Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 to o 15:00 pod centralem,, rozumiem że o 15:00 odpalamy i ruszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 przelew zrobiony, do zobaczenia jutro 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 15:10 ruszamy najpozniej. Lecimy w prawo do Wlokniarzy , tam w lewo, nastepnie w prawo na Pabianicka, w lewo w Rudzka, nastepnie w prawo w Farna i dojezdzamy do celu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jutro jestem w robocie do 17;00-18;00 i nie jestem w stanie fizycznie się wyrwać... ważny klient i dawno po terminach wdrożeń. Niestety nie będę mógł być. Szczere kondolencje dla Sławka i rodziny Sylwii. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Na grillu KAWASAKI zebralem pieniadze na wieniec od : - MikeMT01 10zl - Gulek 10zl -Ridick i Beata 20zl -Blazej 10zl Lacznie 50zl. Dziekujemy za wplate! widzieliśmy się wczoraj ale ja i Asia damy dzisiaj o 15:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 w sumie nie wiem po co lista. kto dal to dal, kto chce (a co wazniejsze moze) to pozegna. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Swieta prawda.... Postaram sie byc ale nie wiem czy uda mi sie z roboty wyrwac... Na pewno bede myslami Szczere kondolencje dla Slawka i Rodziny 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Do tej pory zebraliśmy 439,91 PLN (wliczając 50 PLN od Wojtka). Wieniec i szarfa zostały już zamówione, zostaną przywiezione na miejsce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) W imieniu Sławka DZIĘKUJĘ wszystkim motocyklistą za tak liczne przybycie na pogrzeb. Dziękuję za kwiaty i ostatnie pożegnanie głośnym rykiem silników. Szczególne podziękowanie dla kolegi Jakuba - Apacz , za zrobienie na własny koszt, 2 metalowych tabliczek z wygrawerowanym zdjęciem Sylwii, oraz wypisanym pożegnaniem od nas motocyklistów. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anielski74 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 W imieniu kolegów i znajomych z Rudy Pabianickiej,chciałbym podziękować wam, za to w jaki sposób pożegnaliście Ś.P. Sylwię.Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi