Magda Bodom Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Na filmiku naliczyłam koło 180 moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 YYY to moje były zawsze je gdzieś posieje znalazcy piwo się nalezy Chyba Suchy je ma. A to jak odpaliłeś motocykl bez nich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 W/g mnie 171 moto, tolerancja (+/-) ...5 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Chyba Suchy je ma. Oddałem Danielowi, trochę dostało mu się pasem skórzanym po tyłku, ale przyjął skruchę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) 5 moto mnie wyprzedzilo przy pierwszym filmie wiec ich nie ma Stooo lat, stooo lat.... http://www.youtube.com/watch?v=eNlyg_oK_7M&feature=youtu.be Edytowane 4 Lipca 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Akurat to jest stary artykuł ponieważ "na ul. Aleksandrowskiej w okolicy nr 143. Kierowca seata zajechał tam drogę motocykliście, który podróżował z 9-letnim synem." Sorrki ja nie spojrzałam na datę, a wyświetliło się zaraz pod wypadkiem z dnia dzisiejszego... Jest też Dziennik - http://www.dziennikl...afilm,id,t.html Ale te same foty dali co w Ekspressie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Oddałem Danielowi, trochę dostało mu się pasem skórzanym po tyłku, ale przyjął skruchę Suchy jesteś dobry w tym tzn w organizowaniu imprez masowych ..szkoda ze tylko załapałem się na pokaz booom booom odpaliłem kluczykami w woli ścisłości 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Oddałem Danielowi, trochę dostało mu się pasem skórzanym po tyłku, ale przyjął skruchę Zdarza się czasem coś zgubić, grunt że znaleziono je bo po ciemku szukać to było by nie ciekawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Zdarza się czasem coś zgubić, grunt że znaleziono je bo po ciemku szukać to było by nie ciekawie Fakt.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę się teraz ladnie przyznać, kto został wybrany na Polańskiego ? I gdzie podrzucić materialy ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 5 moto mnie wyprzedzilo przy pierwszym filmie wiec ich nie ma Stooo lat, stooo lat.... http://www.youtube.com/watch?v=eNlyg_oK_7M&feature=youtu.be bardzo edukacyjny materiał dopiero teraz zrozumiałam fenomen rosnącego popytu na obuwie motocyklowe - 3/4 kierowników wlekło nogi po ziemi ... next time ćwiczymy wolną jazdę 2 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Specjalnie na urodziny zdjęli boczne koleczka i taki był efekt 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Super impreza,torcik mi się trafił dzięki Adze,która przechwyciła odrobinkę i był bardzo smaczy, i przelot na Duży Plus.Gratulację za organizację .Pozdrawiam wszystkich obecnych na urodzinach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Rewewlacyjna impreza Czapki...wróć...kaski z głów dla organizatorów. Jestem pod takim wrażeniem, że od wczoraj jeszcze spać się nie położyłam, a zaraz znowu do pracy Ale bezapelacyjnie warto było. Central, grupowy przelot przez miasto, torcik przesmaczny, fajerwerki.... Niezapomniane wrażenia. Już doczekać się nie mogę następnej takiej imprezy... Edytowane 5 Lipca 2013 przez Yuna80 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Idealny filmik, aby ocenić szacunkową ilość moto.. zrobiłbym to, ale padam na twarz, a za niecałe 5h pobudka, zatem podejmie się ktoś policzenia? Dzięki Nie zdążyłam złapać wszystkich, ale naliczyłam ok. 190 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Super, fajne swietowanie! Torcik mmm... Tu fotki i krotki filmik z mojego telefonu, moze ktos siebie znajdzie https://plus.google.com/102049443899201488414/posts/5HSNMm92umm https://plus.google.com/102049443899201488414/posts/enqneKwYfni Pozdro 1 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Bardzo wam wszystkim dziękuje za niesamowite wrażenia. Wielkie podziękowanie dla organizatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wielkie dzięki dla organizatorów Suchy szacunek za stworzenie FŁM no i wielkie dzięki wczorajszej ekipie a zwłaszcza tej jednej zagubionej Pani, odnalezionej szczęśliwie w Zgierzu 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzięki wielkie, było super. Suchy jesteś MISZCZ:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzięki organizacji bezbłędnej oraz świetnej, zebranej ekipie FŁMu wczorajsze urodziny okazały się super imprezą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 I ja serdecznie dziękuję. Przede wszystkim za uprzejmość osób, dzięki którym mogłam wziąć udział w tej imprezie 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dziękuję bardzo. Organizacja wyszła zawodowo. Suchy - pełen szacun. Niestety zawsze trafi się jakaś czarna owca - "popitaśny" kolega na Thundercat'cie grzejący między nami w odległości 0,5m ... W przyszłym roku zapraszam Go na początek defilady, bo jazda między nami w taki sposób nie była bezpieczna... Podsumowując - było pięknie 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jak wszyscy tak słodzą to ja łyżkę dziegciu ... Co taki mały tort był i taka kolejka do niego?? haha cóż rok temu próbowałem, w tym się nie udało... za to Rostbef o 22 w Pabianicach pycha Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Super organizacja, super przejazd. Mimo, że do Kruszowa nie dotarłem, bo musiałem wracać, było warto jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Impreza zaliczona na bardzo duży plus, wielkie ukłony dla Suchego i reszty ludzi którzy brali udział w organizacji takiej imprezy. Zdecydowanie powinniśmy pomyśleć jeszcze o jakiś imieninach żeby takich imprez było znacznie więcej Pozdrowienia dla wszystkich i do następnego 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi