Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sensu kompletnego :/

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

szkoda gadac...

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Opublikowano

W ramach protestu omijamy Lublin szerokim łukiem! :wacko:

szkoda gadac...

PS. Szefu, spoko fota w awatarze :rock:

Opublikowano

dzieki :smile: z lublina heh

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Opublikowano

Jest fajna strona http://biketrackdayshub.com/ i tu jest orginalny artykłu o oponach

Sporo fajnego materiału jest też tu: Sportjazda.pl

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

JEST NADZIEJA :biggrin:

"Drodzy sympatycy Autodromu Jastrząb,

zamieszczacie wiele zapytań w temacie możliwości jazdy motocyklami, dlatego zdecydowaliśmy się oficjalnie odnieść do tej kwestii.

Nie chcemy być podejrzewani o dyskryminowanie motocyklowych pasjonatów. Jazdy motocyklami nie były możliwe w tym sezonie z przyczyn czysto technicznych.

Tor w obecnym stadium prac nie gwarantuje użytkownikom jednośladów należytego bezpieczeństwa, a właśnie bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze. Naprawdę nie warto ryzykować kontuzji kosztem chwilowej satysfakcji.

Choć w tym sezonie kierowcy samochodów mogli poczuć się uprzywilejowani (podkreślamy, że zadecydowały względy techniczne oraz bezpieczeństwa), w przyszłym sezonie nie zabraknie atrakcji także dla motocyklistów - planujemy szkolenia, sesje treningowe oraz track day'e. O wszystkich planach będziemy informować na bieżąco i z odpowiednim wyprzedzeniem.

Drugą kwestią, którą pragniemy poruszyć są zapytania dotyczące wynajmu toru.

Prosimy nie składać ich na profilu Facebook, a nadsyłać na adres: info(małpa)torjastrzab.pl

Pozdrawiamy,

Autodrom Jastrząb

"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słońce, gaz, hamulec i ciepła opona tak się zaczyna prawdziwa przygoda :riding:

thumb_flm_1387650567__szefu_i_k.jpg

Z racji panującej aury tak mi się zatęskniło za tym miejscem.

Szefu w pierwszej linii...ciężko skubańca dogonić B)

KwD! Oby do wiosny...

Opublikowano

Nie ma co sie rozczulac Panowie :smile: przez zime trzeba szlifowac forme zeby nie bylo zakwasow po torowaniu :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Słońce, gaz, hamulec i ciepła opona tak się zaczyna prawdziwa przygoda :riding:

thumb_flm_1387650567__szefu_i_k.jpg

Z racji panującej aury tak mi się zatęskniło za tym miejscem.

Szefu w pierwszej linii...ciężko skubańca dogonić B)

KwD! Oby do wiosny...

i to nie jest moje ostatnie słowo

tanio skóry nie sprzedam!

;)

btw

wszystkiego najlepszego z okazji świąt!

Edytowane przez Szefu (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=-YAiXqOwkmE

Oglądajcie, żeby smutno nie było  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No Robaczki sezon co raz bliżej, czas rozpocząć zbrojenie się!

Wczoraj przyszła nowa zabawka do kawy która doda pewności siebie na wyjściach i długich 2kowych gumach! :biggrin:

post-2603-0-04519400-1389436427_thumb.jpg

Opublikowano

No Robaczki sezon co raz bliżej, czas rozpocząć zbrojenie się!

Wczoraj przyszła nowa zabawka do kawy która doda pewności siebie na wyjściach i długich 2kowych gumach! :biggrin:

Nice :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Opublikowano

W tym sezonie mam zamiar odwiedzić ten tor :smile: trochę się boję ale trzeba się zmierzyć w końcu ;)

Opublikowano

trochę się boję ale trzeba się zmierzyć w końcu ;)

Nie ma co sie bać. Sama czysta  frajda :smile:

Wcale nie trzeba nak.... na granicy by się dobrze bawić, chociaż szukanie limitów to najfajniejsza sprawa ;)

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Podejrzewam tylko nie wiem co na to mój kręgosłup z którym mam spore kłopoty a ja mu daje ciągle w kość!~~ gdyby mój ortopeda wiedział że śmigam na moto niezwłocznie dostałabym skierowanie do Psychiatry :decayed:  :decayed:  :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak tam byl ktos dzisaj lub wczoraj na radomiu? :smile:

Opublikowano

Juz tak od razu ?? ja dziś dopiero się w kombi wbiłem.

Od kwietnia trzeba zacząć myśleć nad jakimiś wypadami szkoleniowymi ;)

No i lublin ponoć nadal działa a skoro tam będę musiał być to 4 dni na torze będą fajną ocją ;)

Opublikowano

ja jutro lecę na Radom ale do kobitki, nie wiem czy będę w stanie zahaczyć o tor.

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

też bym polatał, czekam na znak...... :-)

:P
Opublikowano

no ja muszę parcha poskładać do kupy i trzeba sie wybrać bo to nie ma co zamulać jak pogoda taka łaskawa :smile: