Lans Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Pogrzeb Sylwii Wojteckiej odbędzie się w czwatrek 27.06 o 15:30 na Rudzie przy ul.Farnej, w kościele parafii św. Józefa. Wszystkich motocyklistów zaprasza Sławek Repsol i rodzina. Spotykamy się o godz. 15:00 pod Centralem, stamtąd wszyscy razem pojedziemy do kościoła na pogrzeb. Proszę o dalsze przekazywanie informacji. PS: Zbiórkę na wieniec prowadzi Aidekk. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Sylwii !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Kasę już wpłaciłem a na pogrzeb postaram się urwać z roboty 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Na razie pod Centralem zostało zebrane tylko 110 zł. Parę osób prosiło mnie już o nr konta więc liczę max 200 na chwilę obecną. Wspominając zeszłoroczne zbiórki na tego typu akcje to jestem szczerze rozczarowany. Jeśli potrzebne są pieniądze na zakupy to Wojtek pisz do mnie, od razu robię Ci przelew. Nie będę w stanie w tym tygodniu ogarnąć żadnych zakupów ze względu na zapierdol w pracy, więc jeśli możesz to albo zakup sam znicze i wieniec albo daj znać komu przelać kasę. Liczę, że po tym poście zapominalscy, którzy jednak chcieliby dorzucić się na wieniec i znicze dla koleżanki dorzucą coś na konto: Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów: Nr konta: 95 1090 2705 0000 0001 2021 6449 Tytułem: dla Sylwii 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Także postaram się być. ps. Aidekk, nie przesadzaj, nie potrzebujemy 1000 zł żeby kupić kwiaty i znicze, bardziej liczy się pamięć i przybycie... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Aidekk ludzie w czwartek chcieli płacić tylko nie było już ani ciebie ani Suchego więc myślę, że nie będzie problemu ze zbiórka pieniędzy. Może któryś z Was podjechałby na moto grilla jutro. Będzie tam sporo ludzi od nas. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Aidekk ludzie w czwartek chcieli płacić tylko nie było już ani ciebie ani Suchego Byłem w czwartek a zbiórka była ogłaszana na forum. Stałem od 18:25 do 19:30. Ci którzy chcieli dać podeszli i dali. Tak czy inaczej temat zamknięty. jeśli ktoś przyjechał później i faktycznie nie miał okazji lub nie wiedział i chce się dorzucić to nr konta jest podany. Reszty nie zmuszamy. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 dobrze, ze mamy konta, i mozna rowniez zdalnie sie dorzucic. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mnie nie było ostatnio, więc przelew zrobiłem teraz. Postaram się w czwartek urwać i przybyć na pogrzeb. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ola_ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zrobiłam przelew dziś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Przelew poszedl. Na 80% jestem tylko nie wiem czy nie podjade od razu na farna. 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czy ktos weźmie mnie ze sobą żebym mógł z wami jechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Przelew poszedł,więc do czwartku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Do tej pory zebraliśmy 240 PLN 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dzisiaj podjade okolo po 19 na grilla czerwonym Suzuki z L-ka na dachu. Jesli ktos bedzie chcial moze wplacic mi pieniadze, liste wplacajacych podam na forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przelewik poszedł. Jutro też postaram się być, ale nie obiecuję - nie wiem co mnie jutro w pracy czeka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Chcialem ale niestety mam spotkanie w pracy o 16-tej ... ale minut cisza zrobie ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anielski74 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 P.s. Czy rzeczywiście musicie przyjeżdżać na motorach? To nie szoł,tylko w ciszy pożegnanie Sylwi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) P.s. Czy rzeczywiście musicie przyjeżdżać na motorach? To nie szoł,tylko w ciszy pożegnanie Sylwi. Podejrzewam, że zanim ktokolwiek napisał tutaj o pożegnaniu na motocyklach konsultował to z najbliższymi Sylwii. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Podejrzewam że tak czy tak odcina i tak będzie grana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Sorki że tak późno ale też zrobiłem dziś przelew, postaram się jutro być a jeśli mi sie nie uda to bede myślami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Późno ale przelane. Postaram się być i pożegnać Sylwię jutro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Obecnosc motocyklistow jest przedyskutowana z rodzina. Nie ma z tym problemu, poza tym Sylwia bylaby z naszej obecnosci bardzo zadowolona. Podczas pogrzebu zachowujemy sie cicho. Jedynie na koniec przed odjazdem , mozemy odkrecic na chwile manetki w gescie pozegnania. Na grillu KAWASAKI zebralem pieniadze na wieniec od : - MikeMT01 10zl - Gulek 10zl -Ridick i Beata 20zl -Blazej 10zl Lacznie 50zl. Dziekujemy za wplate! Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przelew poszedł, sorry, że tak późno. Boję się, że nie uda mi się do Was dołączyć, ale będę próbował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi