nadol Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja też się postaram zameldować, bo to nie lada gratka będzię... czy jakieś media już zaprosiliście? Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja pracuje jak mi pasuje wiec sie zjawie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja podjadę pod Central ale do Kruszowa już nie dam rady, nocka w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja podjadę pod Central ale do Kruszowa już nie dam rady, nocka w pracy to chyba powinniśmy ci obiecać, że będziemy grzeczni i nie przysporzymy ci pracy na tym dyżurze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Też potaram się być, na nowej zabawce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Ją też się pojawię pierwszy raz ale z duża przyjemnością Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Dominik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Czy trasa central kruszow to bedzie jakis bardziej zorganizowany przejazd czy szarańcza ? Pytam bo nie wiem czy brac kamerke. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Znając życie będzie podział na grupu : Wolno, Normalnie, Szybko i Bardzo szybko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mozna by choc raz w roku sciagnac cugle i przejechac w jednej grupie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Aż do kruszowa trzeba jechać ?? ehhhh 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja też jestem za tym by wszyscy pojechali razem jednym tempem 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Troche niewiarygodnie to brzmi no ale.... Też jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Troche niewiarygodnie to brzmi no ale.... Też jestem za Chyba was troszeczkę fantazja ponosi. Jak będzie tyle osób co w zeszłym roku to jest nieosiągalne przejechać całą jednolitą grupą. Rzekłbym, że nawet trochę niebezpiecznie jechać. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Chyba was troszeczkę fantazja ponosi. Jak będzie tyle osób co w zeszłym roku to jest nieosiągalne przejechać całą jednolitą grupą. Rzekłbym, że nawet trochę niebezpiecznie jechać. Tyle osób była za masą motocyklową to jest szansa sprawdzić w praktyce... i tam myślę, że jak niebiescy zobaczą taką grupę na kamerach to zaraz nas rozdzielą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Niebiescy to by mogli zrobić nam obstawę przejazdu bo co to motocykle są gorsze od rowerów ? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Niebiescy to by mogli zrobić nam obstawę przejazdu bo co to motocykle są gorsze od rowerów ? Osobiście jestem za, tylko czy poza teren administracyjny miasta Łodzi nas dowiozą ? ... tak, czy inaczej o ile pamięć mnie nie myli rok temu było coś ok 100 motocykli więc ulice zablokowane na bak... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Myślę że nawet jak by nas do granic Łodzi odprowadzili to by było dobrze, dalej byśmy sobie już poradzili 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mnie nie będzie, ale do dyskusji na temat przejazdu się z przyjemnością wtrącę Moim zdaniem jedyną (choć ogromną) przeszkodą w takim przejeździe będzie IQ jeźdźców. Jeśli po prostu każdy wsiądzie na swoją maszynę i zgodnie z przepisami i zasadami jazdy w grupie będzie trzymał tempo i szyk to nic nie stoi na przeszkodzie. Trzeba jednak przyjąć na klatę sytuacje, w której światło się zmienia na czerwone i grupa się na chwilę rozdzieli i trzymać szyk, a nie na pałę wyprzedzać, żeby zdążyć przed wszystkimi. Grupę jadąca 70km/h do następnych świateł da się spokojnie dogonić. i Wtedy wszyscy ładnie i z wdziękiem zajadą pod młyn, nie blokując ruchu, nie tworząc zbędnych niebezpieczeństw i nie wywierając presji na resztę, żeby robiła dziwne akcje na drodze.Oczywiście, można też zrobić terror, jechać 3 pasami jak szarańcza, wyprzedzać tych cieniasów z forum, którzy mają czelność jechać wolniej i blokować ruch gdzie się da. Musicie to ustalić między sobą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Moim zdaniem jedyną (choć ogromną) przeszkodą w takim przejeździe będzie IQ jeźdźców Niestety nie tylko. Jedni się załapią na światło zielone na kilku skrzyżowaniach a inni nie. Próby nadrabiania tego dystansu to słaby pomysł szczególnie jak będzie 100-200 motocykli. Ktos pamięta ile było ostatnio ?? Jak chcecie ładnie dojechać to jak dla mnie lepiej podzielić się na grupki po 20 maszyn i tak spotkać się 3km przed celem. Tam zebrać się w jedną silną ekipę i ostatnie parę metrów ładnie podjechać całą grupą. Będzie bez zbędnego napinania się a na koniec wyjdzie całkiem ładnie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja tam sądzę że można przejechać całą drogę w jednym szyku ale jest małe ale .... 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ridrick, zgadza się, chodzi mi właśnie o to, że jak się podjedzie nawet w 5 grupach, które się utworzą przez stanie na światłach (które w założeniu wszyscy by respektowali) to też dramatu nie będzie, ale jak ci nerwowi z 5 linii widząc żółte odkręcą manetę, byleby się nie sfrajerzyć i nie stać jak chołota to się ładny szyk posypie i grupa całkiem porozbija.Ale tak tylko piszę, żeby popyskować. Jak wyjdzie - czas pokaże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Hmm powiem tak,skręćcie najwyżej na tuszyn a później na garbów,tam się zbierzcie,poczekajcie na reszte i pod karczmę,to mało ruchliwa droga,bedzie można podjechać grupą bo nie ma świateł,jedyne co to zajedzie się od drugiej strony. A co do mediów to mogę załatwić kogoś z ekspresu ilustrowanego jeśli chcecie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja też sobie popyskuję bo nie wiem dlaczego mieli byśmy nie mieć obstawy na rowerach mają i blokują całą Łódź jeżdżąc w kółko i jest dobrze a my to co jacyś gorsi jesteśmy... 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 marzeniaaa, że dojedziemy w 1 grupie... niestety. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 trzeba podzielić się na kilka ekip które będą ruszać co jakieś 15 min. inaczej ruszymy wszyscy razem, będzie mało bezpiecznie, chaos, każdy inną prędkością i w ogóle średnio. chyba że ustalamy osoby które będą jechały i blokowały skrzyżowania dla nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi