Daria Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 O której jest planowany powrót? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Na piątek prognozy nie są za optymistyczne... więc jak co ja lece jutro tj czwartek..... Może ktoś dołączy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A kto Cie wpuści tam w Boże Ciało? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jednak pojedziemy w następnym tygodniu prawdopodobnie, gdyż jutro na 14.15 idę na pogrzeb.. Może się ktoś wtedy jeszcze dopisze. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja bym była chętna porobić Wam zdjęcia Tylko nie w piątek bo świadectwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Byłem .. ale powiem Wam że frekwencja dzisiaj była miażdżąca... ok 50 moto na raz na torze... Zróżnicowanie umiejętności ogromne... Byli i tacy którzy uczyli się chyba nie jeździć po torze ale w ogóle jeździć moto. Były też gleby i pierwszy raz na Radomiu widziałem karetkę. (przez co jazdy były wstrzymane na ok 30min) Mimo wszystko dzień udany... jak każdy spędzony na torze:) Udało mi się nawet wykręcić 37.96s mimo wyprzedzania więc jest git... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Frekwencji mozna było się spodziewac, ładna pogoda + totalnie wolny dzień ... karetka ? A co ten ktoś zrobił, że aż musieli pogotowie wzywać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Nie wiem dokładnie jak wyglebił ale złamał obojczyk. Nie podnosił się z gleby więc wezwali karetkę. Do tego wszystkiego koleś miał nowy pierwszy raz założony kombinezon jednoczęściowy mega dopasowany. Więc nie było opcji zdjęcia go przy złamanym obojczyku. Obojczyka szkoda... ale kombi też bo powiedzieli mu że będą ciąć... Jazda wyglądała mniej więcej tak Ale pod koniec dało się jechać trochę szybciej: Filmiki z pokładu Daytony 675 Rafała... Zapomniałem dodać dla tych co nie wiedzą... ten znikający punkt na niebiesko-czarno-czerwonej R6 przed Rafałem to ja Edytowane 21 Czerwca 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 9 lub 14 lipiec na tor Radom - ktoś by się pisał? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 moze mi jakos sie uda tylko ze jak cos pasuje mi tylko 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) 14 też planuję jak zawias wróci jakby co będę miał miejsce na przyczepce Edyta: pomyliłem daty, 13 będę się starał pojechać, w lipcu dni powszednie niestety odpadają:/ Edytowane 2 Lipca 2014 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 leee szkoda macku. ja postaram sie wygospodarowac kilka godzin aby wziac z nadgodzin wlasnie na 14. niestety 9tego nie moge bo w next tygodniu mam caly tydzien szkolen i nie moge sie zerwac ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 jedźcie ze mną w niedziele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 w niedziele bedzie masakra... jak jeszcze dopisze pogoda to koniec. ... ale moze moze;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dawajcie na LBN 14go:) A jak nie to 15go:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja również się piszę na 14-ego 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To i ja bym była chętna jechać 14 jeśli się znajdzie miejsce Bez moto (bo nie mam ) tylko robić Wam zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Teoretycznie mi pasuje... Żonie już niebałdzo Jak mnie puści to się zabiorę z Wami 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) w niedziele bedzie masakra... jak jeszcze dopisze pogoda to koniec. ... ale moze moze;) nie ma co rozkminiać, trzeba jechać i śmigać Dawajcie na LBN 14go:) A jak nie to 15go:) żaden z tych dni nie jest niedzielą niestety Niestety 13 odpada, nie ma sprężyn :/ Edytowane 4 Lipca 2014 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Sytuacja z moim zawieszeniem zmienia się jak w kalejdoskopie Dostałem właśnie tel że do weekendu będę już wszystko miał, więc jak nie będzie padać i rzeczywiście zawiecha wróci to w niedziele 13-go śmigam na RadomRing. ktoś chętny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Dawaj na LBN na poniedziałek:) od razu Piter dostroi zawias... a nie tam Radom... W niedziele jest taki tłum że nie da się jeździc... Wiem wiem już mi pisałeś że w tygodniu odpada:/ ale co mi tam próbować warto Edytowane 8 Lipca 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Heheh ,chetnie bym do Lbn pojechal ale nie ma szans:/ za to w sierpniu jestem na bank:DNowe moto, nowa zawiecha, musze potrenowac przed LBN, nawet w tłumie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 trzymam za słowo:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 dudek, mowisz ze w pon na radomringu przesrane z iloscia ludzi? bywalem tylko w srody i roznie bywalo... chodzilo mi o poniedzialek... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 nie... w pon jest ok.... Mówiłem o niedzieli że jest tłoczno... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi