1000RR!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) erłan też wyprzedziłam i wiele innych przy 10 straciłam rachubę tylko cholerka takiego gościa na kacie 525 nie mogłam wyprzedzić ani nawet dogonić ale to się w końcu zmieni p.s. tego gościa na bmw nawet 2 razy wyprzedziłam Edytowane 13 Września 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Z tego co wiem to środa ma być po 15.09. Ola, Rolek, Krzysiek ,lecimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Hehe Marta nie każdy wie ale maszyna nie robi z Ciebie zawodnika, jak trzeba pokazać umiejętności to nie ważne czym jeździsz... środa jest ok, jeżeli uda mi się dostać wolne w pracy to jestem na tak... oczywiście na południową sesję bo z rana chyba za zimno nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 W aucie ciepło wczoaj o 9 już było ok, także my śmigamy od rana do wieczora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Rolek wiem wiem ale opony już mi się kończą i chyba będzie koniec szaleństw na torze :/ na torze był koleś na ktm LC4 640, dał mi dosiąść swojego rumaka i już jest bliżej niż dalej, że kupię SM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No ja się w końcu zabrałem za naprawe. Ale chyba nie zdążę ogarnąć tematu do środy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kombinuj Sikorr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 no ja wiem bankowo że w tym tygodniu nie uda mi się wziąć wolnego w robocie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 szkoda, może przyszły tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 szkoda, może przyszły tydzień Jest to bardziej prawdopodobne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 szkoda, może przyszły tydzień przyszły tydzień jest bardziej realny na skończenie moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 a ktoś jutro się wybiera do Radomia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 I znów pośmigaliśmy ,ludzi mało, pogoda jakby Dudek zalatwial:) czasy dalej kiepskie ale są pierwsze kroki żeby w zakręty ładować się slajdem a Marta ma kolejne szybkie moto na liście objechanych Suzuki BKing.... Może w przyszłym tygodniu uda się pojechać większą załogą KwD! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi