kwinto Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 a mi coś się zdaję że przez ten deszcz nic z tego nie będzie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 a mi coś się zdaję że przez ten deszcz nic z tego nie będzie :/ Nie chcem ale muszę się z kolegą zgodzić. Prognozy na jutro w radomiu od rana pada może koło południa przestanie a później już tylko nieduże opady konwekcyjne. Jak mnie ta pogoda wk.. w tym roku. Jak mam jeździć to się zawsze spierd... 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jedziemy w poniedziałek w takim razie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jutro nie ma sensu jechać, ostatnio jak dojechaliśmy to latania było ok. 2h po czym ściana deszczu spadła i po imprezie... Ten sezon jest !@#$%^&*() 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie znalazłem odpowiedzi, na nurtujące mnie pytanie, w tym temacie. Opłata za sesje jest od osoby czy od motocykla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Od osoby śmigającej, bo jak jedziesz oglądać to nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Nie znalazłem odpowiedzi, na nurtujące mnie pytanie, w tym temacie. Opłata za sesje jest od osoby czy od motocykla? dostajesz opaskę na rękę i wypełniasz kwit na wjeździe... Więc zdecydowanie od osoby... Pewnie jak by sie zmienił rider to by sie nie zorientowali ale w razie gleby czy cos pewnie byłaby afera:/ Edytowane 25 Lipca 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki za info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jedziemy w poniedziałek w takim razie Ja niestety w poniedziałek nie dam rady. Poza tym i tak dwa razy musze urwać się z roboty więc odpadam 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) a 10 i 15 sierpnia ktoś się wybiera?termin odległy, ale jak pogoda pozwoli i sprzęt wytrzyma to się wybieram Edytowane 25 Lipca 2014 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Ja się chętnie wybiorę w dowolny dzień poza poniedziałkiem. Wstępnie myślałem o środzie, ale jeżeli komuś pasuje inny dzień to się dostosuję. Zawsze przyjemniej polatać w kilka osób PS. w sierpniu też się wybieram, mam mocne postanowienie żeby jeździć przynajmniej dwa razy w miesiącu. Edytowane 25 Lipca 2014 przez arteklik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Moje postanowienie jest identyczne Tylko ja raczej niedziele. chociaż w sierpniu będę też atakował w jakiś dzień w tygodniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ktoś się wybiera w środę na poranną sesję? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja wszystko wypali w pracy to ja się wybiorę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja też jadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 jest szansa, że ja będę ale na popołudniową... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mi chyba tez się plany zmieniły wiec z Kielc na popołudniowa dojadę do Radomia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja lecę na cały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Ale mieliśmy dzisiaj warunki do jazdy:) W popołudniowej sesji 4 moto na torze:) Do tego udało mi się poprawić życiówkę.... w sumie nie tylko mi... Lucek też poszedł zdrowo i zrobił 38.04... A mój czas przedstawia fota poniżej:) :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e77216cc42e93530.html Edytowane 30 Lipca 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ten czas to już przegięcie... nie wiem gdzie Ty ucinasz te sekundy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ciekawe jak chłopaki z supermoto.pl krecili 31s..... Chyba przez trawniki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 31 to gokarty... ZawodnIcy Supermoto z mistrzostw PL kręcą 37-38 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) To spoko:) to juz mi brakuje 6-7 sekund mniej Edytowane 31 Lipca 2014 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 wybiera się ktoś może do Radomia ale moto na przyczepie albo w busie? chętnie bym się zabrała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Przymierzam się do malej pojeżdżawki w nadchodzącą środę na sesję poranną. jadę na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi