ziobrowski Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 jeśli kogoś to interesuje przetrzymanie motocykla w okresie zimowymkoszt 60 zł /miesiąć pomieszczenie suche bezpieczne ogrodzone zapraszamwystawiamy faktury vatpomieszczenie bunkier........ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ziobro bez urazu ale jakoś mało się najeździłem tego lata. Chyba wstawie Kawe... do pokoju 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziobrowski Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 no w sumie powinno się trzymać motocykl w pokoju ....zimą powinno się przepalić motocykl ciepło w pokoju będzie przybywało w miarę jak silnik się rozgrzeje :)same zalety w sumie zawsze jest z górki po schodach w bloku w dół klatki to tez nie ma problemu :)elektryki zabraknie to i znowu pale motor i mam światło..zabraknie mi ciekawej muzyki odpalam motor i znowu mam muzykę.ton wyżej ton niżej ...same konkrety:) he pozdrawiam all....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 To ten motocykl w końcu powinno się przepalać czy nie? Bo ja już nie wiem... Jedni piszą tak inni inaczej...P.S. Przepraszam Temat dotyczy zimowania, a że ja sama zimuję, to się chciałam dopytać... Ale może rzeczywiście to nie odpowiedni temat. Sorka pytania nie było... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Myślę, że to nie jest odpowiedni temat @Lili do takich rozmów - nie pierwszy raz zmieniasz sens wątku, także proszę pisz na temat lub odwołuj się w innych wątkach.Do autora: Jeżeli to jest ogłoszenie, to proszę je uzupełnić o pełny opis, czyli lokalizacja, najlepiej fotki itd. bo to zły dział. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 gdzie ta meta?czy jest mozliwosc wyjecia moto np w suchy dzien przejazdzki i wstawienia ponownego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ziobrowski w pokoju kto to słyszał 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ziobrowski w pokoju kto to słyszałJakubko, lepiej wstaw fote z serii po co choinka skoro mam kawe:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 noooo on jest najlepsza;d;d;d;d; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziobrowski Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 wstawic mozna ale zeby wyjąc motocykl z pomieszczenia to ja moge tylko otworzyć drzwi to jest poza bunkrem teren ogrodzony , wszyscy tam sie znaja itd mam nie typowy klucz ktory niegdzie sie nie dorobi i takie tam duzo szczegolowo ale to dla mnie ,,ale zapraszam... gdzie ta meta?czy jest mozliwosc wyjecia moto np w suchy dzien przejazdzki i wstawienia ponownego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi