kamaras Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 16.08 - może nam się uda... (jak będzie przyczepa to byśmy wzięli.) tyle, że na cały dzień - obie sesje... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 to dajcie znać chociaż w długi weekend to może być dużo moto :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja z Luckiem wybieram sie w poniedzialek na poranna sesje 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja musze moto ogarnąć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Noo sikor końcówę miałeś nieziemską... a wręcz przyziemienie (ważne, że Ty cały...) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szefu a wy na moto czy na przyczepie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szef i Lucek bank na przyczepie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 owszem przyczepa 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A my dzisiaj byliśmy sami Tzn od rana był ojciec z synem na jednym moto na zmianę a po południu my i chłopak ze Skierniewic... 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A my dzisiaj byliśmy sami Przecież to najpiekniejsza sytuacja jaką można zastać. 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Przecież to najpiekniejsza sytuacja jaką można zastać. Nie do końca, wyprzedzanie - walka z kimś, wciskanie się pod łokieć, wyprzedzanie na dohamowywaniu oraz na wyjściu z zakrętu to jest to ! Samemu jazda szybko moze sie znudzić, oczywiście w granicach rozsądku a nie 30 moto na torze Samemu to można rekordy bić A po drugie jazda za kimś lepszym, nie koniecznie szybszym ale technicznie lepszym bardzo dużo daje ... bo szybszy od razu odjedzie Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie do końca, wyprzedzanie - walka z kimś, wciskanie się pod łokieć, wyprzedzanie na dohamowywaniu oraz na wyjściu z zakrętu to jest to ! Do tego panie kolego to już wypadałoby mieć skill a do tego czasu to ja po torze mogę zapier.. zupełnie sam od rana do wieczora . Fakt że znam ze dwie osoby których obecność by mi znacznie pomogła ale nakładli mi tyle do głowy że przede mną jeszcze milion lat ćwiczeń. A po drugie jazda za kimś lepszym, nie koniecznie szybszym ale technicznie lepszym bardzo dużo daje ... bo szybszy od razu odjedzie Szczerze jest zbyt wielu szarlatanów opowiadających z przekonaniem różne niestworzone historie zatem ja podziękuję (jak na początku bibli zakrętów ) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jutro ja i lucek sesja od 12:45 zapraszam 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 i że to ma kogoś zachęcić wszyscy raczej uciekli w popłochu udanej zabawy chłopaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 może ja w końcu ruszę swój tyłek do Radomia tylko jeszcze nie wiem kiedy :/ ehh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zapraszam do małej gonitwy w kółko w piątek. Sesja poranna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Przypominam, ze jutro torujemy. Pogoda ma być w dechę wiec żal aby tego nie wykorzystać.Wczoraj towarzystwo pożarło w Pit Stopie to teraz czas spalić kalorie.Do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 wybiera się ktoś może do Radomia w tygodniu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Hej ludki,Może dojedziemy do jakiegoś porozumienia w kwestii wspólnego torowania we wrześniu na pożegnanie lata. Co Wy na to?Trzeba bacznie obserwować pogodynkę co nam zaproponuje.KwD! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja chce jechac w drugiej polowie miesiaca, bo do 15 wrzesnia nie dam rady... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Za tydzien powinienem już mieć silnik i na pewno z Martą pojedziemy raz czy dwa, kwestia pogody:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak pogoda pozwoli bardzo chetnie. Trza przetestować w końcu nowe owiewki:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Za tydzien powinienem już mieć silnik jesteś pewien, że będziesz miał silnik? Robert lubi obiecywać ja to już nie pamiętam jak się jeździ na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak tylko pogoda pozwoli to szykuję się na środę lub piątek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Za tydzien powinienem już mieć silnik i na pewno z Martą pojedziemy raz czy dwa, kwestia pogody:) Jak będziesz jechał we wrześniu to daj znać może się podłącze. Tylko najlepiej sobota lub niedziela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi