Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Drugie Urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - 4 Lipca 2013 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parada super , plecaczek zachwycony taka ilością moto na ulicach ,no i na tort się załapałem :biggrin:

Do następnego

Opublikowano

Było miło, torcik wystrzałowy bomby smaczne, czy odwrynie ;-)

pozdrawiam wszystkich uczestników, szerokości!!!

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Mimo iż do samego Kruszowa nie doleciałem (jak większość wie złapaliśmy kolejną gumę ...) to cała impreza była genialna :smile:
Później większość wróciła na Della i piękne gumowanie było :smile:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Pozdrowienia dla Panów w żółtych kamizelkach...

PS Jak by ktoś chciał trochę materiału z kasku w 720p to priv...

motorcycle.gif
Opublikowano

ja chcę jak gdzieś mnie masz :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Pierszy raz pojawiłem sie na zlocie i od razu urodziny FŁM - niesamowite wrażenia.

pzdr all

Opublikowano

świetna impreza! :smile:
@Elfeti- myślałem przed odpaleniem filmiku, że to dla Ciesa mnie pozdrowienia, ale niestety nie tym razem  :decayed:

Opublikowano

Dorwałem się na chwilę do Forum przed wyjazdem do Sielpi i dziękuje w imieniu wszystkich organizatorów za tak liczne przybycie i kulturalne zachowanie. Nie zanotowałem niemiłych incydentów, ani żadnych strat zatem śmiało mogę zaliczyć tą imprezę do udanych :smile: Świetnie się bawiłem i mam nadzieję, że wszystkim się podobało.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Było GODNIE :biggrin: :biggrin: :biggrin:  Dzięki Wszystkim

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

Swietna impreza !!!

Mimo watpliwosci coniektorych osobnikow, przejazd sprawnie i bezpiecznie pokonany, bez najmniejszych problemow :smile:

Opublikowano

Adam fotki fajowe-no i te zawody w jedzeniu było śmiesznie,choć zaliczyłem 3-cie miejsce :laugh2: NO I PODZIĘKOWANIA (ADMINOWI) I WSPÓŁTWÓRCOM ZA TĄ CAŁĄ ORGANIZACJĘ  :smile:

Opublikowano

Fotki amatorskie sprzętowo jak i umiejętnościowo:P Ale zawsze coś:P Na zawodach chyba nie było juz lepsiejszych aparatów wiec :P

Opublikowano (edytowane)

Co mogę więcej dodać. Suchy dałeś czadu w porównaniu z pierwszymi urodzinami! ;) Było za***iście!!! frekwęcja też dopisała, a to sto lat, sto lat to naprawdę Ci się bardzo, bardzo należało!!! :smile: Z mojej strony wielkie dzięki dla naszego admina i osób mu pomagających jak i dla wszystkich przybyłych!!! :smile: LwG i do zobaczenia jeszcze nie raz!!! :smile: :) :smile:

Edytowane przez Maniuś (wyświetl historię edycji)

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

Opublikowano

Teraz czekamy na naszego fotografa i puścimy w obieg jakieś foteczki  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

ja chcę jak gdzieś mnie masz :smile:

to się nadaje ? bez cenzury? łeee

Opublikowano (edytowane)

Widzę, że moja EN-ka jeszcze komuś się podoba :cheers:  Ta Valkyrie też była śliczna  :smile:

LwG

Edytowane przez Papa Zulu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

podziwiam wszystkich, którzy byli w kombi :smile:

:smile: Podziwiam wszystkich którzy jeżdżą bez ,, zabezpieczenia " :biggrin: :biggrin: :biggrin:^_^

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

ja mam w portfelu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, że tak długo to trwało, ale lepiej późno niż później :-)

To dopiero moje pierwsze zabawy z obróbką filmów z tej kamery i z wrzucaniem ich na YT, jeżeli udałoby mi się uzyskać jeszcze lepszą jakość, to podmienię linki.

Pozdrawiam wszystkich!!!

Burek 400 K3:
icon3.png

Opublikowano

nieźle, nieźle. ; ) 

ps. oglądając te filmiki przypomniało mi się o koledze na bordowym Burgmanie :smile: zapraszamy również na forum Burgmanii  ;)