SMmaciek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Czy byłby ktoš chętny na torowanie na porannej sesji w srode ewentualnie w piatek? (co do piatku to jeszcze nie mam pewnosci czy wolne dostane wiec prferuje srode) Oczywiscie jak pogoda pozwoli:) KwD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 mozliwe ze ja z kiełkiem we środe badz piatek sie wybierzemy 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Z szefową sprawa obgadana, jak pogoda pozwoli to lecę w piątek o świcie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Edytowane 23 Września 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak tam ściganty? Ktoś chętny na piątkowe torowanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Czy coś wiadomo w sprawie filmu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) d*pa do tylu tak żeby między bak a jaja wchodziła pięść , początek stopy tylko na secie ( palce ) , d*pa leekko zwieszona tzn pół dupek siedzie na fotelu a drugi w powietrzu ,można powiwedzieć że zaczynamy od łokcia wchodzić w winkiel , kolanno jak tylko dotyka ziemi to chowamy pod moto (sprawdzamy nim tylko kąt pochylenia moto ) Nic na siłe wszystko kwestia czasu i treningu bez żadnego śmiesznego prawie że zsiadania z moto żeby tylko kolanem dotchnąć a i na radom ringu jest jeszcze na jednym z winkli takich garb odczuwalny jadąc tylko w jedną ze stron , zwykle ucieka przód , na którym leżałem zresztą Edytowane 29 Września 2013 przez Majka11 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 d*pa do tylu tak żeby między bak a jaja wchodziła pięść , początek stopy tylko na secie ( palce ) , d*pa leekko zwieszona tzn pół dupek siedzie na fotelu a drugi w powietrzu ,można powiwedzieć że zaczynamy od łokcia wchodzić w winkiel , kolanno jak tylko dotyka ziemi to chowamy pod moto (sprawdzamy nim tylko kąt pochylenia moto ) Nic na siłe wszystko kwestia czasu i treningu bez żadnego śmiesznego prawie że zsiadania z moto żeby tylko kolanem dotchnąć a i na radom ringu jest jeszcze na jednym z winkli takich garb odczuwalny jadąc tylko w jedną ze stron , zwykle ucieka przód , na którym leżałem zresztą Tak nieśmiało zapytam, a kolega Majka11 do czego się odniósł bo nie bardzo rozumiem skąd ten pobieżny opis? A na tym garbie wystarczy odkręcić mocniej gaz aby zwiększyć zakres pracy zawieszenia i nic nie ma prawa uciec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tak nieśmiało zapytam, a kolega Majka11 do czego się odniósł bo nie bardzo rozumiem skąd ten pobieżny opis? Też miałem zapytać ale widocznie jestem bardziej nieśmiały 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 zobaczyłem fotki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 zobaczyłem fotki Nie komentuj tylko wybierz się kiedyś z "nami" przyda się ktoś z praktyką 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) A właśnie odnośnie jakiegoś wypadu. Uda się jakąś popołudniówkę obskoczyć? Pogoda będzie dla nas jeszcze łaskawa? Edytowane 29 Września 2013 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A właśnie odnośnie jakiegoś wypadu. Uda się jakąś popołudniówkę obskoczyć? Pogoda będzie dla nas jeszcze łaskawa? Coś czuję że w tym sezonie już d*pa zbita, chyba że w październiku przyjdzie jeszcze ocieplenie jakieś ... albo trzeba czekać na wczesną wiosnę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Rolek skoro tak stawiasz sprawę to nie pozostaje mi nic innego jak pożegnanie się.DO ZOBACZENIA W PRZYSZŁYM ROKU KwD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ciężko dogrzać kapcia w takie temp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 chwila chwila Krzysiek! długoterminowa pogoda mówi że następna środa ma być bardzo ładna 20 stopni w dzień! trzymam kciuki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Czyli jeszcze jest nadzieja:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Właśnie sklejam ten filmik. Nie bawie się w jakieś przejścia itd tylko wycinam pokonywanie zakrętów i tyle.... ten filmik będzie miał z pół godziny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Zdzwaniamy się jakoś w tygodniu i pomyślimy jeszcze nad jakimś wypadem. Jak pogoda utrzyma się taka jak dziś to nie ma co odpuszczać. Rolek co tam Twoja cycata pogodynka rzecze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Cycata pogodynka mówi że najlepsza pogoda będzie w środę (w dzień ok 16-19 stopni zero opadów ale niestety mają być chmury) http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.12485&hourly=1&yday=281&weekday=%C5%9Aroda oraz http://meteo.org.pl/ i http://meteo.org.pl/prognoza Więc moim zdaniem nie ma co marudzić tylko szykowac popołudnie środowe na jazdy. Bo niestety ale cycata przepowiedziała, że w piątek pogoda może być już średnia ... Ok. Już wszystko wiadomo... w tą środę czyli jutro kończymy sezon torowania w Radomiu. Sesja popołudniowa. Startujemy z Della o ok 10:20-30 z już zatankowanymi maszynami. Na tą chwilę jestem ja, wildi i krzysztofu. Ktoś chętny ? Edytowane 7 Października 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Było extra, w sumie nie mogło być inaczej, pogoda piękna, ciepło sucho, słonecznie ! Szkoda, że było to pożegnanie z torem na ten sezon ... ale widzimy się w 2014 Dzięki ekipa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Umieram, wszystko mnie boli! organizm się poddał. Jakiś dziwnych drgawek dostałem. Ma ktoś jakąś wejściówkę na masaż full serwis? Dzisiejsze torowanie było mega za***iste! Pogoda, ekipa, moc wrażeń na maxa! Cały czar jednak pryska na myśl, że pół roku przerwy przed nami Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy uczestniczyli w zabawie na torze! To był całkiem fajny sezon. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nie lubie was ja musiałem pracować 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nie lubie was ja musiałem pracować My też się nie opierdzielaliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi