Sulik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Hej. Motocykl udało się wreszcie złożyć, kiedy zorientowałęm się że prostownik padł a aku razem z nim Gdzie mogę kupić w Łodzi prostownik motocyklowy? Zaznaczam, że chodzi o specjalny motocyklowy, który ma mniejszy prąd ładowania zazwyczaj, bo w zeszłym sezonie ładowałem prostownikiem samochodowym i po 3 ładowaniach akumulator się poddał. W grę nie wchodzą jakieś regulowane, bo się na tym nie znam i jeszcze coś zepsuje. Najlepszy byłby motocyklowy z automatycznym odcięciem. Kiedyś były takie w Lidlu ale to sezonowa akcja i zeszły jak bułeczki. Macie jakiś namiar? Pozdro Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk przenoszę (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Chyba każdy sklep motocyklowy jest zaopatrzony w takie sprzęty...Nie łatwiej podzwonić, zapytać o cenę i dostępność? Będzie szybciej niż wyczekiwanie, aż ktoś to zrobi za Ciebie. Polecam nasze sklepy partnerskie: Enduro-cross, Motorwings, Moto-akcesoria, Wolfmoto 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Albo nigdzie nie jedź i kup przez allegro: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=ctek+mxs+5.0 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 w moto moto kawasaki też mają... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Widocznie źle się wyraziłem. Nie chodzi o to żeby ktoś szukał za mnie ale sami przyznacie że na rynku tematu jest trochę, więc raczej liczyłem na opinie i polecenia w stylu "Mam taki i taki tej i tej firmy, kupisz tu i tu, jestem zadowolony" A piszę tu, ponieważ chciałbym sprawę zamknąć dzisiaj, żeby już polatać jutro. W związku z pośpiechem i tym, że jestem w pracy, nie bardzo mogę pozwolić sobie na dzwonienie po sklepach... a prycianie po forum łódzkich motocyklistów, zawsze się da jakoś ukryć w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jednym z najlepszych na rynku jest CTEK MXS 5.0. Niestety swoje kosztuje. A tak w ogóle to odsyłam do tematu: http://motocykle-lodz.pl/topic/544-jaki-prostownik-do-akumulatora-na-zim%C4%99/ 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ok właśnie zamówiłem C-Tec'a od Moto-akcesoria, mają na stanie to podjadę na Strykowską akurat po drodze do garażu. nawet nie wiedziałem żę mamy taki sklep w ldz WIELKIE DZIĘKI! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM RACING Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Warto też szukac w sklepach internetowych z akcesoriami i częściami motocykowymi,tam będzie zdecydowanie największy wybór o czym sam także miałem okazję się przekonać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Popytaj w MMRider. Mieli różne marki. Najbardziej znaną jest chyba Optimate. Chyba, że do BMW z can bus'em. To warto zastanowić się nad firmową. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Mamy gdzieś w Łodzi Cteka 5.0 w dobrej cenie 😉? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 w dobrej cenie to tylko przez internet. Też jakiś czas temu kupowałem cteka i niestety ale różnica była ok 40 zeta na korzyść aledrogo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja w znajomym serwisie przyuwazylam taki http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7188430066 Kupilam, dziala dobrze. Cena miodzio. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi