Skocz do zawartości

Noc Świętojańska W Domu Dziecka Nr 2

salat

Rekomendowane odpowiedzi

Jakaś zbiótrka gdzieś wcześniej czy widzimy się na miejscu ??

"W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".

Jedni chcieli sie ustawić pod centralem z tego co widziałem. Parę osób jedzie wcześniej, ja wpadam koło 17:45 jak się wyrobię i doczłapię do motorka ;p Także wydaje mi się, że oficjalnego wcześniejszego spotkania nie ma ;)

Dobre spotkanie ;) miło sympatycznie, nawet nie zauważyłem kiedy komary przestały mnie irytować ;) Zabawnie, nie jadłem więc z jedzeniem się nie wypowiem. ;) takie spotkania na pogadanie też się przydają ;)

Szkoda, ze dzieciaków tak mało bo część na koloniach. Tak czy inaczej te co były na pewno się cieszyły z odwiedzin. Sądzić to można chociażby po oklaskach dla chłopaków z ogniem :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Już Ty wiesz czemu klaskali :P A szczere oklaski były jak w końcu jednemu udało się ładnie splunąć tym ogniem ;) no moim zdaniem byli zadowoleni, że cokolwiek się działo ;) chwilowe odcięcie od wszystkiego... Btw Aidekk, powiem Ci, że założyłem tą małą opaskę z bajzlu co mi dałeś :biggrin: nie wiem jak, kciuk mnie boli ale weszło ;) Dałeś 15 czy 10zł za te wejściówki?

Dziękiję wszystkim za przyjazd, myślę że dzieciaki miały trochę frajdy. Oczywiście jak zwykle sporo uciechy było z wożenia motocyklami no i ta wata cukrowa :smile:

Dzieciaków było mało ale tak naprawde dla tych które zostały nasza obecność była dużą pociechą bo one NIE pojechały wczoraj z różnych względów na wakacje wiec wesoło im wczoraj nie było.

O "popisach fireschow"sie nie bede rozpisywał bo były jakie były ... ale koszulki się podobały

Generalnie motywacja do dalszych imprez w dd2 wiec liczę na was

Jeszcze raz dzieki wszystkim

Ja oceniam imprezę na duży plus. A chyba najlepszym elementem była właśnie ta wata cukrowa :smile: Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję, że do następnego :smile:

"W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".

Broto,jak Salat obrobi foty to wrzuci,a jak chcesz filmy obejrzeć,to wpadnij do mnie,mam na dysku...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Te aparaty które już poszły do dd2 dostały karty i akku natomiast jakiś jeszcze aparat by sie przdał

Te aparaty które już poszły do dd2 dostały karty i akku natomiast jakiś jeszcze aparat by sie przdał

ja cały czas mam dla DD Samsunga bez karty i aku... 

motorcycle.gif

Elfeti,będziemy cię łapać w sprawie tego aparatu.Trochę teraz mamy zapiernicz,ale jak tylko się któryś z nas ogarnie,to będziemy dzwonić,numer chyba mi odezwaleś kiedyś...ale na wszelki,wczuć na priv do salata...dzięki za pomoc...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-