Thebestof78 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Bez sensu kompletnego :/ 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 szkoda gadac... 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 W ramach protestu omijamy Lublin szerokim łukiem! szkoda gadac... PS. Szefu, spoko fota w awatarze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 dzieki z lublina heh 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Coś się zaczyna dziać drodzy Państwo Mam nadzieje, że tor będzie również dostępny dla jednośladów. Oby... http://moto.onet.pl/aktualnosci/nowy-tor-wyscigowy-w-polsce-juz-dziala/rgy3f 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 były juz testy motocyklowe na tym torze i w sumie pozytywne opiniesą tylko właściciele muszą sobie poradzić z brudem na torze, ponieważ wiatr nawiewa syf z okolicznych pól... ale jestem dobrej myśli a tu ciekawy artykuł http://ducatisti.pl/podstawy-czytania-opon/#more-2815 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jest fajna strona http://biketrackdayshub.com/ i tu jest orginalny artykłu o oponach Sporo fajnego materiału jest też tu: Sportjazda.pl 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 JEST NADZIEJA "Drodzy sympatycy Autodromu Jastrząb, zamieszczacie wiele zapytań w temacie możliwości jazdy motocyklami, dlatego zdecydowaliśmy się oficjalnie odnieść do tej kwestii. Nie chcemy być podejrzewani o dyskryminowanie motocyklowych pasjonatów. Jazdy motocyklami nie były możliwe w tym sezonie z przyczyn czysto technicznych. Tor w obecnym stadium prac nie gwarantuje użytkownikom jednośladów należytego bezpieczeństwa, a właśnie bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze. Naprawdę nie warto ryzykować kontuzji kosztem chwilowej satysfakcji. Choć w tym sezonie kierowcy samochodów mogli poczuć się uprzywilejowani (podkreślamy, że zadecydowały względy techniczne oraz bezpieczeństwa), w przyszłym sezonie nie zabraknie atrakcji także dla motocyklistów - planujemy szkolenia, sesje treningowe oraz track day'e. O wszystkich planach będziemy informować na bieżąco i z odpowiednim wyprzedzeniem. Drugą kwestią, którą pragniemy poruszyć są zapytania dotyczące wynajmu toru. Prosimy nie składać ich na profilu Facebook, a nadsyłać na adres: info(małpa)torjastrzab.pl Pozdrawiamy, Autodrom Jastrząb " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Słońce, gaz, hamulec i ciepła opona tak się zaczyna prawdziwa przygoda Z racji panującej aury tak mi się zatęskniło za tym miejscem.Szefu w pierwszej linii...ciężko skubańca dogonić KwD! Oby do wiosny... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Fajnie powspominać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie ma co sie rozczulac Panowie przez zime trzeba szlifowac forme zeby nie bylo zakwasow po torowaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Słońce, gaz, hamulec i ciepła opona tak się zaczyna prawdziwa przygoda Z racji panującej aury tak mi się zatęskniło za tym miejscem. Szefu w pierwszej linii...ciężko skubańca dogonić KwD! Oby do wiosny... i to nie jest moje ostatnie słowo tanio skóry nie sprzedam! btw wszystkiego najlepszego z okazji świąt! Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Szefu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-YAiXqOwkmE Oglądajcie, żeby smutno nie było 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No Robaczki sezon co raz bliżej, czas rozpocząć zbrojenie się! Wczoraj przyszła nowa zabawka do kawy która doda pewności siebie na wyjściach i długich 2kowych gumach! 2 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No Robaczki sezon co raz bliżej, czas rozpocząć zbrojenie się! Wczoraj przyszła nowa zabawka do kawy która doda pewności siebie na wyjściach i długich 2kowych gumach! Nice 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W tym sezonie mam zamiar odwiedzić ten tor trochę się boję ale trzeba się zmierzyć w końcu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 trochę się boję ale trzeba się zmierzyć w końcu Nie ma co sie bać. Sama czysta frajda Wcale nie trzeba nak.... na granicy by się dobrze bawić, chociaż szukanie limitów to najfajniejsza sprawa 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Podejrzewam tylko nie wiem co na to mój kręgosłup z którym mam spore kłopoty a ja mu daje ciągle w kość!~~ gdyby mój ortopeda wiedział że śmigam na moto niezwłocznie dostałabym skierowanie do Psychiatry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ziomek z naszej ekipy ma do sprzedania kocyki co by waszym oponką nie było zimno http://motocykle-lodz.pl/topic/6132-sprzedam-2x-koce-grzewcze/ 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 jak tam byl ktos dzisaj lub wczoraj na radomiu? 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Juz tak od razu ?? ja dziś dopiero się w kombi wbiłem. Od kwietnia trzeba zacząć myśleć nad jakimiś wypadami szkoleniowymi No i lublin ponoć nadal działa a skoro tam będę musiał być to 4 dni na torze będą fajną ocją 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ja jutro lecę na Radom ale do kobitki, nie wiem czy będę w stanie zahaczyć o tor. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja zaczynam w maju dopiero:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 też bym polatał, czekam na znak...... :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 no ja muszę parcha poskładać do kupy i trzeba sie wybrać bo to nie ma co zamulać jak pogoda taka łaskawa 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi