Turboldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jak się dobrze nauczę jeździć po prostej to też się chętnie z Wami zabiorę 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Jak się dobrze nauczę jeździć po prostej to też się chętnie z Wami zabiorę Jedź już teraz - prostą podszkolisz na "start-mecie" i będzie 2in1. Ja się deklarowałem na wyjazdy, ale ponieważ mój Osiołek idzie do ludzi to nie chcę go narażać na żadne "przygody". Edytowane 25 Lipca 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Trzeba znowu jechać to zabieram się z Wami na ten nexttime 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) P.S Trochę sie zgapiłem z tym ciśnieniomierzem. Mogłem wolać chociaż zyla za użyczenie hehe, padłem ze śmiechu i jeszcze budkę z hot dogami Maciek na supermoto ganiał jak zawodowiec bo się zaczerwienie Edytowane 25 Lipca 2013 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 no to będziemy już trzy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Cieszę się że chętnych co raz więcej. Z resztą się nie dziwie bo na dobrą zabawę zawszę się chętni znajdą Jak się dobrze nauczę jeździć po prostej to też się chętnie z Wami zabiorę 600RR po prostej sama sobie da rade jak jej nie bedziesz przeszkadzał Proponuje mimo wszystko trenować jazdę na zamkniętym obiekcie. A teraz przyznać się kogo co boli po wczorajszym? Nie będę ukrywał że małe zakwasy w nogach mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 z bólami to jest masakra, myślałem że będzie luzik bo dużo na rowerze śmigam ale jest dramat. Ale podoba mi się to Dzięki za cenne wskazówki:) muszę zainwestować w jakąś lekturę bo mam spore braki w teorii:/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Mnie napie*dala wszystko Zarzucam kilka fotek,tym razem wykonanych gofrownicą Edytowane 26 Lipca 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 ejj a mnie nic nie boli 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 aa ja też chcę! zbieram już fundusze na paliwo i na tor chętnie zabiorę się kiedyś z Wami bo moje "zakręty" są beznadziejne. muszę zainwestować w jakąś lekturę bo mam spore braki w teorii:/ mam "Motocyklistę doskonałego", "Motocyklistę doskonałego-drogę do mistrzostwa" i mam jeszcze "Strategie uliczne". Jeśli chcesz coś chętnie pożyczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ejj a mnie nic nie boli Bo Ty Marta,jesteś twarda sztuka aa ja też chcę! zbieram już fundusze na paliwo i na tor chętnie zabiorę się kiedyś z Wami bo moje "zakręty" są beznadziejne. mam "Motocyklistę doskonałego", "Motocyklistę doskonałego-drogę do mistrzostwa" i mam jeszcze "Strategie uliczne". Jeśli chcesz coś chętnie pożyczę Jeżeli można,to przy okazji, ja poproszę coś do poczytania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Bo Ty Marta,jesteś twarda sztuka Pewnie się obijała jak zawsze Jeżeli można,to przy okazji, ja poproszę coś do poczytania Jak chcesz na tor to jednak polecę Przyśpieszenie I i II. Twist of the wrist było oryginalnie. Jest jeszcze film do drugiej części. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Pewnie się obijała jak zawsze Jak chcesz na tor to jednak polecę Przyśpieszenie I i II. Twist of the wrist było oryginalnie. Jest jeszcze film do drugiej części. Polecisz,czy pożyczysz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Pewnie się obijała jak zawsze Obijałam się, zrobiłam tylko marne 85 km po tym torze. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Polecisz,czy pożyczysz? Z pożyczeniem będzie gorzej bo są w ciągłym użyciu poza tym to taka pozycja, która każdy powinien mieć na półce (byłoby mnie wypadków oraz żałosnych widoków z cyklu "motocyklista walczy z motocyklem") Obijałam się, zrobiłam tylko marne 85 km po tym torze. Jak to keith code pisał to nie jest tylko kwestia nawiniętych kilometrów . Spoko przecież mnie tam nie było a Krzysiek pisał że ciężko pracowałaś. Będzie bezpieczniej 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak chcesz na tor to jednak polecę Przyśpieszenie I i II. Twist of the wrist było oryginalnie. Jest jeszcze film do drugiej części. O właśnie o to mi chodziło tylko tytuły wyleciały z głowy:) dzięki mam "Motocyklistę doskonałego", "Motocyklistę doskonałego-drogę do mistrzostwa" i mam jeszcze "Strategie uliczne". Jeśli chcesz coś chętnie pożyczę Dzięki ale to już za mną i to kilka razy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Obijałam się, zrobiłam tylko marne 85 km po tym torze. No to za wcześnie pochwaliłem Nie przyłożyłaś się do ćwiczenia z przenoszeniem ciężaru ciała Następnym razem nie będzie już tak łatwo. Zdecydowanie polecam pozycję Przyśpieszenie I i II. Przeczytać wnikliwie książki i a później brać się za film. A generalnie po zdjęciach widzę, że trochę też mi brakuje do ideału wiec w najbliższą środę powtórka z rozrywki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) noooo dobraaa, to boli mnie wszystko i na 99% w środę jadę Edytowane 26 Lipca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 noooo dobraaa, to boli mnie wszystko i na 99% w środę jadę Dobra ściema pół sukcesu Proponuje pomału szukać skórzanego kombiaka bo z takim zapałem jak będziemy jeździć co tydzień to na bank pod koniec sierpnia będziesz już szorować kolanem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A ja nie moge kolanem:/ ale slidery na butach starte:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A ja nie moge kolanem:/ gdyby to było MotoGp albo jakieś inne WSBK to byś musiał, a tak to bardziej dla lansu niż konieczność... zamiast wystawiać kolana, lepiej ściskać nimi bak 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) gdyby to było MotoGp albo jakieś inne WSBK to byś musiał, a tak to bardziej dla lansu niż konieczność... zamiast wystawiać kolana, lepiej ściskać nimi bak a wiec kolego wystawianie kolana szczególnie w początkowej fazie nauki nie służy temu aby się lansować. Na dodatek (nie lubię wchodzić w polemikę odnośnie techniki jazdy) jeśli odpowiednio będziesz pracował na podnóżkach to w momencie wejścia w zakręt jak dokręcisz biodra wtedy wewnętrzne kolano samo Ci się odtworzy. Tyle. Edytowane 26 Lipca 2013 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 U mnie przy starych oponach jak bym tylko trzymał zbiornik to w "szybkim" zakręcie koła bardzo się ślizgają a jak chociaż trochę się przesunę to moto jest dużo bardziej stabilne przy tej samej prędkości i to pomimo, że ze mnie marny rider. Oczywiście przy jeździe turystycznej nie jest to niezbędne ale opanowanie techniki jazdy pomoże w sytuacjach podbramkowych. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Są zawodnicy którzy w ogóle nie przycierają kolan. Podobno jak się trzyma kolano przy baku to łatwiej łokciem przytrzeć 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A ja nie moge kolana przytrzec bo noge wystawiam:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi