gładki Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Parada super , plecaczek zachwycony taka ilością moto na ulicach ,no i na tort się załapałem Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Było miło, torcik wystrzałowy bomby smaczne, czy odwrynie ;-) pozdrawiam wszystkich uczestników, szerokości!!! 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mimo iż do samego Kruszowa nie doleciałem (jak większość wie złapaliśmy kolejną gumę ...) to cała impreza była genialna Później większość wróciła na Della i piękne gumowanie było 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Pozdrowienia dla Panów w żółtych kamizelkach... PS Jak by ktoś chciał trochę materiału z kasku w 720p to priv... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 ja chcę jak gdzieś mnie masz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Pierszy raz pojawiłem sie na zlocie i od razu urodziny FŁM - niesamowite wrażenia. pzdr all 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzo Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 świetna impreza! @Elfeti- myślałem przed odpaleniem filmiku, że to dla Ciesa mnie pozdrowienia, ale niestety nie tym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dorwałem się na chwilę do Forum przed wyjazdem do Sielpi i dziękuje w imieniu wszystkich organizatorów za tak liczne przybycie i kulturalne zachowanie. Nie zanotowałem niemiłych incydentów, ani żadnych strat zatem śmiało mogę zaliczyć tą imprezę do udanych Świetnie się bawiłem i mam nadzieję, że wszystkim się podobało. 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Było GODNIE :biggrin: Dzięki Wszystkim 1 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 podziwiam wszystkich, którzy byli w kombi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzięki za impreze no i kilka fotek ode mnie:) https://plus.google.com/photos/107987114923698859474/albums/5897127721258471569?authkey=CM_fka6r-Ya8Iw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Swietna impreza !!! Mimo watpliwosci coniektorych osobnikow, przejazd sprawnie i bezpiecznie pokonany, bez najmniejszych problemow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Adam fotki fajowe-no i te zawody w jedzeniu było śmiesznie,choć zaliczyłem 3-cie miejsce NO I PODZIĘKOWANIA (ADMINOWI) I WSPÓŁTWÓRCOM ZA TĄ CAŁĄ ORGANIZACJĘ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Fotki amatorskie sprzętowo jak i umiejętnościowo:P Ale zawsze coś Na zawodach chyba nie było juz lepsiejszych aparatów wiec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Co mogę więcej dodać. Suchy dałeś czadu w porównaniu z pierwszymi urodzinami! Było za***iście!!! frekwęcja też dopisała, a to sto lat, sto lat to naprawdę Ci się bardzo, bardzo należało!!! Z mojej strony wielkie dzięki dla naszego admina i osób mu pomagających jak i dla wszystkich przybyłych!!! LwG i do zobaczenia jeszcze nie raz!!! :) Edytowane 5 Lipca 2013 przez Maniuś (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Teraz czekamy na naszego fotografa i puścimy w obieg jakieś foteczki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ja chcę jak gdzieś mnie masz to się nadaje ? bez cenzury? łeee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Widzę, że moja EN-ka jeszcze komuś się podoba Ta Valkyrie też była śliczna LwG Edytowane 8 Lipca 2013 przez Papa Zulu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dzięki za impreze no i kilka fotek ode mnie:) https://plus.google.com/photos/107987114923698859474/albums/5897127721258471569?authkey=CM_fka6r-Ya8Iw Haha nie widziałem tego wcześniej Całkiem dobry ten placek. Graty dla uczestników 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 podziwiam wszystkich, którzy byli w kombi Podziwiam wszystkich którzy jeżdżą bez ,, zabezpieczenia " :biggrin: 1 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Można się zabezpieczyć i nie grzać aż tak : http://www.dainese.com/media/catalog/product/cache/209/front_image/520x600/8a02aedcaf38ad3a98187ab0a1dede95/1/7/1735066_725_F_S.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ja mam w portfelu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Przepraszam, że tak długo to trwało, ale lepiej późno niż później :-) To dopiero moje pierwsze zabawy z obróbką filmów z tej kamery i z wrzucaniem ich na YT, jeżeli udałoby mi się uzyskać jeszcze lepszą jakość, to podmienię linki. Pozdrawiam wszystkich!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzo Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 nieźle, nieźle. ; ) ps. oglądając te filmiki przypomniało mi się o koledze na bordowym Burgmanie zapraszamy również na forum Burgmanii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi