Apacz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Cały przejazd będzie nagrywany, więc prosimy o nie blokowanie jazdy naszemu kamerzyście i fotografowi. Jeżeli wyjedziemy na 3-pasmową ulicę, to zajmujcie 1-2 pasy, a nie wszystkie! Dajcie przejechać szybszym użytkownikom tych dróg oraz udostępnijcie miejsce dla samochodu z obiektywami, który będzie się przemieszczał blisko was. TAK TAK, samochód z obiektywami będzie blisko. Ja będę nim powoził Edytowane 4 Lipca 2013 przez Apacz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 TAK TAK, samochód z obiektywami będzie blisko. Ja będę nim powoził Z Apacza będzie nagrywane? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Z Apacza będzie nagrywane? Nie z Apacza tylko z Vana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja już skarpetki suszę a teraz trzeba maszynę wypucować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_dki Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Siema. Dawno mnie tu nie było, jakoś miałem inne sprawy na głowie. Nawet nie wiedziałem, że szykuje się taka impreza. Na całe szczęście admin przysłał mi maila. To jadę. Jak ma być tylu pierwszorazowych to ja też. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie zapomnijcie zabrać ze sobą koszulek, smyczek i innych forumowych gadżetów Będzie to mile widziane. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Myslę że dobrym tematem jest ustalenie max prędkości z którą będzie sie poruszała cała grupa, czyli optymalna dla tych szybkich i wolniejszych użytkowników. Osoby prowadzące grupę trzymają sie ustalonej prędkości, a reszta sie dostosowywuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 32*C Czaaad...... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Myslę że dobrym tematem jest ustalenie max prędkości z którą będzie sie poruszała cała grupa, czyli optymalna dla tych szybkich i wolniejszych użytkowników. Osoby prowadzące grupę trzymają sie ustalonej prędkości, a reszta sie dostosowywuje. Na miejscu to dogadamy jeśli ktoś by się niepokoił Sądzę, że przepisowo W zależności jak warunki drogowe pozwolą, nie ma co gonić po mieście - na trasie kto będzie chciał to odkręci 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja zawitam dopiero w Kruszowie Do zobaczenia ja koło 20.15 będe czekał w Kruszowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 32*C Czaaad...... Ale będą urodziny :-) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 a do której bedziecie tam siedzieć ja pracuje do 22 prawie i nie wiem czy jeszcze bedziecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Starajmy się jechać w grupie i w turystycznym tempie - nie będzie aż tak wolno, aby maszyny się zagotowały, ale nie będzie aż tak szybko, aby kamery nas objęły. Każdy jedzie swoim tempem, ale w sposób bezpieczny i umożliwiającym wyprzedzanie innym! Początkowo będę jechał na przodzie, ale śmiało można wyprzedzać, omijać, wymijać, tak aby ujęć do filmu było jak najwięcej. Jako osoba nie biorąca udziału w wyjeździe nie powinienem się wcinać - ale nie uważasz że przy tak dużej grupie - zielowne światło na wyprzedzanie jak kto chce w grupie jest prowokowaniem niebezpiecznej sytuacji? Tym bardziej że cały wyjazd ma być wspólnym przejazdem jako zorganizowanej grupy - a wtedy jazda grupy powinna być dostosowana do najmniej doświadczonych kierowników, najsłabszych maszyn. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Oczywiście będę, lecz nie obiecuję, że za wami nadążę to mam nadzieję, że będzie super. Rozumiem, że w Kruszowie coś tam jeść będziemy? Pozdrawiam i do zobaczenia. Jestem chętny na placki Edytowane 4 Lipca 2013 przez KrzysiekP (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wolniejsze osobniki również będą wiec nie ma strachu. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dokładnie. Raz w roku można się dopasować do innych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Powinienem być o 1845 pod SDH :-) Pozdrawiam Sailor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No Ciekawy jestem jak to będzie w praktyce ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dobra impreza!! Placek też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 a miało być tak fajnie lecz czar prysną gdy cebra strzeliła focha i po imprezie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mógłby się odezwać ten ktoś w zielonym co cały czas sobie siedział spokojnie, machał widelcem a placka nagle nie ma Niby taki byku a teraz jestem głodny, choć całego nie zjadłem.. :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 co tak szybko wróciliście? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dzięki wszystkim za spotkanko, wspólny przejazd i pogaduchy w Kruszowie. Kolejne urodziny Forum już za rok!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki wszystkim za spotkanko, wspólny przejazd i pogaduchy w Kruszowie. Kolejne urodziny Forum już za rok!!! Trzeba imieniny zorganizować bo rok to za dużo czasu Duże gratulacje dla organizatorów Edytowane 4 Lipca 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak w ogóle to jak jechaliśmy do Kruszowa i przejeżdżaliśmy koło fotoradaru to komuś błysnęło pamiątkowa fotka zawsze spoko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi