Skawa Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 widze ekipa bedzie zacna, sie chyba nie pomieścimy kumple z ptb też mają jechac ale oni to pewnie jak zwykle na popołudnie ;/ no ale nic ja też się pisze mam nadzieje tylko ze wstane tak wczesnie 7:00 wyjazd? - w 1:30h sie chyba dojedzie nie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Z tego co pamiętam to suchy i reszta mieli wyjechać o 6.oo z della,ja się podłączałem po drodze. Tobie też,chyba nie pyli się gnać na Ofiar... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 a to o której Ty wyjeżdżasz bo ja na Pabianickiej mieszkam i którędy lecisz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 a to o której Ty wyjeżdżasz bo ja na Pabianickiej mieszkam i którędy lecisz? Ostatnio startowałem o6.00,jechałem przez Rzgów i podłączałem się w Kurowicach. Możemy się spotkać np.w Rzgowie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja również pisze się bankowo jako że pierwsza wizyta na torze skończyła się bardzo owocnie:) Jednak dopiero w połowie sierpnia. Dawajcie prosze znać możliwe wcześnie żeby można było dzień wolnego w pracy wziąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Za tydzień,w środę ma być +30 -Będzie się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Za tydzień,w środę ma być +30 -Będzie się działo... No to elegancko asfalt i gumy będą dobrze kleić. Zamiast jednej trzeba będzie wziąć 2 butelki wody. Rano chyba aż takiej tragedii nie będzie ale tak już po 11 może być ciężko a jeszcze trzeba wrócić do chaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 a czemu w ogóle tak wcześnie wracacie? cały dzień raptem 20zl czy więcej ; ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 a czemu w ogóle tak wcześnie wracacie? cały dzień raptem 20zl czy więcej ; ) "Piniondze to nie fszystko" Ja byłem pierwszy raz i po 4h wyjebany ja bezpiecznik Ale ja starszy człowiek jestem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ok, czy ktoś coś wie, kiedy ewentualnie wybieracie się do Radomia i na która porę dnia? Trza by zaklepać wolny dzień w pracuni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nie widzę innej możliwości. Proszę rezerwować środę (7.08). Sesja poranna. Miejsce zbiorki i godzina jak do tej pory. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jak faktycznie ma być ponad 30 stopni to ja pass ale tą szklankę wody w okolicach Opoczna polecam bo wczoraj korzystaliśmy i była baaardzo smaczna 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jak faktycznie ma być ponad 30 stopni to ja pass Trzeba być twardym a nie miętkim trochę słońca jeszcze nikomu nie zaszkodziło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Trzeba zabrać leżaki i w przerwach się opalać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Postaram się być przed 6.oo Dell, chętnie się podłącze. Pozdrawiam 1 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Trzeba zabrać leżaki i w przerwach się opalać Jak masz możliwość,to lepiej zabierz jakiś parasol Postaram się być przed 6.oo Dell, chętnie się podłącze. Pozdrawiam Do zobaczyska... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 w którym miejscu na dellu zbiórka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak faktycznie ma być ponad 30 stopni to ja pass Nie ładnie w którym miejscu na dellu zbiórka? O i Małaaaa!-extra Na pewno się odezwie ktoś,kto startuje z della... Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ok to dla leniucha któremu nie chce się przeglądać postu od początku poproszę o godzinę i dokładne miejsce zbiórki:) Wszystko wskazuje na to że będę :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 cholercia cały czas się bije z myślami ale jutro już będę wiedział czy jadę na cały dzień czy tylko popołudnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zbiórka środa (7.08) przed 6 rano na krańcówce autobusowej na Dellu. 6:10 wyjeżdzamy wiec spóźnialscy lecą na własną rękę. Jak coś to dzwonić lub sms.Do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) lecę i ja ! jutro tylko zmienie sobie olej w lagach i jazda Sorka że post pod postem ale wtedy widać że coś nowego a nie ukryta edycja... w tym momencie jest 35 stopni w cieniu... a jutro ma być cieplej może jak już będziemy wracać przez spałe i będzie taka pogoda jak dzisiaj to zrobimy sobie tam małe biwakowanie ? zjemy po lodziku, opierdzielimy gofra jakiegoś, pogadamy o wrażeniach czy po prostu poleniuchujemy w cieniu błogo usmiechajac się w bezchmurne niebo ? Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W końcu udało się załatwić wolną środę więc będę. Pomysł ze spałą też mi się podoba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 w tym momencie jest 35 stopni w cieniu... a jutro ma być cieplej może jak już będziemy wracać przez spałe i będzie taka pogoda jak dzisiaj to zrobimy sobie tam małe biwakowanie ? zjemy po lodziku, opierdzielimy gofra jakiegoś, pogadamy o wrażeniach czy po prostu poleniuchujemy w cieniu błogo usmiechajac się w bezchmurne niebo ? Jestem za...-tylko trzeba jakieś dodatkowe "mantki"zabrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jestem za...-tylko trzeba jakieś dodatkowe "mantki"zabrać ja i tak biorę ze 2/3 komplety bo coś czuję że w jednych będzie mało przyjemnie w takich temperaturach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi